Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Тръмп на ръба да се позове на Закона за метежите и разположи Силите за специални операции, за да извърши масови арести на изменници в цяла Америка

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Както излезлите през последните два дни бомбени документи зашеметяващо разкриха, предателският министър-председател на Канада Джъстин Трюдо е позволил на канадските военни да помагат в обучението на комунистически китайски войници в тактиката на зимна война, всичко това в подготовка за сухопътна инвазия на САЩ. Това поставя Трюдо в категорията „вражески боец“ и както ще отразявам в утрешната актуализация на ситуацията, президентът Тръмп се готви да наложи огромни икономически и търговски санкции на Канада в отговор на предателството на Канада.

Вижте това важно интервю с JR Nyquist, за да разберете великия план на Китай да унищожи Съединените щати, да нахлуе в Северна Америка и да завладее континента чрез масово унищожение на всички, които му се противопоставят:

JR Nyquist предупреждава за плановете за нашествие на Китай в САЩ, подпомогнати от демократите

Изглежда, че президентът Тръмп е на ръба да се позове на Закона за метежите (Insurrection Act) и да разположи Силите за специални операции (SOF), за да извърши масови арести на държавни измамници в цяла Америка. Военните трибунали вероятно не изостават и ето какво каза генерал Майкъл Флин точно днес (чрез Maria Bartiromo / Fox Business):

“В момента Сидни Пауъл има четири висящи дела пред Върховния съд ... имаме убедителни доказателства за чужда намеса в изборите ни…, мисля, че президентът на Съединените щати трябва да задейства Изпълнителната си заповед от 2018 г. и вероятно да назначи специален съветник да разследва всичко това ... защото имаме сериозни, сериозни проблеми с чуждестранното влияние от тази машина за гласуване на Dominion.”

Сидни Пауъл добави към интригата в скорошно интервю с Лу Добс, като каза:

“Знаем, че 400 милиона долара пари са влезли в Smartmatic от Китай само няколко седмици преди изборите, че Джордж Сорос е свързан с цялото начинание ... Честно казано, нашата Агенция за национална сигурност и Агенцията за отбранително разузнаване трябва да тръгнат по петите на това незабавно. Доказателствата са огромни и е изключително обезпокоително, че това е ставало и не е започнало тази година.”

Лу Добс - Сидни Пауъл - Актуализация на изборните измами

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/482416.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!