Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Предателството вече е завършено: Върховният съд на САЩ отхвърли съдебното дело на Тексас ... окончателна оставаща опция за спасяване на републиката е ясна - Америка сега ще кърви

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Тази вечер Върховният съд на САЩ избра да отхвърли делото в Тексас поради липса на „стендинг“, т.е. правото да има иск след като Тексас няма пряка загуба от тези избори..

Съдът не е разгледал същността на делото, нито е взел решение по него. Той просто декларира, че контролираните от демократите щати могат да фалшифицират избори, да извършват измами с бюлетини, да мамят и да крадат по какъвто начин искат, дори ако действията им са изключително несправедливи спрямо останалите щати, които са засегнати от резултата от федералните избори.

От тази вечер, 11 декември 2020 г., вече не живеем във функционираща конституционна република.

Вече няма контролиращ юридически орган, който да функционира в Америка.

Дори смъртта на Гинсбург изглежда не е достатъчна, за да даде на съда мнозинство от юристи, които могат да изберат да подкрепят върховенството на закона.

Върховенството на закона сега се срина. Съдилищата вече дори не се правят, че функционират. Цензурата е екстремна, медиите отпечатват нагли лъжи и изборите са толкова нагло фалшифицирани, че измамата се извършва пред камера, за да могат всички да видят. И все пак всеки един американец е очевидно безсилен да спре кражбата на изборите, тъй като всички сили, които презират тази нация - и които мразят свободата и справедливостта - сега са изправени срещу всякакви действащи граждански съдебни действия, които биха могли да признаят и обърнат големите несправедливости, които са извършени срещу този народ от демократи и дълбоки държавни предатели.

И все пак въпреки огромните, неопровержими доказателства за явно фалшифициране на избори, измами и чужда намеса, местните съдии са твърде корумпирани, за да разглеждат делата, окръжните съдилища са твърде корумпирани, за да вземат решения по делата, а най-висшият съд в страната е твърде корумпиран, за да даде дори възможност на делото правно състояние „стендинг“.

Америка е потопена в беззаконие от Върховния съд на САЩ. Няма връщане от пътя на нововъзникващата история, който SCOTUS (Върховният съд на САЩ) току-що е задействал, и този път ще бъде омазан с кръвта на патриоти и тирани.

Всеки мирен вариант за разрешаване на тези избори вече е изчерпан. Всички останали опции ще включват кинетична ангажираност.

Америка сега ще кърви. Това е сигурно.

Сега е постигната голяма яснота по останалата опция

Крайният вариант, който сега остава за спасяване на републиката, е вариантът на президента Тръмп за „национална сигурност“, който ще повтори действията на Ейбрахам Линкълн по време на Гражданската война. Сега Тръмп трябва да обяви измамните избори за акт на кибервойна срещу Америка, да разположи военните в ключови градове и да инициира масови арести на съдии, кметове, губернатори, изборни служители, „журналисти“ съучастници, членове на Конгреса и всички останали които са направил заговор в тази престъпна конспирация за сваляне на Съединените американски щати.

За щастие, точно това е вариантът, за който президентът Тръмп се подготвя най-малко от септември 2018 г. Отразявам тези приготовления в своите подкасти за актуализиране на ситуацията, които извеждат на бял свят дейности на DoD, DIA, SpecOps сили и войници за кибервойна, всички които се подготвят за това Тръмп да даде зелена светлина за операция, която ще свали враговете на Америка с свирепост и решителност.

Сега Тръмп със сигурност осъзнава, че този план е единственият оставащ вариант да изпълни клетвата си да защитава Съединените американски щати срещу чужди и вътрешни врагове. SCOTUS (Върховният съд на САЩ) току-що предостави на Тръмп яснотата, от която се нуждаеше, за да извърши тази историческа, необходима стъпка за защита на тази република в последния й час, когато враговете в цялата страна и по света вярват, че са успели в своето задушаване на свободата и планираната смърт на Съединени Американски щати.

Ето подкаста от петък, който разкрива всички действия, които вече са в ход, за да подготвят силите за специални операции и проамериканските елементи на Министерството на отбраната за техния най-добър час и най-важната мисия от всички: Спасяването на нашата конституционна република.

Въпросът сега е: Ще намери ли Тръмп смелостта да даде заповедта?

Ако не го направи, Америка пада под комунистически Китай и потъва в неограничена вътрешна война / гражданска война.

Brighteon.com/3a8d67a0-5617-4b7b-9d9e-dedcd24a8e65

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/482191.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!