Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРЕДАТЕЛСТВО: Камала Харис е посочена като един от „ключовите контакти“ за бизнесите на семейство Байдън в Китай, което означава, че и двамата американски лидери са компрометирани от Пекин

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Вече знаехме, че "Китайския Джо" Байдън и синът му Хънтър Байдън са пионки на комунистически Китай, след като са сключили бизнес сделки с държавни или държавно-контролирани фирми, които също имат връзки с Народната освободителна армия.

Сега изглежда, че сенатор Камала Харис също участва в тези сделки, което означава, че ако тя и Джо Байдън се окажат в Белия дом, и двамата американски лидери ще бъдат компрометирани от най-голямата заплаха за националната сигурност, пред която сме изправени.

Fox News публикува следното:

В списъка на „ключовите вътрешни контакти“ за съвместен бизнес, включващ Джим и Хънтър Байдън и фалиралата сега CEFC China Energy Co., е и настоящият заместник-председател Джо Байдън, сенаторът Камала Харис, както и други изтъкнати демократи, научи Fox News.

В имейл, ексклузивно получен от Fox News, с тема „Първа фаза вътрешни контакти / проекти“ от 15 май 2017 г., братът на Байдън, Джим Байдън, споделя списък с „ключови вътрешни контакти за целеви проекти от първа фаза“.

Въпрос: Има ли в момента демократи във Вашингтон, които не са компрометирани или притежавани от Пекин?

В допълнение към Харис, списъкът включва лидера на Сенатското малцинство Чък Шумер, демократ от Ню Йорк (D-N.Y.); Сенатор Ейми Клобучар, демократ от Минесота (D-Minn.); Сенатор Даян Файнщайн, демократ от Калифорния (D-Calif.); Сенатор Кирстен Гилибранд, демократ от Ню Йорк (D-N.Y.); Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо; Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио; бившият губернатор на Вирджиния Тери Макколиф и други.

Не е ясно дали някои от тези демократи са били контактувани от китайски оперативни работници относно „целевите проекти“, съобщава Fox News. Имейлът е изпратен от Джим Байдън на Хънтър Байдън, до тогавашния семеен бизнес-партньор Тони Бобулински и двама други - Роб Уокър и Джеймс Гилиар.

Докладът идва като новина, че представителят Ерик Суолуел (демократ от Калифорния) е замесен, някои вярват в един момент романтично, с китайска шпионка, известна като Фенг Фенг (Fang Fang), или с нейното ‘дадено’ американско име Кристин Фенг.

След едногодишно разследване Аxios докладва на 8 декември:

Заподозрян китайски разузнавач е

развил широки връзки с местни и национални политици, включително американски конгресмен, в това, което американските власти смятат, че е операция за политическо разузнаване, ръководена от главна китайска шпионска агенция между 2011 и 2015 г. ...

„Жената в центъра на операцията, китайски гражданин … взима на прицел местни политици в района на Залива и в цялата страна, които имат потенциала да израстнат в национален мащаб“, отбелязва още Axios.

Американски служители не смятат, че тя е предала класифицирана информация на своите ръководители в Пекин, но въпреки това случаят „бе голяма работа, защото имаше някои наистина, наистина важни хора, които бяха впримчени“ в разузнавателната мрежа, каза настоящ старши американски разузнавач.

Как беше свързан Суолуел с нея? Axios съобщи, че оперативният работник „меден капан“ е участвала в кампанията му за преизбиране през 2014 г., каза политически оперативен агент в района на Залива на Сан Франциско и настоящ разузнавач. Същият заяви, че Суолуел и неговият офис са били много наясно с нейните дейности от негово име. (Свързани: Китайска шпионка е спала с американски кметове и е помогнала на Ерик Суолуел да бъде преизбран.)

В допълнение, Фенг е съдействала за настаняването на поне един стажант в офиса на Суолуел, което е огромно нещо, като се има предвид, че той е член на Комисията за разузнаване, която има достъп до най-класифицираната информация, известна на правителството на САЩ.

Настоящ висш служител от разузнаването каза, че Фенг не е била сама. "Тя беше само един от многото агенти", каза служителят на Axios.

Китай „участва в изключително сложна кампания за злонамерено чуждестранно влияние“, заяви директорът на ФБР Крис Рай в реч от юли 2020 г. Усилията на Пекин включват „подривни, недекларирани, престъпни или принудителни опити да се повлияят политиките на нашето правителство, да се изкриви публичният дискурс на страната ни и да се подкопае доверието в нашите демократични процеси и ценности“, добави той.

И сега изглежда, че Пекин също ще има президент и вицепрезидент в списъка с компрометирани американски политици.

Ако сте се спирали да купувате онова допълнително огнестрелно оръжие и патрони, и сте тренирали с него, може би сега е чудесното време да „натиснете спусъка“, така да се каже.

Вижте как демократите продължават да заплашват безопасността на страната ни в NationalSecurity.news.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Източниците включват:

FoxNews.com

Axios.com

NewsTarget.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!