Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Newsmaх: Ген. Флин допусна, че Тръмп може да въведе в колебаещите се щати армия за повторно провеждане на изборите

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ По Newsmax бившият съветник на Белия дом Майкъл Флин обсъди варианти за действие, които настоящият президент на САЩ може да използва, за да оспори вота през ноември. Според него Доналд Тръмп има право да използва военна сила, за да проведе повторни избори в колебаещите се щати.

До мен достигнаха слухове. Чували сте за промените в Пентагона. Назначават се хора, които може да нямат нищо против агресивни действия. И президентът има определени варианти, поне на хартия. Бихте ли ни казали какви са тези варианти? И да споделите мнението си, ще може ли той да се възползва от тях?

МАЙКЪЛ ФЛИН, бивш съветник на Доналд Тръмп: Не знам дали ще се възползват от тези възможности. Президентът трябва да се подготви за какъвто и да е резултат, защото не можем да си позволим да се отнасяме така с целостта на изборите. Това е напълно недопустимо. Никога няма да можем да се развиваме като нация при такива условия.

Президентът има възможности. Току-що споменах една от тях. По негова заповед всички машини (за гласуване - ИноТВв страната могат веднага да бъдат иззети. Той също може да заповяда ... ако иска, тогава в колебаещите се щати може да използва армия, да я въведе в тези щати и всъщност да проведе отново избори във всеки от тях.

Това няма да е безпрецедентна крачка. Някои говорят за военното положение, сякаш никога не е било въвеждано досега. Законът за военното положение е

прилаган 64 – 64! пъти, Грег.

Не призовавам за тази стъпка. Имаме конституционен процес. Очевидно имаме конституционен процес. Както отбелязахте в последния сегмент, той трябва да се следва. Но трябва да призная, че съм малко притеснен от Върховния съд и неговия председател Джон Робъртс. Моят въпрос е: не можете да се заблуждавате със самата основа на конституцията на Съединените щати.

И мисля, че ако Върховният съд не се намеси и поне се увери, че ядрото на конституцията е запазено ... Те просто трябва да погледнат доказателствата. Не съм сигурен, освен това не мисля, че Върховният съд на САЩ е вникнал дори в едно от делата, представени до момента. Те изследваха обработените данни, дали е сложена чертичката на t и дали са поставени всички точки над i. И това е недопустимо. Струва ми се, че това говори за липсата на смелост, морал, морални принципи на Върховния съд и неговия председател.

И честно казано, мисля, че това е безпрецедентен случай. Това е ключов момент в нашата история. И трябва да изискваме повече от Върховния съд. И очевидно - ще кажа нещо друго и ще спра - ние ... аз очаквам повече от Републиканската партия. Те трябва да се изправят и да се борят за действащия президент.

Превод: М.Желязкова

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Newsmaх: Флин допусна, че Тръмп може да въведе в колебаещите се щати армия за повторно провеждане на изборите - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!