Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зловещо: САЩ позиционират крупни военноморски сили в Тихия и Атлантически океани; масивни военни групи се предислоцират

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

(Нима ККП ще се опита да „помогне“ във военно отношение на Байдън да „спечели“?)

През последните четири дни имаше МАСИВНО придвижване на войски, оборудване и консумативи в рамките на континенталната част на САЩ (КОНУС – CONtinental US). Днес (вторник) американските военноморски сили разполагат самолетоносачи и техните ударни групи край източното и западното крайбрежие на САЩ. Изглежда, че се подготвяме да се защитим от нашествие. Китай?

Късно в събота не по-малко от 25 самолета C-17 бяха в небето над САЩ, превозвайки войски и оборудване из цялата страна… ВСИЧКИ отивайки до военновъздушната база Нелис (една улица дели Нелис от Лас Вегас, Невада).

Също късно в събота, не по-малко от 12 самолета C-130 също бяха в движение И ВСИЧКИ се насочиха към Нелис.

В неделя местните жители около Нелис съобщиха, че базата се „роеше“ от войници и морски пехотинци. Те също така съобщават, че са видели огромно множество наземни бойни машини, излизащи от товарни самолети.

Военноморски разполагания

Тази сутрин, според Американския военноморски институт, военноморските сили са разположили ТРИ (3) самолетоносача, плюс кацащ вертолетен док (LHD) край западното крайбрежие на САЩ и ДВА (2) самолетоносача и техните ударни групи плюс още един LHD край източното крайбрежие на САЩ.

Край западното крайбрежие е USS Carl Vinson в Тихия океан (НЕ НА ПРИСТАНИЩЕ) по границата с Орегон / Вашингтон, USS Essex (LHD) край бреговете на Сан Франциско и USS Theodore Roosevelt и неговата ударна група край бреговете на Лос Анжелис.

На източното крайбрежие са USS Dwight D. Eisenhower край брега на Кънектикът, USS Gerald R. Ford край бреговете на Ню Джърси и USS Iwo Jima край бреговете на Южна Каролина…

Като се имат предвид тези нови военноморски дислокации и изключително голямото внезапно движение на войски в базата Нелис, се създава впечатлението, че Съединените щати се готвят да защитят родината си от реално нахлуване.

Намек: Това всъщност може да е така.

Думата на разузнавателните кръгове казва, че ако Върховният съд анулира някои или всички избори на 3 ноември поради масивна измама и нарушения на конституцията на САЩ с промени в изборните закони, беззаконното удължаване на гласуването със седмици, в нарушение на 3 USC 1 И 2,

демократите планират да поискат от ООН да НАХЛУЕ и да свали Тръмп като „диктатор“.

В кръговете на разузнаването също се говори, че щатите Калифорния, Орегон и Вашингтон, плюс Ню Йорк, всъщност могат да се опитат да се отделят от Съюза, ако Тръмп получи още четири години и може да се наложи да бъдат върнати принудително под контрола на САЩ, по същия начин, по който бяха третирани южните щати-ренегати през Гражданската война през 1860 г.“

(Забележка на Хал Търнър: Сърцето ми ще се радва да види американските военни бомбардиращи губернатора-его-маниак Андрю Куомо и мръсния коми (комунистически) кмет на Ню Йорк Бил ДеБлазио обратно в Съюза … или до идването на Кралството …)

Китай и Русия разполагат своите военноморски активи по такъв начин, че транзитът до САЩ да не отнеме много време!

Китай се позиционира в Тихия океан.

Тази сутрин британците разкриха, че този месец проследяват „целия руски Северен флот“ покрай британското крайбрежие, докато руснаците се отправят към Северния Атлантик за … нещо.

Една от възможностите е, че те се насочват към Средиземно море, за да се справят със Сирия и може би с Турция. Но какво, ако те **НЕ** отиват в Средиземно море? Ами ако се позиционират в Атлантическия океан, за да пристигнат, както е поискано, покрай източното крайбрежие на САЩ?

Звучи дръзко, но няма да разберем, докато не разберем и това ще бъде след няколко дни.

Останете на линия хора. Виждаме как историята се разгръща.

Като предпазна мярка ви напомняме, че огнестрелните ви оръжия се нуждаят от почистване и смазване; особено ако не сте ги използвали от известно време. Те събират прах, развиват повърхностна ръжда в цевта. Сега може да е подходящ момент да ги извадите, почистите, намажете с масло и да се уверите, че са в чисто състояние. Не искаме запушване или засечки, ако изведнъж ни се наложи да стреляме и убиваме нахлуващи чужди войски, поканени тук от Предателите … който също би трябвало да бъдат застреляни.

АКТУАЛИЗАЦИЯ 00:03 Източно време, СРЯДА, 9 ДЕКЕМВРИ:

Адвокатът Лин Ууд, за когото е известно, че работи в тясно сътрудничество с президента Тръмп по отношение на кражбата на изборите на 3 ноември от шантавите демократи, публикува __това__ интересно нещо в своя туит. Има ли връзка ???

Добър съвет да следите отблизо всичко, което прави комунистически Китай през следващите няколко дни и седмици. https://t.co/jIhehyAWxj

— Lin Wood (@LLinWood) December 9, 2020

Може ли Лин Ууд да знае нещо благодарение на работата си с нашия президент?

ПОВЕЧЕ:

Изглежда, че Китай грабва всеки петролен варел, до който може да се докопа; далеч надхвърляйки това, което обикновено консумира. Запасяване, защото възнамеряват да водят война, може би?

Оригинал

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Масивни военни групи се предислоцират - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!