Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изборите не са приключили: Байдън не е избран. Понастоящем няма „новоизбран президент“. Елитните китайски войски се "подготвят за война" ... да “инсталират” Байдън?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Чуйте пълния епизод за актуализация на ситуацията тук:

Следвайте всички подкасти за ситуацията тук:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Бележки от днешната актуализация на ситуацията

PA Алтернативни избиратели – The Epoch Times

Съветникът на Белия дом Стивън Милър заяви в понеделник сутринта пред Fox News, че в няколко щати се избират алтернативни групи избиратели [за Избирателната колегия], твърдейки, че това ще доведе до преизбирането на Тръмп.

Милър каза пред Fox News, че гласовете на алтернативните избиратели са предназначени да поддържат делата на Тръмп в съда между 14 декември и януари.

„Това означава, че ако спечелим тези дела в съдилищата, можем да направим

така, че крайното състояние на избирателите да бъде удостоверено. Законодателните органи в щата Джорджия, Уисконсин, Пенсилвания, могат да направят същото. И по същия начин Конгресът също има тази възможност да постъпи правилно” - каза Милър.

Epoch Times призовава за Закон за метежа – The Epoch Times

Тръмп трябва да използва тези правомощия като президент, за да защити бъдещето на нашата република и да арестува онези, които са се сговорили да лишат хората от правата им чрез изборна измама. Законът за метежа дава възможност на Тръмп да използва военните, за да вземе ключовите избирателни доказателства в оспорваните щати и да осигури прозрачно и точно отчитане на вота.

Нашата система е в криза. Тръмп трябва да действа за възстановяване на върховенството на закона.

Подгответе се за война, Си Дзинпин казва на елитните китайски войски – Newsweek

Китайският президент Си Дзинпин призова елитните бойни войски на страната си да се съсредоточат върху "подготовка за война" по време на инспекция на морската пехота на Народната освободителна армия във вторник.

Си, който е наредил преструктурирането на морските пехотинци като част от националната отбрана и реконструкцията на въоръжените сили през 2017 г., призна войските като „елитна сила за амфибийни операции“, според превода на Newsweek на кадри от китайската държавна телевизия CCTV.

Нют Гингрич току-що е назначен в Съвета за политика на отбрана. Плюс други.– The Epoch Times

Съветът за политика на отбрана е федерален консултативен комитет, който обикновено се състои от бивши високопоставени служители по националната сигурност, които „предоставят на министъра на отбраната и заместник-министъра на отбраната независими, информирани съвети и становища по въпроси на отбранителната политика в отговор на конкретни задачи от министъра на отбраната и заместник-министъра на отбраната“, според уебсайта на Министерството на отбраната.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/4

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!