Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп с военна реакция на кибервойната, позовавайки се на Изпълнителната си заповед от 2018 г.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Декодиране на речта на президента Тръмп от 2 декември.

Да се замислим какво каза Тръмп във вчерашната си реч. Можете да гледате пълната реч тук, но ако не знаете за какво да слушате, ще пропуснете цялата важна реч. Около 95% от тази реч е запълнител. Само 5% наистина имат значение, както подробно описвам по-долу:

Първо, той излага, че е положил клетва да защитава конституцията на САЩ срещу военната "обсада", която е в ход:

Като президент нямам по-голямо задължение от това да защитавам законите и конституцията на САЩ. Ето защо съм решен да защитя нашата избирателна система, която сега е под координирано нападение и обсада.

След това той обяснява, че вотът е криминално подправен с „измама“ (което е престъпление) и че сега е време да се отменят изборните резултати и да се коригират:

Милиони гласове бяха подадени незаконно само в колебливите щати и ако случаят е такъв, резултатите от отделните колебливи щати трябва да бъдат отменени и отменени незабавно.

След това той обяснява, че Китай е бил част от целия този план от самото начало, чрез тяхното проектиране и пускане на коронавируса, който демократите са използвали, за да оправдаят масовите бюлетини по пощата, използвани за кражба на изборите. Това изявление специално се позовава на елементи на националната сигурност на нашите отбранителни протоколи:

Демократите са фалшифицирали изборите от самото начало. Те използваха пандемията като оправдание за изпращане на десетки милиони бюлетини, което доведе до голяма част от измамата ... и няма някой, който да е по-щастлив от Китай.

След това Тръмп призовава за „пълен съдебен одит“, който очевидно може да се проведе само под военно ръководство, тъй като служителите на местните избори са корумпирани, измамни престъпници. Той сам обяснява това:

Драматичното разрушаване на интегритета на нашите избори беше приоритет номер едно на демократите. По една проста причина: Те искаха да откраднат президентските избори през 2020 г. Всички усилия на демократите за разширяване на гласуването по пощата положиха основите на системната и всеобхватна измама, която се случи на тези избори.

След това, около 30 минути по време на речта, той се позовава на юридически език, който ясно се опира на Изпълнителната заповед на Тръмп от 12 септември 2018 г., която описва начините за справяне с чужда намеса в изборите на САЩ. Ето какво казва Тръмп:

Единствената възможна причина, поради която бихте блокирали здравия разум, за да се провери законното право на гласуване, е, че се опитвате да насърчите, активирате, поискате или извършите измама. За американците е важно да разберат, че тези деструктивни промени в нашите избирателни закони НЕ са били необходим отговор на пандемията. Пандемията просто даде извинение на демократите да направят това, което се опитват да направят в продължение на много години.

Обърнете внимание на фразата, „... че се опитвате да насърчите, активирате, поискате или извършите измама”.

Къде сме чували нещо много подобно преди? В Изпълнителната заповед от 2018 г., в която се описва кой ще бъде подложен на изземване на всичките им активи от правителството на Съединените щати - и имайте предвид, че това се отнася за корпорации, частни лица, партньорства и дори с нестопанска цел:

Раздел 2. а (ii) да е подпомагал материално, спонсорирал или предоставял финансова, материална или технологична подкрепа за или стоки или услуги за или в подкрепа на която и да е дейност, описана в подраздел (а) (i)

Раздел 2. а (i) да е участвал пряко или непряко, спонсорирал, укривал или по друг начин е участвал в чужда намеса в изборите в САЩ;

По този начин Тръмп току-що се позова на ИЗ от 2018 г. и изпрати неоспорим сигнал до Крис Милър в Министерството на отбраната (както и на много други групи), че демократите, предателските медии и съучастниците в техническите гиганти са участвали в прикриването, защитата или подкрепата на „чужда намеса“ в изборите на САЩ.

Какво се прави при подобни действия на измяна срещу Съединените щати?

Съгласно съществуващото американско законодателство е престъпление да се опитваш да фалшифицираш гласове. Според военното законодателство по време на война това е предателство. И съгласно ИЗ от 2018 г., всеки от субектите, участващи в това, ще има конфискувани всичките му активи от Министерството на финансите на САЩ.

