Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички бюлетини след 3 ноември са невалидни; Тексас завежда дело във Върховния съд, за да отмени фалшивите избори в ЧЕТИРИ щата

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Бомбите сега се катапултират в предизборната битка, като правен анализатор разкрива, че Върховният съд на САЩ вече е постановил през 1997 г., че всички бюлетини, получени след полунощ на изборния ден, се считат за невалидни и не се броят.

Това означава, че вкарването на фалшиви бюлетини, измамите през нощта и последващите схеми за „откриване” на бюлетини от демократите са противоконституционни и следователно невалидни.

Това също така означава, че всички колебаещи се щати, които едновременно са спрели да броят своите бюлетини на 3 ноември, умишлено са позволили да се извърши измама с изборите, поради което ще бъдат анулирани целите им избори, заедно с всичките им гласове.

Веднъж представен с тази информация - което току-що се активира с изненадващ съдебен процес от Тексас до Върховния съд, заведен преди полунощ снощи - Върховният съд на САЩ трябва да постанови, че тези колебаещи се щати сега ще трябва да използват своите законодатели, за да работят по изборния процес, вместо да разчитат на измамните, анулирани, фалшифицирани избори, които използваха системите за гласуване Dominion.

Както обясни Рен Джандър от ThePostEmail.com, конституцията на САЩ описва „изборния ден“ като един определен календарен ден, а федералните избори са ограничени до един ден именно с цел предотвратяване на измами, които често се случват, когато изборите са прекъснати и започнати отново. Тъй като федералното правителство разчита на отделните щати в изборите за заемане на федерални длъжности (като президент), Конституцията на САЩ има юрисдикция върху изборите в отделните щати, когато тези избори въвличат федерални служители и нарушават Конституцията на САЩ. Както е обяснено от Джандър:

“Избирателите гласуват. Чиновниците броят. Тези комбинирани действия формират „изборите“ и изборите трябва да бъдат решени в деня. Щатите, които не са успели да направят окончателен избор на длъжностни лица до полунощ в изборния ден, са нарушили устава, излагайки нацията като цяло на точно тези злини, които определените от Конгреса крайни срокове целят да предотвратят.”

За да коригира тази ситуация, човек или щат просто трябва да поиска от Върховния съд на САЩ да отстрани нарушението, като анулира гласовете на щати, които са се опитали да извършат изборна измама чрез удължаване на изборния “ден” до изборни “седмици”. Както обяснява Джандър:

“3 U.S.C. § 2 връща решението обратно към щатните законодателни органи, след като неуспешните избори правят предишните резултати невалидни. Неуспешните избори анулират всички гласове, а не само някои гласове, не само закъснели гласове, не само незаконни гласове. Самите избори са невалидни в закъснелите щати.”

Също така, късно снощи, Тексас заведе това, което изглежда точно делото (директно с Върховния съд), което може да даде възможност на висшия съд да постанови невалидността на късните избори. Както обяснява Breitbart.com:

“Щатът Тексас заведе дело директно с Върховния съд на САЩ малко преди полунощ в понеделник, оспорвайки изборните процедури в Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин с мотива, че те нарушават Конституцията.

Тексас твърди, че тези щати са нарушили електоралната клауза на Конституцията, защото са направили промени в правилата и процедурите за гласуване чрез съдилища или чрез изпълнителни действия, но не и чрез законодателните органи на щата. Освен това Тексас твърди, че е имало различия в правилата и процедурите за гласуване в различни окръзи в щатите, нарушавайки клаузата за равна защита на Конституцията. И накрая, Тексас твърди, че в тези щати е имало „нередности при гласуването“.

Тексас иска от Върховния съд да нареди на щатите да разрешат на техните законодателни органи да назначават своите избиратели (в избирателната комисия).”

Докато съдебните дела от физически лица трябва първо да преминат през по-нисши съдилища, когато щатите съдят други статути, най-подходящото място е Върховният съд на САЩ.

Вчера Тръмп каза: „Големи неща ще се случат през следващите няколко дни“

Той беше прав. Голямо нещо вече се случи със съдебния процес в Тексас. Предстоят ли още неща?

Още информация на:

Brighteon.com/776670ea-7819-4b5e-a647-b5e829af3a06

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/481040.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!