Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наближава един от най-трудните дни в историята на САЩ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

След целия този хаос ние не можем да кажем какво точно ще се случи в понеделник, когато Избирателния колеж трябва да се събере и да подаде гласовете от всеки щат. Изглежда че или няма да се случи, или ще има нещо драстично.

Сините щати натискат и не искат да губят време да донесат своите измамнически гласове. Те отричат всьо и вся! Те са крайно решени да „спечелят“ с цената на всичко и допълнителните избори в Джорджия на 5-6 ануари 2021 за 2-те сенатски места, които биха им осигурили контрол над Сената.

Тръмпистите подадоха лавина от съдебни дела, които засега поне изискват повече време за да бъдат приети и разгледани. Няма как това да стане до идващия понеделник. Натрупана е лавина от информация за кражбите на гласовете. Която информация може и да не бъде приета от Висшия съд във Вашингтон. Руди Джулиани заяви че датата 14 декември не е твърда, не е задължителна, а 20 януари е твърда!

Какво стана с иска подаден от Тексас срещу 4-те измамнически щати? Върховният съд постанови че Тексас няма „стендинг“, т.е. правото да има иск след като Тексас няма пряка загуба от тези избори.

От легална гледна точка Съдът може да има право! Донякъде обаче! Съдът отказа да гледа делото във връзка с Тексас (и 20+ щата, които се присъединиха към Тексас), но НЕ затвори делото, за да може да се направи евентуално легална поправка. Руди заяви че „нещата още не са свършени“, а и Сидни Пауъл спокойно подаде още 2 дела, и ще подаде още 2 днес – събота.

Та относно тази легална поправка някой каза нещо на някого и Тръмп веднага подаде документи в същото дело и се присъедини като ищец от страната на Тексас! Това разбира се трябваше да стане по-рано, но Върховният съд услужливо изчака да види дали Тръмп ще се сети да го направи!

Сега вече Тръмп има стендинг! При това съдът вече не може да откаже да гледа делото на основата на меритите – субектната част. Която част вече е добре посолена с оригиналната за съда юрисдикция, много важно за успеха! Остава да видим какво сега Върховният съд ще направи!

И така Тексас е изваден от този съдебен иск, заедно с придружаващите го приятелски щати. Но Тръмп е там в ролята си на ощетена персона.

Тексас се ядоса много и написа че държавата САЩ е нефункционална и Върховния съд позволява на някои щати да се разминат с правосъдието когато нарушават конституцията относно изборите. Което изглежда вярно на пръв поглед! Тексас явно е крайно разочарован от меките и бавни действия на шахматиста Тръмп! Оттук нататък Тексас излезе с идеята за Текзит (TEXIT), т.е. излизане от съюза на САЩ и превръщане в самостоятелна държава! Това определено изглежда реално, защото Тексас като самостоятелна единица е много мощен индустриално. Ето тука, драги читатели, виждате това предсказание за разделянето на САЩ на отделни части, за създаване на отделна валута за Тексас. Разбира се Текзит е само стъпка към формиране на съюз с други щати, където конституцията ще се уважава. Тексас вече спешно планира да постави това на скорошен референдум пред тексасците.

Още 2 други неща които се случиха между безбройните съдебни боричкания – Тръмп обяви 24 декември (Коледа) за национален празник (интересно как никой друг не се сети по-рано). Второто е че Пентагона заяви че ЦРУ след 5 ануари няма да бъде финансирано за неговите контра-терористични операции. Това може и да означава края на ЦРУ като агенция, която се намесва и обърква други нации!

Главният прокурор Бар изглежда ще бъде скоро уволнен заради предателските си действия – закриляйки мафията Байдън и син точно преди изборите, и отделно пречейки за разследването на 9-11. Тръмп все още е заобиколен от тълпа анти-тръмписти и кабалисти!

Сенатът одобри Акта за Авторизация на Националната Отбрана (NDAA), и Тръмп ще постави вето. Доколкото разбираме Секция 230 не е премахната, а тя дава възможност на Гугъл, Фейсбук, Туитър и други да продължат да цензурират тръмпистите на своите платформи под формата на омразни речи, расизъм и т.н. Тръмп поиска тази секция да се махне!

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Наближава един от най-трудните дни в историята на САЩ - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!