Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Може ли Тръмп да обяви военно положение? Поради мащабната изборна измама, системата за гласуване на Доминиън, запазена за инвеститора Китай, и тайната далавера на държавните служители, наближава перспективата за военно положение

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Може ли Тръмп да обяви военно положение? Струва си да попитаме!

Поради мащабната изборна измама, сканираното потвърждаване на подписи, без доказателство за американско гражданство, системата за гласуване на Доминиън, запазена за инвеститора Китай, и тайната далавера на държавните служители, наближава перспективата за военно положение, наближава основата за извънредни действия.

Гледайте долното видео в битчют

Тръмп: Като президент нямам по-високо задължение от защитата на законите и конституцията на Съединените щати. Ето защо съм решен да защитя нашата избирателна система, която сега е под координирано нападение и обсада.

Координираното нападение и обсадата са ключовите думи. Това означава координирана колекция от предатели, Джордж Сорос със своя дял в системите Доминиън, Марк Зукърбърг, който даде 350 милиона на лява група.

Предоставяйки средства на административните органи за изборите, Джошуа Шапиро, главен прокурор на Пенсилвания и Кати Буквар, държавен секретар на Пенсилвания. Всички са евреи, които обсадиха нашия конституционен изборен процес. И това означава конспирация. Конспирацията беше конституционната основа на хода на Джеферсън срещу Арън Бър и действията на Линкълн срещу южните щати. За да се позове на Акта за въстанието с последващо военно положение.

Тръмп: Конституционният процес трябва да бъде оставен да продължи. Ще защитим честността на гласуването, като гарантираме, че всяка законна бюлетина се отчита и че не се броят незаконни бюлетини.

Тръмп видя, че идва. Той предупреди преди месеци срещу нахлуването на пощенските гласове за главните избори. След като измамата излезе наяве Тръмп уволни шефа на Пентагона Марк Еспер, който публично отхвърли намерението на Тръмп да използва акта за въстанието. За да изпрати войски в градовете, където бяха гневните бунтове на BLM и Антифа.

Еспер: Не подкрепям използването на закона за въстанието.

Но Тръмп го подкрепи.

Съдията Дженин: Какво ще правите? Да кажем, че има заплахи. Казват, че ще заплашат с безредици, ако загубят в изборната нощ. Ако приемем, че имаме победител в изборната вечер. Какво ще правите?

Тръмп: Ще ги спрем много бързо. Те правят това. Ние имаме право да го направим. Ние имаме силата да направим това. Ако искаме … вижте, нарича се въстание.

Както в акта за въстанието, Тръмп уволни дълбокия държавник Еспер на 9 ноември и го замени с бившата барета-патриот и лоялист на Тръмп Кристофър Милър като министър на отбраната.

Милър бързо повиши специалното непристойно съперничество на Министерството на отбраната на САЩ с наемните сили на ЦРУ, да докладват директно на Милър и на крачка от президента Тръмп. След това Милър незабавно назначи Езра Коен Уатник, убеден републиканец и доказан патриот за заместник-секретар по специалните операции, подчинен на Милър и на президента Тръмп.

Това промени нещата. Да, Уатник е евреин, но не стига до евреите. Майка му е колумбийка, а не еврейка и той се определя като испанец. Той е лоялен човек на Майк Флин и радетел на „Америка първо“. Всичко това допринася за реформата на Тръмп след изборите, която ще стопли сърцето на Джон Кенеди Ст.

Уатник: Докато провеждаме тези реформи, ние следваме виждането на президента Джон Ф. Кенеди, който предсказа възхода на специалните операции преди близо 60 години. Той предвижда „друг тип война, нов по своята интензивност, древен по произход, който ще изисква съвсем нов вид стратегия, съвсем различен вид сили. Сили, които са твърде нестандартни, за да бъдат наречени конвенционални сили“.

Кенеди, който не е почитател на ЦРУ, търсеше начин да превърне военните специални операции в основен съперник на наемниците от ЦРУ, подчинени на масажните тайни операции на ЦРУ, като постави специалния офис директно под гражданската юрисдикция на МнО и на Президента. Най-накрая това се случи под Тръмп. Тези неконвенционални сили, водещи друг вид война, древна по произход, четете „Въстание“, вече могат да бъдат разположени под изключителните правомощия на Президента, за да гарантират, че незаконните бюлетини не се обработват.

Специалните операции отдавна участват в изграждането на нации, включително стартиране на официален процес на избори в завладени от САЩ чужди държави. Защо не тук у дома? Заедно с тази реформа, променяща нещата, Тръмп прочиства борда на отбранителната политика, гнездо на еврейски съветници-неокони в Пентагона и окоп в продължение на десетилетия във военния апарат, още от ерата на Дж. Буш Мл. Хенри Кисинджър, Мадлен Олбрайт, Джейн Хармън, Ерик Кантор, всички евреи, изтъкнати сред онези, които Тръмп изчисти. Коварното им страхово влияние върху Пентагона със сигурност ще застане на страната на Еспер, непризовавайки акта на въстанието. Те са глобалисти. Лоялистите на еврейските Уолстрийт, заразени с дух на национална злоба, които предпочитат администрацията на Джо Байдън и Камила Харис, за да изпълнят целта си – да премахнат патриотичните антиглобалистки настроения на 74-те милиона избиратели на Тръмп.

Ако всичко друго се провали, съдебни дела и граждански усилия за отстраняване на откраднатите избори, аз смятам, че Тръмп има план. Изменническият преврат на Демократическата партия за свалянето на надлежно избран президент се подготвя от 2016 г. Тяхната размирица достигна своя връх в Деня на изборите 2020 г. Ние сме в неизследвани води, но Тръмп сега има някои гъвкави умове на цивилни и военни висши места, за изграждане на правна фондация за меко военно положение, за да се постави пейзажът за повторно галсуване. Особено, ако се ограничи до оспорваните борбени щати. Джо Байдън, детският тормозител и злата вещица Камила Харис, придържана към еврейските интереси, трябва да бъдат хвърлени на бунището на Историята много преди деня на встъпването в длъжност. Да се надяваме и да се молим! Тръмп е много находчив човек. Той мрази да губи, особено когато опозицията се опитва с измами да се добере до властта.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Може ли Тръмп да обяви военно положение - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!