Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пенсиониран 3-звезден генерал призова президент Тръмп да обяви военно положение и да започне МАСОВИ АРЕСТИ

Image: Retired 3-star General McInerney calls for President Trump to invoke Insurrection Act, suspend Habeas Corpus, declare martial law and initiate MASS ARRESTS under military authority

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Бранън Хаус от  WVWtv.com публикува поредното си интервю с пенсионирания 3-звезден генерал Томас Макинърни, който открито призовава президента Тръмп да признае за тежестта на кибератаката срещу Америка, като се позове на Закона за въставането, като суспендира Habeas Corpus (както направи Линкълн) и започне масови арести под военна власт.

Оригиналното, пълно интервю може да се намери на тази връзка от WVWtv.com. Тук по-долу публикувахме шестминутно резюме на видеото чрез Brighteon.com.

Този призив на генерал Макинърни, висококвалифициран военен ветеран и лоялен патриот, изглежда произтича от осъзнаването, че голяма част от съществуващото правителство е станало измамник и сега се споразумява с врагове на нацията. Губернаторите на щатите са измамници, съдебните съдии са измамници и служителите на държавните избори умишлено са се ангажирали с координирани, изменни фалшифицирани избори, за да постигнат свалянето на сегашния лидер, президента Тръмп.

Когато държавните служители станат измамници и не може да се има доверие на съдилищата, президентът може да се позове на военна власт, заедно с масови арести на предателски лица, военни трибунали, които заобикалят системата на гражданските съдилища, и военно отнемане на всички корпорации, които активно работят за подкопаването на Съединените американски щати. Това очевидно ще включва Big Tech (големите технологични корпорации, бел.прев.) и повечето леви медии, които са били съучастници във фалшифицирането на изборите и актовете на журналистически тероризъм, предназначени да хвърлят тази нация в отчаяние.

Акценти от видеоклипа на Хаус / Макинърни

Ето моите акценти от това критично интервю, като можете да гледате видеоклипа от шест минути по-долу, или да видите цялото интервю на WVWtv.com.

Всички елементи в кавички са директни цитати от Макинърни по време на интервюто.

Ето и шестминутното видео, което ако желаете можете да публикувате другаде:

Brighteon.com/7497ff5e-44b3-44d4-9363-c9fcbea100ba

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!