Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адвокат Сидни Пауъл с още бомби: софтуерът, фалшифицирал изборите през 2020 г., е използван от години за кражба на избори, разработен e от ЦРУ като инструмент именно за кражба на избори

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Сидни Пауъл, напуснала правния екип на кампанията на Тръмп, за да следва други пътища за мащабната изборна измама, която тя разкри малко след изборите през ноември, продължава да разкрива зашеметяваща информация, събрана от продължителната й разследваща работа и доказваща извън всякакво съмнение, че американците са загубили контрол над единствената истинска власт, останала им като индивиди: силата на избора пред урната.

В предишните седмици адвокатката Сидни Пауъл разкри, че софтуерът, използван от компаниите за гласуващи машини в САЩ и в чужбина, е разработен и финансиран от някои от враговете на САЩ, включително Венецуела, Иран и Китай.

Но в интервю за Майк Хъкаби от TBN, Пауъл предположи, че всъщност софтуерът е разработен от ЦРУ като инструмент за кражба на избори, който може да е бил изнесен в други страни и в крайна сметка да е използван срещу американските избори.

„Системата в момента е корумпирана. На машините Dominion изобщо не може да се разчита. И ние искаме всички - републиканците, кандидатите, всички - да се изправят и да говорят за измамата, случила се в Джорджия. И да намерят начин да гласуват навреме, което да позволи на хората да са сигурни, че гласът им се брои така, както са гласували” - започна тя, изчиствайки предишно твърдение, че тя не иска републиканските избиратели да се явят, за да гласуват за двамата сенатори на Републиканската партия на балотажите следващия месец.

„Защото в момента системата е толкова фалшива, колкото и преди четири седмици“, добави тя. „Не можем да й вярваме. И трябва да има начин да го направим правилно, така че всеки, който гласува - и ние насърчаваме всички да гласуват - да знае, че гласът им е реален и се отчита, а не ... иначе фалшифициран. "

„Не можете да повторите същата процедура и да очаквате различен резултат.“

„Изключително обезпокоително е да се знае, че американските избори са били точно толкова подправени, колкото са били изборите в страни от третия свят“, каза тя по-късно във връзка с огромната кражба, станала за Джо Байдън в няколко колебаещи се щати миналия месец.

„Сигурна съм, че ЦРУ е участвало в редица от тези дейности, ако не тук, то на други места по света“, продължи тя. „Може би ЦРУ е създало този софтуер и програми за начало и след това го е експортирало за собствена употреба, само за да се върне при нас.”

„Възможно е много важни, мощни, изключително богати хора да са участвали във  фалшифицирането на тези избори. Това са глобалистически интереси. Откровено казано, имам предвид всички по света, с изключение на милионите американци, които искаха да изберат Доналд Тръмп, за да почисти блатото и да източи блатото“, каза тя.)

Гласоподавателите, които избраха да преизберат нашия истински президент, не искаха „този свят да продължи такъв, какъвто беше - те имащи цялата власт и работещи зад кулисите, за да фалшифицират избори и всичко останало, за да могат да се възползват от собствените си гнусни дейности”, Пауъл продължи.

„Искам да кажа, че е масивно. Сигурна съм, че и медийните компании участват в това“, каза тя, като отбеляза, че в изборната нощ изглежда е имало координирани усилия да се спре отчитането и за колебаещите се щати да спрат да броят бюлетините почти по едно и също време.

„Това не се случва за първи път, Майк. Дори не знаем колко избори са фалшифицирани с помощта на софтуера“, отбеляза тя по-нататък, подготвяйки зрителите за друга масивна бомба

„Не може да се каже колко места в Конгреса и Сената и дори губернаторства сме загубили ... поради тази“ измама. „Казват ни, че страната е в тенденция към синьо. Не е. Това е огромна лъжа. И ние събрахме данните, които ще покажат това, наред с много други неща“, каза тя.

Бъдете в течение на текущите усилия на Тръмп за премахване на корупцията с изборите в Trump.news.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!