Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Индийски астролог предсказва: Тръмп ще спечели следващия месец и ще бъде преизбран

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

Въпреки факта, че Джо Байдън бе обявен за победител на президентските избори през 2020 г. в САЩ, а действащият президент Доналд Тръмп е в неизгодно положение, индийски астролог предсказва победа за Тръмп.

На 12 декември, използвайки ведическа астрология, индийски експерт описа последователността на събитията с изборите и предсказа, че президентът на САЩ Тръмп ще удържи победа следващия месец.

Според астролога хронологията на събитията ще изглежда така:

10 декември - 3 януари: Венера влиза в знака на Скорпион и ще остане там до 3 януари. Това бележи последната фаза на „Изкуството на войната“. В подкрепа на президента Тръмп ще започнат да се разиграват (тайно) политически гениални ходове.

11-14 декември: Слънцето и Кету ще се срещнат на 11 декември в 25-я градус на Скорпион. След това на 14 декември ще има пълно слънчево затъмнение.

Според астролога хората ще започнат да мислят, че дори Върховният съд няма да може да предостави на президента Тръмп своевременната помощ, от която се нуждае, което ще доведе до криза на доверието.

Въпреки факта, че президентът Тръмп и няколко други щати се присъединиха към доводите, предоставени от Тексас, не трябва да се очаква предстоящо разпореждане от Върховния съд, уверява астрологът. Те ще се съгласят да послушат, но няма да бързат.

„Това се прави, за да може тяхното решение да получи твърда, неоспорима конституционна подкрепа. В резултат избирателите ще се срещнат на 14 декември и ще гласуват.

Основните медии ще потвърдят, че бившият вицепрезидент Байдън е спечелил."

14 декември: Ще има пълно слънчево затъмнение и съвпад на Меркурий и Кету в 25-тия градус на Скорпион. На този ден президентът Тръмп ще бъде строго цензуриран.

Според астролога вероятната основа за това ще бъде гласуването на избирателите [от Избирателната колегия] и обявения краен резултат. Профилът на президента в Twitter може да се сблъска с някои ограничения и да бъде временно блокиран.

Най-вероятно определено съдържание в YouTube и Facebook ще бъде

цензурирано.

Според предсказанието на астролога, ограничаването на формата на комуникация ще доведе до премахване на член 230 от "Закона за телекомуникациите".

14-17 декември: Слънцето и Меркурий преминават в знака на Стрелец. Ще изглежда трудно време за президента Тръмп. Цензурата и дезинформацията в основните медии ще се увеличат. Тяхната роля е да създадат впечатлението, че за президента Тръмп всичко е приключило, пише астрологът.

18-20 декември: Слънцето и Меркурий се събират в Стрелец. Върховният съд ще предприеме сериозни действия, в центъра на които ще са съдии и адвокати.

21 декември: Сатурн и Юпитер се събират в 6-тия градус на Козирог. Върховният съд ще обяви първото голямо облекчение в полза на Тръмп. Това няма да е окончателно решение, а стъпка в правилната посока.

22-26 декември: Марс ще премине от знака Риби към знака Овен. Трябва да бъдете по-внимателни. Може да се види не много мирна реакция и в резултат на това военен отговор на властите към развоя на събитията.

Астрологът призовава всички да си останат у дома и да се наслаждават на празниците.

„Сега не е време за масови шествия или тържества. Такива събития няма да доведат до мирен изход“, предупреждава той.

27 декември: Марс завършва нелекия си преход. Ще се появи първият ясен знак, че краят на играта е близо и победата на президента Тръмп става по-очевидна.

30 декември: Пълнолуние в Близнаци. Вероятна е голяма победа във Върховния съд. Привържениците на президента Тръмп ще бъдат щастливи.

Сторонники Дональда Трампа во время митинга «Остановить кражу» в Вашингтоне 14 ноября 2020 года
Поддръжници на Доналд Тръмп по време на митинга “Спрете кражбата” във Вашингтон, 14 ноември 2020 г. Jenny Jin / The Epoch Times

31 декември: Венера и Кету си съвпадат в 24-ти градус на Скорпион. На този ден не трябва да правите масивни партита и да празнувате шумно Нова година. Това ще повлияе на мира и хармонията.

„Жените (Венера) трябва да бъдат изключително внимателни и да избягват масови събирания. По-добре да завършите годината с топъл празник у дома със семейството си“, съветва астрологът.

1-5 януари: Върховният съд взема окончателно решение.

6-13 януари: Доналд Тръмп е обявен за следващия президент на САЩ.

Източник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Индийский астролог предсказал, что Трамп одержит победу в следующем месяце и будет переизбран (epochtimes.ru)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!