Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Растат призивите за привеждане в сила на Закона за метежите, възможен период 18 - 24 декември - Слуховете за „10-дневен локдаун“ за операции на специалните сили

може да са реални, предупреждават източници

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Чуйте пълния подкаст тук и прочетете всички допълнителни цитати и бележки, които следват:

Brighteon.com/37369b5c-23b4-47eb-82fd-879ecfc00abc

Чуйте всички подкасти за актуализиране на ситуацията (по дневно) в канала Health Ranger Report на Brighteon.com, който напоследък е под ежедневна атака, най-вероятно от ККП:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Подробности по всички тези новини

Призиви към Тръмп да се позове на Закона за метежа от 1807 г. и да разположи американската армия, за да спре изборните измами, които продължават, като The Epoch Times сега се присъединява към усилията, казвайки: „Тръмп трябва да използва тези правомощия като президент, за да защити бъдещето на нашата република и арестува онези, които са се сговорили да лишат хората от правата им чрез изборна измама. Законът за метежа дава възможност на Тръмп да използва военните, за да извлече ключовите избирателни доказателства в оспорваните щати и да осигури прозрачно и точно отчитане на вота."

Адвокат Лин Ууд също наскоро туитва:

Страната ни се насочва към гражданска война. Война, създадена от лоши актьори от трета страна в тяхна полза - не за Нас, Хората (We The People).

Комунистически Китай прави нечестиви усилия да ни отнеме свободата.

@realDonaldTrump трябва да обяви военно положение.

И Сидни Пауъл сега открито призовава президента Тръмп да се позове на Изпълнителната си заповед за чужда намеса в изборите на САЩ през 2018 г.

Генерал Майкъл Флин също призова за пристъпване към Изпълнителната заповед от 2018 г. за запор на всички активи на тези, които са съучастници в чуждата намеса в изборите в САЩ.

Самият президент Тръмп вече написа

в туитър, че всички суинг (оределящи) щати, които удостоверяват електорални гласове въз основа на измама, сами извършват подсъдими престъпления:

“Суинг щатите, които са открили масирана ИЗМАМА С ГЛАСОВЕТЕ, които са всички от тях, НЕ МОЖЕ ЗАКОННО ДА УДОСТОВЕРЯТ тези гласове като нормални и коректни, без да извършат тежко наказуемо престъпление. Всички знаят, че мъртви хора, хора на възраст, нелегални имигранти, фалшиви подписи, затворници и много други са гласували незаконно. Също така, машинни „бъгове“ (друга дума за ИЗМАМА), събиране на бюлетини, нерезидентни избиратели, фалшиви бюлетини, „тъпчене на урната“, гласове срещу заплащане, грубост към републиканските наблюдатели и понякога дори повече гласове от гласуващи, е станало в Детройт, Филаделфия, Милуоки, Атланта, Питсбърг и другаде. Във всички случаи в Колебаещите се щати има много повече гласове, отколкото са необходими за победа в щата и самите избори. Следователно ГЛАСОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ УДОСТОВЕРЯТ. ТЕЗИ ИЗБОРИ СЕ ОСПОРВАТ!”

Слуховете за „10-дневен локдаун“ за операции на специалните сили може да са реални, предупреждават източници

Докато всичко това се случва, Monkey Werx, известен анализатор на военни полетни дейности и човек с обширен списък с контакти в американската армия, предупреждава, че 10-дневен локдаун може да е неизбежен. Ето груба транскрипция на това, което той предаде на обществеността в скорошно видео „Overwatch“ от видео канала Monkey Werx:

Според думите на момчета от сигурността, всички трябва да се подготвим за 10-дневен локдаун скоро. Казват ми, че може да бъде по-кратко, може да бъде по-дълго - зависи само от това колко лоша е опозицията. Казаха ми, че това ще бъде глобално. Нямам дати; но е казано с усещане за спешност. Като християнин обръщам внимание, когато започна да получавам неща независимо от множество източници. Същото съобщение дойде от трима различни хора, които аз лично познавам и им имам доверие.

Забележете, че Законът за метежа позволява на президента да вдигне милицията, както и въоръжените сили, което означава, че Тръмп може да извика милицията, за да арестува всички предатели, които се опитаха да фалшифицират тези избори.

В същото време търпението на патриотите намалява, като много нови призиви за арести на граждани на предатели (в Big Tech, фалшиви новинарски медии, служители в изборите и т.н.) вече се излъчват в мрежата.

Една такава статия се намира на уебсайта StateOfTheNation.co, където се казва:

Американският народ сега ще арестува всички предатели, които са съучастници в кражбата на изборите.

Имаме числата, имаме силата, имаме оръжията. За нас е лесна задача да арестуваме всички предатели, мъртви или живи, и да заловим всички корпорации, които са съучастници в този преврат срещу Американската република, срещу нас, американския народ.

