Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще се разпаднат ли САЩ!? Ръководителят на републиканците в Тексас предложи на 18 щата да се отделят

На 12 декември председателят на Републиканската партия в Тексас Алън Уест предложи да се създаде "Съюз на щатите", който не е съгласен с резултатите от изборите в четирите ключови щати на страната, съобщава уебсайтът на местния клон на партията.

„Върховният съд, след като отхвърли тексаския иск, към който се присъединиха 17 щата и 106 американски конгресмени, реши, че даден щат може да предприеме противоконституционни действия и да наруши собствения си избирателен закон. Това ще има опустошителни последици за другите щати, които се съобразяват със закона, без последствия за виновния щат. Това решение на Върховния съд създава прецедент, според който щатите могат да нарушават конституцията на САЩ, без да поемат никаква отговорност. Това решение ще има далечни последици за бъдещето на нашата конституционна република. Може би спазващите закона щати трябва да се обединят и да образуват Съюз на щатите, който ще спазва конституцията “, каза Уест.

Републиканците от Тексас винаги ще поддържат Конституцията и върховенството на закона, дори ако другите щати не го правят, се казва в изявлението.

Ще припомним, че на 11 декември Върховният съд на САЩ отхвърли дело, заведено от главния прокурор на Тексас Кен Пакстън, в което щатът поиска да се анулират резултатите от изборите в ключовите щати Пенсилвания, Джорджия, Уисконсин и Мичиган, заради множество нарушения по време на вота. В момента победата в тези щати е обявена от Дълбоката

комунистическа държава за Джо Байдън.

По-късно още 17 американски щати се присъединиха към иска на Тексас. Делото беше подкрепено и от 106 републиканци в Камарата на представителите и действащия президент Доналд Тръмп като частно лице.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Ще се разпаднат ли САЩ!? Ръководителят на републиканците в Тексас предложи на 18 щата да се отделят - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!