Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп призовава за „пълен съдебен одит“ на изпратените по пощата бюлетини

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

В сряда президентът Доналд Тръмп призова за пълен съдебен одит на бюлетините, изпратени по пощата, подадени в ключови щати по време на президентските избори на 3 ноември.

В продължителна предварително записана реч президентът каза, че „десетки хиляди [бюлетини] имат измамни подписи“ в ключови щати.

Това означава, че "е необходим пълен съдебен одит, за да се гарантира, че са включени само законни бюлетини от законно регистрирани избиратели, които са били правилно подадени", добави Тръмп.

„Причината за това е ясна“, каза той, „те не са проверявали подписите, защото знаят, че бюлетините не са попълнени от избирателите, от чиито имена са подадени.“

Единственият начин да се коригира ситуацията, каза Тръмп, е да се извърши пълен преглед на пликовете с бюлетини, които съдържат подписите.

„Ако не изкореним измамата, огромната и ужасна измама, която се случи на изборите ни през 2020 г. вече нямаме държава“, каза Тръмп.

„Това се нуждае от отговори“: Видеозапис от CCTV на изборни работници в Джорджия предизвиква възмущение от измамите на изборите

Първо, гледайте видеото в долния десен квадрант на дългата маса в 22:40 ч.

Второ, гледайте какво се случва приблизително 20 минути по-късно:

И така питаме; ако това не е измама с избори, какво е тогава.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!