Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дали „Разгръщащата се социалистическа революция“ ще бъде спряна ще решат резултатите от изборите, каза Лоудън, експерт по комунизма

Тревор Лоудън, експерт по комунизма и автор на “Вътрешни врагове” (“Enemies Within”) по време на интервю на 20 май 2019 г. (Charlotte Cuthbertson / The Epoch Times)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Антикомунистическият активист, изследовател и режисьор Тревър Лоудън заяви в интервю за American Thought Leaders, излъчено на 29 ноември, че вярва, че по-широкият контекст на оспорваните президентски избори е „разгръщаща се социалистическа революция“ в Америка.

„Тези избори, резултатът от тях, ще реши дали тази революция ще е успешна или ще бъде спряна“, каза Лоудън.

Той каза, че масовите безредици, започнали през лятото след смъртта на Джордж Флойд, са част от координирани усилия на комунистическите групи за победа на изборите за демократа Джо Байдън и „унищожаване“ на президента Доналд Тръмп, който според него е бил твърд относно Китай и неговото комунистическо ръководство.

Лоудън открои движението Black Lives Matter, което той нарече „марксистка операция с дълбоки връзки с Комунистическата партия на Китай“.

„Повечето американци гледат на това като на някаква причина за социална справедливост, но то има голямо влияние върху Америка“, каза той. "И аз вярвам, че то беше предназначено да окаже голямо влияние върху изборите."

Той посочи действия от страна на Тръмп за противодействие на плановете на Китайската комунистическа партия (ККП), включително подкрепата за антикомунистическия кандидат на президентските избори в Тайван и изказването относно протестите срещу ККП в Хонконг.

„Наистина ли бихте искали Тръмп да успее в тези избори?“ каза той, имайки предвид комунистическите лидери на Китай. „Или бихте използвали активите си в САЩ, за да опитате да наклоните везните в полза на много по-приятелски настроен кандидат като Джо Байдън?“

Освен Black Lives Matter, Лоудън открои редица други комунистически групи в Съединените щати, включително Комунистическата партия в САЩ и Китайската прогресивна асоциация в Сан Франциско, казвайки, „точно под носа ни, свързани с Китай организации за регистрация на гласоподаватели помага да се обърнат американските избори."

Лоудън описа различни целенасочени усилия от страна на такива групи за преобръщане на консервативни крепости като Аризона, Джорджия и Флорида.

Наричайки Тръмп „опасност“ за продължаващото съществуване на ККП, Лоудън каза, че комунистическите лидери на Китай са „уплашени, че той ще направи с [тях] това, което Рейгън направи с Комунистическата партия на Съветския съюз“. Така вместо да рискуват многомилиардна търговска война или гореща война от няколко трилиона долара, те се опитват да използват прокомунистически мрежи в Съединените щати „за да вдигат бунтове, да създават нестабилност и след това реално да работят на място, за да мобилизират чернокожи и латино избиратели, които са радикализирани от бунтовете“, така че да обърнат области и щати да победят Тръмп.

Лоудън описа „разгръщащата се социалистическа революция“ като част от усилия в продължение на над половин век да се свалят съществуващите властови структури на Америка.

„Те говорят за трансформационна промяна на хоризонта” - каза той за комунистическите групи в САЩ - “Говорят за администрацията на Байдън като за път към нова Америка“ и че те приветстват, което очакват да бъде „голяма прогресивна трансформация“.

Междувременно Тръмп и неговият юридически екип продължават да отправят правни предизвикателства към резултата от изборите, като твърдят, че има много нередности и измами.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Trevor Loudon Says Election Outcome Will Decide Whether ‘Unfolding Socialist Revolution’ Is Beaten Back (theepochtimes.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!