Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Швейцарска банка, мажоритарна собственост на комунистически Китай, платила на обвинената в изборни измами Dominion 400 милиона долара

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

По-малко от месец преди изборите, швейцарска банка, която е 75 процента собственост на комунистически Китай, внася над 400 милиона долара в брой на Staple Street Capital, компанията-майка на Dominion Voting Systems.

Dominion, която притежава електронните машини за гласуване в 28 американски щата, е обект на изборни измами и съдебни дела, твърдящи, че машините и техният софтуер са обръщали, променяли и изтривали гласове в полза на Джо Байдън.

Както бе съобщено за първи път от Infowars, подаване на иск от SEC (Комисията за ценни книжа и борси) на 8 октомври показва, че Staple Street Capital е получила 400 милиона долара „с получател на компенсацията за продажби, идентифициран като UBS Securities“. Още през декември 2014 г. от същия източник Staple Street Capital получава 200 милиона долара.

„UBS Securities е швейцарска инвестиционна банка, която притежава 24,99% от UBS Securities Co LTD, китайска инвестиционна банка“, обясняват доклади. „Останалите 75% от UBS Securities Co LTD са собственост на китайското правителство.“

Beijing Guoxiang притежава 33 процента от UBS Securities Co LTD; UBS притежава тези 24,99%, споменати по-рано; Guangdong Comm Group [zh] притежава 14,01%; China Guodian притежава 14 процента; и COFCO Group притежава 14 процента.

С други думи, UBS Securities е 100% корпорация, собственост на Китай и е дала близо половин милиард долара на компания, която провежда по-голямата част от изборите в Америка, само дни преди да станат най-оспорваните и очевидно измамни избори в американската история.

За да помогнете на Сидни Пауъл, един от адвокатите, работещи за търсене на справедливост срещу изборните измами, не забравяйте да посетите нейния уебсайт.

Къде е главният прокурор Бил Бар и защо не е направил нищо, за да се бори срещу това?

За да бъде ясно, Beijing Guoxiang, Guangdong Comm. Group, China Guodian и COFCO Group са всички комунистически китайски фронтови групи. Това означава, че комунистически Китай дърпа конците, като насочва пари към Dominion, което е доказателство, че са фалшифицирали изборите в САЩ през 2020 г.

Човек трябва да се запита защо комунистически Китай е бил готов да плати на компания за избори, която работи в Америка, толкова голяма сума пари точно преди избори, които бяха пронизани с ясни и недвусмислени измами? И защо главният прокурор Бил Бар не е направил абсолютно нищо по въпроса?

Бар, както може би сте видели, всъщност сега казва, че няма доказателства за измама с избори, точно както CNN. Дали това разкритие за UBS и комунистическия китайски режим, сред всички останали доказателства, за които докладвахме, не се брои за нищо?

„Как е възможно адвокатите Лин Ууд и Сидни Пауъл винаги да знаят какво се случва по отношение на най-масивната схема за измами в историята на САЩ, която се е случила на или около 3 ноември 2020 г., но все още не чуваме от генералния прокурор Бил Бар и / или Министерството на правосъдието на САЩ?" - попита един коментатор от The Gateway Pundit. „Как е възможно това?“

„Медиите са откровено част от това“, отговори друг, като по-нататък предположи, че е време да се декларира ограничено военно положение и да се реши проблема. „Нуждаем се от военни, за да спрем пропагандата веднага.“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!