Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тексас съди Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин за измама на изборите; 18 щата се присъединяват към делото, 106 законодатели го подкрепиха

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Република Тексас пусна „кракена“ срещу щатите Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин, като всички те доведоха до измамнически и следователно невалидни изборни резултати.

Актуализация: Съобщава се, че 18 допълнителни щати се присъединиха към делото на Тексас: MO, AL, AR, AZ, FL, NE, ND, OK, IN, KS, LA, MS, MT, SC, SD, TN, UT and WV.

Президентът Тръмп вечерта в сряда внесе предложение за намеса, за да се присъедини към делото на Тексас, защото той е „истинската заинтересована страна“.

След като 18 щати пидкрепиха случая на Тексас сега президентът има подкрепата на повече от 100 републиканци от парламента.

106 Републиканци от камарата подписаха кратко съобщение, подкрепящо делото на Върховния съд на Тексас срещу Пенсилвания, Мичиган, Джорджия и Уисконсин

„Настоящият доклад представя [нашата] загриженост като членове на Конгреса, споделена от неизвестно колко милиони от техните избиратели, че неконституционните нередности, свързани с президентските избори през 2020 г., поставят под съмнение резултата от тях и целостта на американската изборна система“, се посочва в доклада подписан от 106 законодатели на ГП.

Самотната Звезда (Тексас) твърди, че всички тези щати (Джорджия, Мичиган, Пенсилвания и Уисконс) са нарушили клаузата на избирателите в Конституцията, като са променяли незаконно своите правила и процедури за гласуване чрез съдилища или изпълнителни действия, а не законно чрез законодателните органи на щатите. Тези щати също са нарушили клаузата за равна защита на Конституцията, като са внедрили различни правила и процедури за гласуване в различни области в рамките на собствените си щатски граници, според делото.

Не на последно място, искът твърди, че гореспоменатите конституционни нарушения са довели до „нередности при гласуването“, които са довели до измамнически резултати от изборите, които трябва да бъдат отменени в интерес на запазването на свободните и честни избори в САЩ.

„Някои длъжностни лица в обвиняемите щати представиха пандемията като оправдание за игнориране на държавните закони относно гласуването при отсъствия и по пощата“, се казва в исковата молба. „Щатите-ответници наводниха своите граждани с десетки милиони заявления за гласуване и бюлетини в нарушение на законовия контрол за това как те са законно приети, оценени и преброени.“

„Независимо дали са добронамерени или не, тези противоконституционни актове имаха същия еднакъв ефект – те направиха изборите през 2020 г. по-малко сигурни в подсъдимите щати“, добавя той. „Тези промени са в противоречие със съответните държавни закони и са направени от незаконодателни субекти, без никакво съгласие от законодателните органи на щата. По този начин действията на тези длъжностни лица пряко нарушават Конституцията.“

Адвокатката Сидни Пауъл също работи по собствените си дела, за да оспори измамническите избори.

Законът е това, което в крайна сметка решава изборите, а не СиЕнЕн или Фокс Нюз

Тъй като искът включва спор между два или повече щата, той ще премине направо към Върховния съд, заобикаляйки всички по-низши съдилища. Това е в съответствие с член III от Конституцията, който определя Върховния съд като съд за начално впечатление от субектите, където той има първоначална юрисдикция.

Като се има предвид колко от по-долните съдилища се управляват от крайнолеви съдии-активисти, които продължават да изхвърлят заслужаващи дела за избори по политически причини, това е чудесна новина и може да бъде основната причина, която накрая води до положителния резултат, когото всички ние чакаме.

Случаят е определящ и в крайна сметка ще определи дали Джо Байдън наистина е спечелил изборите, или президентът Доналд Тръмп ще служи още четири години. Въз основа на планината от доказателства, които продължават да се натрупват, вероятно е безопасно да се каже, че основните медии и демократите, които си вярват на всичко, което казват, ще имат едно сериозно яйце на лицето си през следващите седмици.

„Тези незаконодателни промени в избирателното законодателство на щатите-ответници улесниха подаването и преброяването на бюлетините в нарушение на държавния закон, което от своя страна наруши клаузата за избирателите от член II, раздел 1, точка 2 от Конституцията на САЩ“, твърди искът.

„С тези незаконосъобразни действия щатите-ответници не само опорочиха целостта на гласа на собствените си граждани, но и с действията си омаловажиха гласовете на гражданите в щата ищец и други останали верни на Конституцията щати.“

Със съдебния си иск Тексас подава петиция към Върховния съд да изиска от щатите-ответници да разрешат на своите законодателни органи да назначат избиратели в Изборния колеж. Това ще гарантира, че ще се постигне свободен и честен резултат от изборите.

„Брилянтно!“, написа един коментатор на Breitbart News. „Те просто заобиколиха множество активист-демократични съдии.“

„Харесва ми този съдебен процес, тъй като той започва във Върховния съд и разглежда корупцията едновременно във всичките четири щата“, пише друг коментатор.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Тексас подаде топката на Върховния съд - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Arizona Becomes 18th State to Back Texas in Lawsuit Against Michigan, Pennsylvania, Georgia and Wisconsin Over Fraudulent Election (thegatewaypundit.com)

106 House Republicans Sign Brief Backing Texas Supreme Court Lawsuit Against Pennsylvania, Michigan, Georgia and Wisconsin (thegatewaypundit.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!