Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Цветната революция Тръмп ще бъде като Линкълн - Лин Ууд обяснява истината за Цветната революция

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

На 29 ноември адвокатът Лин Ууд написа в Twitter домашна задача за американските патриоти: „1. Научете как работи Цветната революция. 2. Научете за „рестарта“ и „новия световен ред“ на Джордж Сорос. 3. Научете за целта на Бил Гейтс за „депопулация“. 4. Научете как Абрахам Линкълн е използвал властта през 1861 г., за да спаси страната ни."

(Статия от Жизел, препубликувана от GNews.org)

Един от последните постинги на Лин Ууд в Twitter обяснява истината за четирите задачи, които преди това е възлагал на американски патриоти, насочени към Китайската комунистическа партия (ККП): „Цветната революция започна с атаката на Китай срещу нашата страна с Covid-19. После дойдоха беззаконието и безредиците в различни градове. След това бяха планираните и явно измамните избори. Следващата стъпка ще бъде засилено насилие в градовете. Вярвам, че президентът Тръмп е подготвен. Трябва да сме и ние“.

Това е Цветна революция за сваляне на Америка.

В друг туит на 30 ноември Лин Ууд казва: „Избирам да не гласувам на поредните измамни избори с фалшифицирани машини за гласуване и фалшиви бюлетини по пощата. Бъдещето на тази нация няма да се определя от измамни избори. Тук не става въпрос за избори. Това е цветна революция за сваляне на нашето правителство."

Цветната революция се отнася до поредица от цветни имена и „мирни и ненасилствени” движения за смяна на режими, започнали през 80-те и 90-те години в страните от ОНД (Общност на независимите държави) в Средна Азия и Източна Европа.

Най-критичният елемент на Цветната революция е контролът върху медиите, който ККП напълно постигна. С години на планиране, всички основни масови медии и социални медии в света паднаха и станаха съучастници в това подривно движение. Изправени пред масираната измама и дезинформация на изборите в САЩ, медиите колективно избраха да ги игнорират и прикрият. А социалните медии безскрупулно блокират разпространяването на истината сред пробудената общественост.

Лин Ууд споменава „Цветна революция“ доста пъти и посочва, че ККП използва COVID-19, за да атакува САЩ, в сговор с Antifa и финансовите хищници. ККП също се възползва от Black Lives Matter, за да провокира умишлено вътрешни бунтове. Освен това те използваха системата за гласуване Dominion, за да проведат измамни избори. По този начин целта за мирно сваляне на режима на САЩ беше почти постигната без нито един изстрел.

Лин Ууд намеква в своя туит, че президентът Тръмп отново ще преведе американския народ през тази криза и ще спечели крайната победа, точно както президентът Линкълн е направил.

Абрахам Линкълн е 16-ият президент на САЩ, встъпил в длъжност през 1861 г. и служил до убийството му през април 1865 г. По време на администрацията на Линкълн САЩ преживяват най-тежката война и най-тежката морална, конституционна и политическа криза в своята история - Гражданската война. Той запазва целостта на Съюза, премахва робството, освобождава всички роби, увеличава силата на федералното правителство и модернизира икономиката. Поради тази причина Линкълн често се споменава от американските учени и обществеността като един от най-великите президенти в историята на САЩ.

Днес Съединените щати също са изправени пред най-значителната морална криза в историята си: материализъм, поклонение на парите, усъвършенстван егоизъм, липса на вяра и престъпления като злоупотреба с наркотици, изнасилване на деца и трафик на хора. Политическа криза: разделението на властта се разпада, съдебната система, отбраната и системите за сигурност и разузнаването са в пълен колапс, а масовите измамни избори крадат гражданските права, които американците ценят. Криза на оцеляването: биохимичният вирус продължава да отнема живота на американците, икономиката е в рецесия и собствеността на хората е в опасност. Умишлената конспирация за поробване на всички американци е в разгара си и САЩ са достигнали критичната точка в своето оцеляване.

Президентът Линкълн използва политическата си мъдрост, за да обезвреди войната с Мексико няколко пъти през цялата си администрация. Президентът Тръмп също успешно обезвреди няколко войни със Северна Корея и Иран, и изтегли войските от Афганистан, Сирия и Ирак, за да избегне износването от множество едновременни войни, за да се съсредоточи върху най-значимата заплаха на деня, Китайската комунистическа партия.

На 12 април 1861 г., след нападението на Конфедерацията срещу Форт Съмър, Северът е окончателно обединен и Линкълн започва да се фокусира върху военните и политическите аспекти на войната. Той се опита да обедини страната и спря хабеас корпус, арестувайки и задържайки без съд хиляди заподозрени сепаратисти в маргиналните щати.

В края на 1861 г. той решава аферата Трент, като по този начин избягва британската намеса. Той използва различни сложни политически тактики, най-вече Прокламацията за еманципация от 1863 г. и използването на военните за защита на робите, насърчава маргиналните щати да обявят робството извън закона и подтиква Конгреса да приеме Тринадесетата поправка към Конституцията, която премахва робството веднъж завинаги.

Както всички знаем, политическата система на САЩ се основава на разделението на властите между изпълнителна, законодателна и съдебна власт, като президентът, Конгресът и Върховният съд, и свързаните с него агенции изпълняват съответните си функции посредством контрол и баланс. Президентът на Съединените щати обаче има прерогатива да постигне своите управленски цели чрез изпълнителни заповеди.

Това е привилегия и оръжие в ръцете на президента, дадено му от Конституцията на САЩ. Изпълнителната заповед е заповед, дадена на федералното правителство, след като президентът я подпише, без да е необходимо да се разглеждат продължителните аргументи на другите „две сили“, за да се приложи незабавно изпълнение. Интересното е, че една от най-ранните заповеди на президент на САЩ датира от 20 октомври 1862 г., започвайки със заповед, издадена от президента Абрахам Линкълн.

Байдън, Хилари, Клинтън, Обама, Сорос и др. са дълбокото блато на САЩ. Имайки предвид как президентът Линкълн е арестувал хиляди сепаратисти без процес, не е трудно да си представим следващия ход на президента Тръмп в лицето на оцеляването на американската нация!

Ще изчакаме и ще видим.

Прочетете повече на: GNews.org

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!