Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще бъде ужасно! Американците вече видяха как новите господари на държавата са готови да извършат огромно престъпление срещу страната

Не само че ще бъде по-лошо - ще бъде ужасно. Тръмп скоро ще бъде запомнен от всички като спасител на нацията

/Поглед.инфо/ Колко бързо протече процесът, който всички неуморно повтаряха в навечерието на изборите в САЩ! Процесът на мълниеносна, бърза, внезапна деградация на страната и нацията след победата на екипа на Байдън.

„Сънливият Джо“ все още не е встъпил в длъжност, възстановявайки старото си здраве след нараняване на крака, а маховикът за изпълнение на отдавна подготвените планове започна да се върти - в Камарата на представителите на САЩ, която сега се контролира от демократите, беше одобрен законопроект за пълната легализация на всички препарати от канабис на национално ниво ... Сега марихуаната във всичките ѝ форми ще бъде напълно декриминализирана за всички видове употреба и разпространение. Истинската „черешка на тортата“ обаче е предложение в законопроекта да се освободят всички „неопасни“ наркодилъри от затвора и да се изплати обезщетение на всички, които „са пострадали от техните действия“ (Каквото и да означава това...)

И какво е това - казва конгресменът Кори Буш: „Камарата на представителите гласува да декриминализира марихуаната, да премахне присъдите и да компенсира щетите, причинени от войната с наркотиците на чернокожите и латиноамериканските общности“.

След това заседание на Конгреса републиканците бяха шокирани и объркано споделиха впечатленията си: без помощ за жертвите на пандемията, без финансиране за ваксини, без помощ за малкия бизнес. Само законът за легализацията и ... забраната за държане на тигри вкъщи (тези, които са в темата за Джо Екзотик, ще се усмихнат тъжно). В страната няма други проблеми!

И знаете ли какво? Всъщност за тези, които сега са завзели властта, няма по-важни въпроси и проблеми. Защото „колективният Байдън“ отваря ерата на най-ужасния, най-самоубийствен популизъм, в сравнение с който безкрайно критикуваният популизъм на Тръмп изглежда като модел на адекватност, мъдрост и стратегическо мислене. Скоро ще плачете за Доналд с горящи сълзи!

В прав текст се казва: ще освободим от затворите ОГРОМЕН брой престъпници, които сега седят там - опитни престъпници, които отдавна и здраво са замесени в престъпни структури и начин на живот, в мощни разклонени наркокартели и най-важното - престъпници с определен цвят на кожата, ликуващо съобщава Кори Буш. И нека никой не се обърква с думите за „не е опасно“ - всеки афроамериканец вече ще бъде в безопасност: - Хей, какво, не ме пускаш с моите тежки престъпления? Защото съм черен ли, шибан расист такъв? Да, сега ще пиша до моя конгресмен, вие ще бъдете на моето място! – Добре, тръгвай си, свободен си! - Как така свободен? Ами компенсацията? - Ами на ти компенсацията.

Не просто да пуснат, но пълен с кинти, с извинения и преференции ( разбира се, ако сте пострадали невинно - ето медицинска застраховка, квоти за колеж, идеална кредитна история) и на практика да създадете юридически имунитет въз основа на готовността да се биете с миналите правни „предразсъдъци“. Сега американските ченгета седят между небето и земята: те са арестували, събирали доказателства, разкривали са мрежи и картели – и сега трябва да освобождават и да се извиняват.

Това е, което е - безупречно отговорно изпълнение на задълженията към вашите избиратели! Защото именно ТАКИВА избиратели са ядрото на силата и влиянието на „колективния Байдън“. Пандемия, малък бизнес, ваксина? Всичко тогава - първо, за да помогнете на своите, членове на едно мафиотско семейство. Те помагаха на изборите и преди тях - задълженията трябва да бъдат изплатени.

Няма достатъчно думи, за да се опишат последиците от такъв глобален удар върху върховенството на закона в страната. Опитват се да намалят престъпността, но всъщност с амнистията отменят многогодишните усилия на полицията за ограничаване на уличния хаос. Сериозно ли се опитват да убедят всички, че наркотрафикантите-рецидивисти сега ще се върнат към честен живот? Наистина ли?!

И по същия начин няма достатъчно думи, за да се оценят последиците от общата амнистия за икономиката на страната. Тръмп направи всичко възможно да създаде работни места, да възстанови индустрията, реалния сектор на икономиката - той беше заменен от онези, които ще дадат зелена светлина на просто гигантската търговия с наркотици, където всички пари на потребителя ще потънат. Изглежда, че в много близко бъдеще финансовото обращение в САЩ ще изглежда по следния начин: половината от страната седи на помощи, купува трева от нея, безкрайно получава помощи за безработица, наркодилърите получават данъци от бюджета и им плащат обезщетения в доларовата хартия) и така нататък в кръг. Победителите, разбира се, не са страната и не гражданите, а изключително дилърите на наркотици. Ще се изненадаме ли, ако тези пичове са свързани с демократите?

Дори е неудобно да се говори за чисто медицински последици от тоталната наркомания на цялата нация - тя вече прилича на дерайлирал влак: наркоманията (срещу която същият „лош популист Тръмп“ се опита да се бори) стана основната причина за смъртта на млади американци, в някои щати (Орегон) декриминализират не само леките, но и твърдите наркотици в малки количества, в страната съществува култ на пълна толерантност към „химическата релаксация“ като нормален начин на свободното време - това е дори любопитно как тази хармонична схема ще се впише и в широкото използване на „безвредната марихуана" от всички слоеве на населението? Ще промени ли хората към по-добро! Ще ги научи ли на отговорно отношение към здравето си, към активните и интелектуални форми за отдих, към критичното отношение към хобитата на маргиналните нисши класи! Да бе! Американската младеж, която не е толкова умна, със сигурност ще поумнее сега!

Измина месец от изборите и американците вече видяха как новите господари на държавата са готови да извършат огромно престъпление срещу страната в егоистичните интереси на собствения си клан. Какво ще се случи по-нататък става ясно от тази тенденция. Не само че ще бъде по-лошо - ще бъде ужасно. Тръмп скоро ще бъде запомнен от всички като спасител на нацията, когато стотици хиляди престъпници излязат от затворите и заявят: „Ние сме тук на власт“ - и в допълнение към исканията на всеки минувач спешно да даде на черния брат двадесет долара за ерата на робството, сега ще бъдат добавени и искания за компенсиране на непоносимите страдания в затвора.

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Поглед.инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!