Обявяваме всички тези предатели, които притежават и управляват Google, Facebook, Twitter, Amazon, CNN, ABC, MSNBC, Fox, Apple, Microsoft, New York Times, Washington Post, както и демократи и републикански политици, губернатори, кметове, конгресмени и т.н., които са съучастници в това предателство срещу нашата република, за граждански арест и им заповядаме да се предадат в най-близкото полицейско управление в рамките на 24 часа. Ако не, те ще бъдат преследвани и пленени, мъртви или живи.

Трябва да е много ЯСНО ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ (ОТ ИЗБИРАТЕЛНИЯ КОЛЕЖ), ЧЕ АКО ИЗБЕРАТ ПРЕСТЪПНИКА ДЖО БАЙДЪН НА 14 ДЕКЕМВРИ В ПРОТИВОВЕС НА ВОЛЯТА НА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД, ТЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОЗИ ПРЕВРАТ.

Американският народ ще ги арестува като предатели и ще спаси нашата република.

Това ускоряване на реториката сред патриотите очевидно би оказало допълнителен натиск върху президента Тръмп да действа бързо, знаейки, че ако не успее да се позове на Закона за метежа и да разположи армията, Америка скоро ще се окаже в широко разпространена гражданска война. Единственият начин Тръмп да контролира ситуацията е да разположи армията, което вероятно ще върне патриотите обратно в режим на готовност, за да видят как ще се развият нещата.

Вижте по-долу важното ми интервю с основателя на Конвенцията We the People, където той призовава Тръмп да обяви „ограничено военно положение“ и да проведе нови избори под военна власт:

Проникване на ККП в корпорации, правителства, Big Tech и гиганти за ваксини

Както съобщих снощи в статия, това е потвърждение, че комунистически Китай сега контролира индустрията на ваксините, която според нас се използва за изграждане и доставка на биологични оръжия, маскирани като ваксини с цел нараняване или убиване на американски военен персонал и цивилни.

Многослойната атака на Китай срещу Америка сега се състои в:

Всичко това е разгледано по-подробно в подкаста Situation Update по-горе.

Сега става ясно, че Демократическата партия в Америка е просто дъщерно дружество на ККП.

По подобен начин Big Pharma е просто злонамереният лекарствен клон на ККП, който се използва, за да навреди на американците със смъртоносни ваксини и токсични лекарства.

Левите медии са пропагандния клон на ККП, а Big Tech е цензурният клон на ККП.

Сега всички живеем под вражеска окупация, а ККП управлява всичко в Америка, включително нашите избори, корпорации и медии.

Ето защо призоваваме за арестуване, преследване и екзекуция на всички американци, признати за виновни в тайно споразумение с ККП.

Смятаме, че Тръмп подготвя икономически санкции срещу Канада

Тъй като Канада е дом на системите за гласуване Dominion и също така е обучила войски на ККП да нахлуят в САЩ, ние вярваме, че Тръмп подготвя икономически санкции срещу Канада съгласно Изпълнителната заповед на Тръмп от 2018 г. Тя позволява да се предприемат наказателни действия срещу най-големите корпорации, разположени в държави, подкрепили чужда намеса в изборите на САЩ.

Това означава, че най-големите банки в Канада (които са корумпирани), отбранителните компании, енергийните компании и т.н., могат да бъдат санкционирани от Съединените щати под президенството на Тръмп.

Джъстин Трюдо също е военен престъпник и предателски глобалист, който трябва да бъде арестуван и преследван от собствения си народ, но канадците изглеждат твърде пасивни и са се отказали от оръжията си (неразумен ход по време на правителствена тирания). Скоро всички „прогресивни“ канадци ще открият какво означава да живееш под комунистическа тирания.

Завършваме с думи на генерал Майкъл Флин:

Ние не искаме свят, управляван от тирани, които никой не е избирал и които искат да имат власт, за да ни унищожат. Разбираме какъв е техният план: да премахнат несъгласието, да подчинят всякаква критика и да обявят извън закона онези, които не се подчиняват безусловно на диктатурата на „новия световен ред“.

Нека не забравяме, че чрез престъпленията, които са извършили, са нарушили нашите закони; те са предали нацията ни и клетвата си да служат на страната ни, клетвата си да пазят, защитават и закрилят Конституцията.

Сега е време Тръмп да нареди на патриотите, милицията и въоръжените сили на САЩ да арестуват, преследват и екзекутират всички вътрешни врагове, признати за виновни в държавна измяна, в съд или на военен трибунал.

Добре е, че Тръмп току-що се погрижи Министерството на правосъдието да възстанови обесванията и разстрелите като приемливи форми на екзекуции в Америка. Ще бъдат необходими много различни методи за огромния брой предатели, които ще бъдат арестувани и съдени. Всеки от тях се отказа от правото си да продължи да живее като американец. Нека правосъдието да бъде широкообхватно и бързо. Не оставяйте живо нито едно блатно същество.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/482516.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!