Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обама се смее ПРЪВ: "Мина ми номера" с фалшивия акт за раждане, ще мине номера и с фалшифицирането на изборите? КОЙ ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН?


ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Барак Обама тролира президента Тръмп по въпроса с „родината си“ по време на гостуването си в „Ежедневното шоу“ с Тревор Ноа в понеделник вечерта.

Още през 2007 г. Хилари Клинтън и нейната кампания разпространиха бележка, популяризираща „липсата на американски корени“ на Барак Обама, и според съобщенията започнаха „спор за мястото на раждането му“.

„Корените на [Барак Обама] към американските ценности и култура в най-добрия случай са ограничени“, се казва в бележката. „Не мога да си представя, че Америка избира президент по време на война, който по същество не е в основата си американец в своето мислене и ценности.“

Американците станаха подозрителни, след като тогавашният кандидат Обама, който твърдеше, че е роден на Хавай, отказа да покаже свидетелството си за раждане, за да докаже, че е роден в САЩ и следователно има право да бъде президент на САЩ.

Президентът Тръмп постави под въпрос удостоверението за раждане на Барак Обама и миналия му живот като Бари Соеторо, името, което Обама използваше, докато живееше в Индонезия като дете.

„Когато бях на 18, хората ме наричаха Доналд Тръмп. Когато беше на 18, Барак Обама беше Бари Соуето (sic). Странно. " Тръмп написа в Twitter през 2012 г.

Барак Обама тролира президента Тръмп и заяви, че е „минал номера“ за това, че не е роден в САЩ и пак е станал президент на САЩ с фалшив акт за раждане.

„Трябва да пека хора, на които се възхищавам повече. Ще започна да те пека, човече“, Обама отговори на Тревор Ноа, който е роден в Южна Африка.

„Въпреки че не си родени тук“, каза Обама. „Но, вижте, и моя номер мина, очевидно.“

Вижте видеото:

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Obama Trolls President Trump Over "Birther" Issue: 'I Was Able to Get Away with' Not Being Born in the US (VIDEO) (thegatewaypundit.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!