Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Директорът на националното разузнаване потвърди чужда намеса в изборите; Дълбоката държава отчаяно се опитва да ЗАБАВИ доклада

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Извънредни новини. Критично развитие.

Директорът на националното разузнаване (ДНР / DNI) Джон Ратклиф вече публично потвърди, че изборите през 2020 г. са претърпели значителна „външна намеса“ от Китай и Иран, и евентуално от други държави, което изпълнява необходимите условия Тръмп да задейства свойта Изпълнителна заповед (ИЗ) от 2018 г. относно чуждата намеса (което ние подробно разгледахме в предишни статии).

Тази ИЗ позволява на Министерството на финансите на Тръмп да запорира всички активи на всяка корпорация или лице, което е било ангажирано в подкрепа на актове за чужда намеса, насочени към американската изборна инфраструктура или изборни резултати. Всички корпорации на Big Tech (технологичните гиганти, бел.прев.), както и леви медийни организации са съучастници в подпомагането и подбуждането на чуждата намеса в изборите на САЩ.

Джон Ратклиф знае, че Китай е замесен в кражби на избори и той е на път да разкрие този факт пред света ... с огромни последици за продължаващите твърдения за широкомащабни измами с гласове и фалшифициране на изборите от 3 ноември.

Както Breitbart съобщава:

Твърди се, че има „достатъчно“ сурови сведения за намеренията и действията на Китай, свързани с изборите, като всеки ден пристигат повече сведения за разузнаването.

Сега елементите на дълбоката държава, които докладват на ДНР Джон Ратклиф, работят извънредно, за да забавят този изключително важен доклад, който трябва да се появи в петък, 18 декември. Те се опитват да

погребат истината за чуждата намеса и да забавят Тръмп да действа въз основа на тази информация.

Според Джак Пособиек, Ратклиф е решен да направи всичко възможно докладът да покаже, че Китай е замесен, като Ратклиф отказва да подпише документа ако не съдържа тези подробности.

Пособиек говори за това, което обяснихме, а именно, че докладът на Директора  на националното разузнаване може да бъде използван от Тръмп, за да се позове на санкции не само срещу Китай, но и срещу всяко лице или корпорация в САЩ, които са били съучастници в усилията за намеса.

Друг източник ни казва тази вечер, че президентът Тръмп е наредил на по-голямата част от своя административен персонал да напусне района на Вашингтон. Нещо голямо е на път да стане.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/483305.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!