Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически Китай притежава машините за гласуване и контролира всички служители, които управляват машините на всяко ниво

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Още промени в Консултативния съвет по отбраната. - чрез Федералната мрежа за новини:

Пентагонът назначи двама близки съюзници на президента Доналд Тръмп, Кори Левандовски и Дейвид Боси, в Консултативния съвет по отбраната, продължавайки следизборната чистка през последните седмици на администрацията.

Изпълняващият длъжността министър на отбраната Кристофър Милър, който Тръмп назначи на 9 ноември, след като уволни тогавашния министър на отбраната Марк Еспер, заяви в писмено изявление в петък, че девет членове на Съвета по отбрана са сменени с назначаването на 11 нови членове.

Системите за гласуване Dominion са собственост на комунистически Китай, който управлява също технологичните гиганти, левите медии и повечето демократи в Конгреса

„Компанията-майка на Dominion организира вкарването на 400 милиона долара един месец преди изборите“ - The Epoch Times:

Декларация в Американската комисия по ценните книжа и борсите (SEC) показва, че UBS Securities LLC е организирала частно влагане на 400 милиона долара в Staple Street Capital III, L.P. на 8 октомври 2020 г.

Staple Street Capital, частна инвестиционна компания в Ню Йорк, е закупила системите за гласуване Dominion на 17 юли 2018 г. за необявена сума.

Фирмата за ценни книжа, която е организирала сделката, UBS Securities LLC, е подразделение на UBS Americas Inc, което в крайна сметка попада под UBS Group AG, компания, регистрирана на швейцарската фондова борса SIX.

Трима от четиримата членове на борда на UBS Securities LLC са китайци според Bloomberg, поне един от които изглежда пребивава в Хонг Конг.

Един от тях е Йе Сян, китайски гражданин, който е служил и като член на борда на дъщерното дружество на UBS в Пекин.

Този фасилитатор на сделката е китайският вицепремиер Уанг Кишан, който е смятан за най-хитрият финансово комунистически чиновник. Той е бил кмет на Пекин през 2006 г., когато се среща с тогавашния председател на UBS Марсел Оспел.

Сидни Пауъл в интервю за Newsmax:

“Всъщност по случая с измамата, 8 декември, крайният срок не трябва да се спазва. Имаме поне до 14 декември. Може да заведем още дела, но днес съдът в Мичиган и Уисконсин ни даде чудесна заповед, с която признаха това. Тук не става дума за чиста изборна надпревара, срещу която се борим, това са масивни дела за измами, които могат да отменят резултатите от изборите поради тази измама по всяко време.”

Проектът “Amistad”, чрез TET, относно изкуствените срокове за 8 и 14 декември:

Проектът “Amistad” също е завел съдебни спорове в няколко ключови колебаещи се щати, аргументирайки се, че незаконните действия от страна на държавни и местни служители са довели до над 1,2 милиона потенциално фалшиви бюлетини. „Чрез стриктни разследвания, подкрепящи нашите съдебни спорове, ние демонстрираме, че държавните и местните служители нагло са нарушавали изборните закони в няколко колебаещи се щати, за да постигнат партизански политически дневен ред“, каза Фил Клайн, директор на проекта „Амистад“, в изявление. „В резултат на това е невъзможно за тези щати да определят своите президентски избиратели в съответствие с произволния срок, определен във федералния закон през 1948 г., и по този начин единственият важен срок е 20 януари 2021 г.“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: China owns DOMINION, and controls all the officials who run the machines at every level of government (trump.news)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!