Преведено на обикновен език, това означава, че Twitter, Facebook, CNN, Washington Post, Google, MSNBC и т.н., вече могат да бъдат изцяло иззети, затворени или поети от администрацията на Тръмп, тъй като всички те са ангажирани в дефинирани поведения, очертани в ИЗ от 2018 г., което Тръмп току-що цитира.

Имайте предвид, че докато изброявам всички доказателства, които сега притежават адвокатите на Тръмп и членовете на екипа на Министерството на отбраната „бяла шапка“, голяма част от които със сигурност ще бъдат представени на Върховния съд, най-вероятно от Сидни Пауъл, след като един от нейните дела достигне това ниво на съдебната система:

Директорът на ЦРУ Джина Хаспел призна, че има намеса в изборите в пълно признание, което вече сме получили. (Това е описано в подкаста за актуализация на ситуацията от 3 декември по-горе.)

Управителите на Dominion признават, че са инженерирали задкулисни системи, което също сме получили.

Анализът на пакетите е резултат от „белите шапки“, които са прихванали целия трафик на фалшифициране на гласове в реално време, което включва конкретните инструкции от сървърите на ЦРУ за добавяне на стотици хиляди гласове в реално време към машини за таблиране на Dominion в колебаещите се щати. Това вече е публично потвърдено от полковник Фил Уолдрон.

Регистрационни файлове и софтуерни доказателства са от иззетите сървъри на ЦРУ във Франкфурт, което предоставя физически и интелектуални доказателства, че ЦРУ е вкарало стотици хиляди гласове в машините за таблиране на Dominion.

Всички тези доказателства съществуват в момента. Тръмп има всичко. Неговата реч поставя официалната основа, която вече може да бъде цитирана от други служители (а именно в Министерството на финансите и Трезора, които управляват тайната служба на САЩ), за да оправдае собственото си начало на заповеди за допълнителни арести, полети за предаване и военни дейности, необходими за защита на Съединените американски щати срещу чужди врагове, които водят кибервойна срещу САЩ.

Тръмп обяви за „нападателните кибер операции“ само една седмица след подписването на изпълнителната му заповед от 12 септември 2018 г.

Какво би се считало за „нападателни кибер операции?“ Kraken, разбира се. 305-и батальон на военното разузнаване.

Също така през 2018 г. президентът Тръмп разшири президентските меморандуми за национална сигурност (National Security Presidential Memoranda, NSPM) № 13, обхващащи „нападателни кибер операции“. Има списък на всички NSPM, но по-специално „нападателни кибер операции“ е тайна и не се показва публично.

Всъщност администрацията на Тръмп се бори да запази този документ скрит от Конгреса, като се има предвид, че през 2018 г. Камарата се управляваше от Пелоси и други предателски действащи лица, осъществили кибератаката през 2018 г. върху инфраструктурата на изборите в САЩ, крадейки десетки места в House, за да „спечелят“ мнозинство в Камарата, от което Адам Шиф можа да стартира своята схема за импийчмънт, за да се опита да отстрани Тръмп от власт.

Тръмп успя да попречи на Камарата да прочете NSPM # 13 в продължение на 17 месеца, според Fifth Domain.

Това, което сега знаем, е, че Тръмп е планирал изборите през 2020 г. като „капан“ за кибервойната още през 2018 г. и че тези протоколи за реагиране при кибервойна са били умишлено съхранявани от Конгреса възможно най-дълго, докато са били изготвени планове за улавяне на крадците на демократите в следващите избори (изборите през 2020 г.).

С други думи, патриотите наистина доминират сега. И те планираха всичко това от 2018 г. насам, като въведоха рамката за задействане на подходящите ресурси за национална сигурност, след което демократите клъвнаха стръвта и се опитаха да откраднат изборите през 2020 г.

Към този момент GITMO (Гуантанамо) трябва да достигне пълния си капацитет, с предстоящите още много задържани. Предстоят масови арести. Тръмп ръководи всичко и демократите, които знаят какво всъщност се случва, са ужасени. Те знаят, че са били хванати. Някои ще бъдат обвинени в държавна измяна. Мнозина ще се изправят пред военни трибунали. А някои вероятно ще бъдат екзекутирани, след като бъдат признати за виновни в държавна измяна.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!