Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТАЙНИ ВОЕННИ ДОКУМЕНТИ: Трюдо покани китайски КОМУНИСТИЧЕСКИ войски да се обучават в канадските военни бази (за нахлуване в САЩ в помощ на Байдън?)

Китайският комунистически лидер Дзиян Земин (Джян Земин) инициирал преследването на 100 милиона Фалун Гонг практикуващико и комуниста Фидел Кастро

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Джъстин Трюдо (известен в някои кръгове като Джъстин Кастро, да правилно прочетохте, не само в България много от елита са Тошови деца) покани Китайската комунистическа народноосвободителна армия (НОАК) да изпрати свои войски за обучение в студено време в CFB Petawawa в Онтарио – и Трюдо бушуваше срещу канадските въоръжени сили (CAF) за отмяната на обучението, след като Китай отвлече канадските граждани Майкъл Спавор и Майкъл Ковриг.

Това е само едно от многото бомбени разкрития на „Китайските досиета“, 34-страничен информационен документ, публикуван от правителството на Трюдо до Rebel News.

Вместо това документите, които обикновено биха били напълно затъмнени от правителствената цензура, бяха сиви – документите остават напълно четливи. Rebel News избра да затъмни много малка част, която иначе би застрашила безопасността на дадено лице.

Как получихме тези тайни документи:

През април 2019 г. Rebel News първо написа до правителството с молба за всякакви записи, потвърждаващи руски доклад, че Канада е изпратила делегация в Китай за честванията на 70-годишнината за военноморските сили на НОАК – пропагандно учение, проведено само месеци след отвличането на двамата Майкъли. Правителството на Трюдо забави отговорите на Rebel News в продължение на 19 месеца, но когато най-накрая го направиха, те не само потвърдиха присъствието си на това зловещо събитие, но изброиха и други обмени между PLA и CAF.

Те включват обучение на китайски командири в Канадския военно-технически колеж в Торонто, както и други военни съоръжения в Кингстън. Китайски военни участници включваха генерали с 1 и 2 звезди и цял контингент, който ще научи канадската военна тактика за студено време.

Решението на CAF да отмени тренировките в студено време приведе Трюдо в паника, който поиска канадските военни да не отменят повече ангажименти с НОАК без изрично разрешение и че новината за отмяната трябва да бъде съобщена на НОАК внимателно, за добро лице.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Оригинал

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Трюдо покани китайски войски да се обучават в канадските военни бази - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!