Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВОЙНА: КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ успешно инфилтрира ваксиновите гиганти Pfizer, AstraZeneca и GlaxoSmithKline като част от „неограничена война“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Сега имаме потвърждение от множество източници, че новоизтеклата база данни на лоялистите на Китайската комунистическа партия (ККП) включва имената и данните на 123 лица, които успешно са проникнали във ваксиновата индустрия, като са получили работа във ваксиналните гиганти Pfizer, AstraZeneca и GlaxoSmithKline - корпорации, които произвеждат коронавирусни ваксини за гражданска и военна употреба в САЩ.

Epoch Times, който има силни връзки с китайски дисиденти, способни да потвърдят подобна информация, сега съобщава:

“Междупарламентарният алианс за Китай (IPAC), глобална коалиция от депутати, е получил база данни от неидентифициран китайски дисидент, след което е споделил материала с четири медийни организации, според репортаж на британския вестник The Mail от 12 декември, който е получил списъка и го е разгледал.

The Mail установява, че големите авиокосмически компании Airbus, Rolls-Royce и Boeing са наели стотици членове на ККП. Освен това Pfizer и британският производител на лекарства AstraZeneca са наели общо 123 членове на партията. Британският производител на автомобили Jaguar Land Rover също е наел членове на ККП.”

Членовете на ККП, „полагат клетва да „пазя партийните тайни, да бъда лоялен към партията, да работя здраво, да се боря за комунизма през целия си живот ... и никога да не предавам партията”“, съобщава британският Daily Mail.

Голямо количество изтекла информация „разкрива“ членове на ККП и „повдига капака“ на Китайската комунистическа партия

Лоялистите на ККП редовно крадат корпоративни тайни и компрометират сигурността и целостта на корпорации, които могат да се конкурират с китайските интереси. Също така според британския Daily Mail, „над 600 членове на партията в 19 клона работят в британските банки HSBC и Standard Chartered през 2016 г.“

ККП създаде биологичното оръжие коронавирус и ние вярваме, че ККП използва своите шпиони, за да проникне и компрометира производителите на ваксини, за да превърне коронавирусните ваксини във „втора вълна“ биооръжия, които ще наранят или убият много голям брой хора, които приемат ваксините.

Това също така означава,

че хората, които прокарват идеята за задължителни ваксини, играят право в ръцете на комунистически Китай - който се е заклел да унищожи Съединените американски щати чрез „неограничена война“ - и самите те са замесени в актове на престъпна измяна срещу Съединените щати.

Колко лоялисти на ККП работят в Big Tech?

Досега само 8192 имена са публикувани публично от близо 2 милиона лоялисти на ККП, чиито имена са в пълния списък. Все още не сме видели колко лоялисти на ККП работят с технологичните гиганти като Google, Facebook, YouTube и Twitter. Вече обаче знаем, че Facebook умишлено е наел комунистически китайски софтуерни експерти, за да проектират техния алгоритъм за „инженерство на речта на омразата“, който цензурира граждани на САЩ, които защитават Конституцията или президента Тръмп.

С други думи, Big Tech умишлено набира комунистически китайци, за да изгради по-усъвършенствани алгоритми за цензура, за да цензурира американците, а след това Big Tech използва тези алгоритми, за да погребе всички доказателства за кражби на избори, извършени също чрез китайските системи за гласуване Dominion. Това, което описваме тук, е масивна международна престъпна конспирация за сваляне на Съединените американски щати.

Ето защо всички изпълнителни директори на Big Tech трябва да бъдат изправени пред арест, преследване и публични екзекуции, ако бъдат признати за виновни в държавна измяна.

От британския Daily Mail:

“Пишейки в The Mail в неделя днес, бившият лидер на партията Тори Иън Дънкан Смит казва: „Това разследване доказва, че членовете на Китайската комунистическа партия сега са разпространени по целия свят, като членове работят за някои от най-важните мултинационални корпорации в света, академични институции и нашите собствени дипломатически служби.”

С други думи, комунистически Китай е проникнал в западните държави, корпорации и правителства. Вече е твърде късно. Комунистически Китай също притежава системите за гласуване Dominion, като използва тези измамни системи в скорошния си опит да открадне изборите в САЩ и да постави техния марионетен кандидат (Джо Байдън) за президент на САЩ.

Цялото престъпно семейство на Байдън е дълбоко компрометирано от комунистически Китай, а лоялистите на ККП също са проникнали успешно в Airbus, Boeing и Rolls-Royce.

Сега в софтуерният „бъг“ на Boeing 737-Max има повече логика, нали?

Не забравяйте също, че Джо Байдън проведе приоритетни срещи със същите производители на ваксини, които бяха проникнати от ККП. Какво мислите, че са обсъждали?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/482416.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!