Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако САЩ и Русия влязат във война, единственият печеливш ще бъде Китай – Нас ни гласят за нещо

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

През последните няколко месеца имаше гигантско компютърно хакване, което се описва като най-тежката атака срещу американското правителство и корпоративните интереси въобще. Правителствените служители в САЩ вече го наричат „Електронният Пърл Харбър“ и сега открито го наричат „акт на война“, обвинявайки Русия за нападението.

Попадаме във внимателно поставен капан и ако една война между САЩ и Русия се разрази заради този инцидент, единственият печеливш ще бъде: КИТАЙ.

Китай отчаяно се нуждае от много повече земя, за да обслужва своето 1,6 милиардно население и хранително-вкусовите нужди на това население. Три земи на тази планета биха отговорили на нуждите на Китай:

От тези три сухопътни области две ще се нуждаят от огромна военна верига за доставки в процеса на завладяването: Северна Америка и Австралия.

Понастоящем Китай не разполага с военни възможности за създаване и поддържане на такава военна верига за доставки. По този начин Китай ще загуби абсолютно всякакви военни усилия, за да завладее и задържи Северна Америка или Австралия.

Гигантската сухопътна зона на Русия обаче няма да изисква толкова голяма военна верига за доставки при завладяване и задържане. Русия е на същия континент като Китай и китайците биха могли да се придвижат в Русия по-лесно в логистичен смисъл.

Китай не може да се бие и да победи Америка.

Китай не може да се бие и да победи Австралия.

Китай не може да се бие и да победи Русия.

И така, какво прави Китай с непрекъснато нарастващата си нужда от земя?

Накарайте Русия и САЩ да се бият помежду си; и да се унищожат взаимно, след това влезте вътре и вземете и двете земни маси!

„Електронният Пърл Харбър“, за който се обвинява Русия, е по-вероятно отговорност на Китай.

Китай се нуждае от САЩ и Русия да воюват помежду си и да се унищожават; тази цифрова атака би послужила добре за тази цел.

Един момент … но Китай няма техническата експертиза, за да стартира този вид атака, която току-що претърпяхме срещу нашите цифрови системи. Дори държавният секретар Майк Помпео признава, че Китай няма да има такъв тип способности в продължение на десет години. Така той отписва Китай като виновник.

Но знаете ли кой притежава техническия опит?

Израел.

И както току-що видяхме с войната между Азербайджан и Армения, където Израел предостави оръжия, технологии и информация на агресора Азербайджан, в пряк конфликт с американската подкрепа на Армения, в интерес на Израел би било Русия и САЩ да се бият помежду си и да причинят Китай да вземе и двете сухопътни маси.

Това би отклонило както САЩ, така и Русия от интересите на Близкия изток, които израелците (като единствената ядрена сила в региона) биха могли да използват, за да създадат „Великия Израел“.

Така че израелците много добре биха могли да предоставят на Китай технически опит за извършване на тази цифрова атака, тъй като това отговаря на дългосрочните интереси на Израел.

Въпреки факта, че Израел не би могъл – и не може – да съществува без милиардите американски пари за социално подпомагане, те нямат проблем да ритат пясък в лицето ни, когато им харесва; лобито им във Вашингтон успокоява раздразнението (изплаща на членовете на Конгреса изпрана чуждестранна помощ от САЩ, изпратена обратно в кампаниите на Конгреса) и така САЩ не правят нищо, когато Израел се държи лошо.

Ние в САЩ НЕ трябва да попадаме в този капан за война. Ние сме манипулирани от Китай и Израел за наше собствено унищожение, за да задоволим и двете им нужди.

Ако САЩ и Русия влязат във война, единственият печеливш ще бъде Китай.

Хал Търнър

Триумфалният Тръмп – Робърт Дейвид Стийл

Появи се доклад от Чанел Риoн в туитър:

Доклад: Доминион изтри 2,7 милиона гласа на Тръмп в цялата страна. Анализът на данните установява, че 221 000 гласа в Пенсилвания са превключени от президента Тръмп към Байдън. Изтрити са 941 000 гласа на Тръмп. Щатите, използващи системите за гласуване на Доминион, превключиха 435 000 гласа от Тръмп на Байдън.“

@ChanelRion @OANN

На Андрю Куомо няма да му бъде сервирано в ресторантите на Ню Йорк

19.12.2020 (theGatewayPundit) – Половината барове и ресторанти в Ню Йорк може да затворят окончателно поради пандемичните деспотични правила заповядани от държавните лидери.

9 от 10 ресторанта в Ню Йорк не могат да платят пълния наем.

Сега собствениците на ресторанти в Ню Йорк забраняват на губернатора Андрю Куомо да яде в заведенията им за постоянно.

Блогът на Кони Айлънд съобщава:

Борещите се собственици на ресторанти в целия град забраняват на губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо да стъпва в техните заведения перманентно.

Според собственика на бар Лари Бейрд „Той може да яде в някоя скапана крайпътна закусвалня извън Олбани, но няма да му бъде сервирано никъде в Ню Йорк, който е известен универсално като най-голямата дестинация за хранене в света! Ако трябва да използва тоалетната, той може да се пикае на моя ъгъл на улицата! Това така или иначе той иска!“

Много членове на файсбук-групата „Ню Йорк-Отворени ресторанти“ аплодират изпълнителната заповед, забраняваща Куомо да се обслужва във всички заведения в Ню Йорк. Един член заяви „Напълно шизофренично поведение! Как измислят тези правила, е извън всякакви логически разсъждения”.

Предаден отвътре

„Предаден отвътре“: Патрик Бърн омаскарява служителите на Белия дом след присъствието си на среща за изборите с президента Тръмп, Сидни Пауъл и генерал Флин

„Моето участие е, че бях в стаята, когато това се случи. Повишените гласове включваха и моя собствен. Мога да ви обещая: президентът Тръмп е ужасно обслужван от своите съветници. Те искат той да загуби и го лъжат. Той е заобиколен от нечестиви посредствености.“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Нещата към 20.12.2020 - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!