Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Машините за гласуване са създадени по начало, за да бъдат манипулирани

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Машинното гласуване: "Системата е създадена по начин, по който всеки глас може да бъде сменен без това да бъде засечено" -- краят на демокрацията и начало на световен комунизъм

Много хора не вярват, че на президентските избори е станала масова измама с гласове, но е трудно да ги обвиним. Никой не иска да вярва, че е възможно нашите избори да бъдат несправедливи и манипулирането на системите за гласуване наистина да бъде толкова лесно.

Но в действителност е доста лесно това да се направи, когато машините за гласуване са били създадени по начало, за да бъдат манипулирани. Точно това твърди пенсионираният полковник от армията Фил Уолдрон. Всъщност той каза, че само в щата Пенсилвания може да са променени 1,2 милиона гласа.

Уолдрон е експерт по киберсигурност, който има 30 години опит в разузнаването и информационната война, така че определено разбира какво говори. По време на изслушването в Пенсилвания той каза, че лично е разпитал сина на разузнавач в Куба, който казал, че по думите на членовете на семейството на Уго Чавес не трябва да се притесняват за изборите, защото „това е гарантирано - баща им е инвестирал парите за изграждане на SGO машинната система за гласуване."

Адвокатката Сидни Пауъл заяви пред Fox News, че е получила свидетелски показания под клетва от високопоставен венецуелски служител, че системата за гласуване SGO е инструмент за манипулация. Уолдрон каза, че системата на Dominion има подобен код и функция.

Той добави, че макар те да смятат, че са могли да бъдат променени 1,2 милиона гласа, е необходим подробен съдебен анализ, за ​​да се достигне до по-точна цифра. Той потвърди, че други екипи като неговия разследват манипулацията на системата за гласуване и много са установили сериозни проблеми.

В пресконференция през ноември адвокатът на Тръмп Руди Джулиани заяви: „Компанията, която брои нашите гласове, с контрол върху нашия вот, е собственост на двама венецуелци, които бяха съюзници на Чавес, а сега са  съюзници на Мадуро, с компания, чийто председател е близък и бизнес партньор с Джордж Сорос, най-големият дарител на Демократическата партия, най-големият дарител на Antifa и най-големият дарител на Black Lives Matter.“

В интервю за Fox Business адвокатката Сидни Пауъл повтори факта, че системите за гласуване Dominion е създадена специално за кражба на гласове в страни по света, което тя посочва като федерално престъпление.

Тя добави, че не само Венецуела е финансирала тяхната система; Китай също е изиграл роля. И двете страни имат много причини да не искат Тръмп да вземе още един мандат. 

Пауъл каза, че има доказателства, че стотици хиляди гласове са били фалшифицирани и обеща да изобличи всички, които са играли роля в тази измама.

Машините за гласуване не са единственият проблем

Няма съмнение, че тези машини не трябва да се използват при бъдещи избори, но за съжаление има много други начини за извършване на измами с гласуване, както ни напомниха тези избори.

На наблюдателите не беше даден достъпът, който им се полага, пощенските служители са събирали и давали непотърсени бюлетини на привържениците на Байдън, както и стари бюлетини, бюлетини от мъртви хора и от подозрителен брой лица, родени през 1900 г. Същевременно безброй бюлетини за Тръмп са „изчезнали“, докато магически са се появили бюлетини за Байдън, помощници в изборите са заплашвали и лъгали хората, и списъкът продължава нататък.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Voting machines used in PA and other states were “built to be manipulated,” witness testifies (trump.news)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!