Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АНАЛИЗ: Комунистически Китай използва Dominion и Sequoia да контролира изборите в САЩ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Проследяването на нишката с Dominion Voting Systems и неговата софтуерна платформа Sequoia разкрива, че истинският контролер зад опита за кражба на президентските избори през 2020 г. е не друг, а комунистически Китай.

Прилежните борци за свобода в GNews проведоха криминалистичен анализ на Dominion, Sequoia и други корпоративни партньори, разкривайки, че Китайската комунистическа партия (ККП) и Демократическата партия - които се оказва са едно и също нещо - са манипулирали изборите през 2020 г. за фалшива „победа“ за Джо Байдън, избраният от тях кандидат.

През 1984 г., 12 години след като е създадена като капиталова компания в Калифорния, Sequoia придобива American Automatic Voting Machine Corporation (AVM), компания за автоматични машини за гласуване. По-късно AVM е реорганизирана в Sequoia Voting Systems (SVS).

През март 2005 г. Smartmatic придобива SVS и допринася за актуализирането на софтуера на системата си за гласуване. Smartmatic, както съобщихме, е съоснована във Венецуела през 1997 г. с цел фалшифициране на изборите в тази страна за тогавашния президент Уго Чавес.

Важно е да се отбележи, че Smartmatic е регистрирана в Делауеър, родния щат на Джо Байдън, през април 2000 г. По-късно собствеността й се прехвърля на настоящия президент на Венецуела Николас Мадуро, макар че всъщност тя се управлява от ККП, която използва Мадуро като „муле“.

Свързвайки точките, Smartmatic се управлява от ККП и тъй като Smartmatic притежава SVS, и двете компании се управляват от ККП. И тъй като тези компании са провели избори в повече от половината американски щати, изборите през 2020 г. са били управлявани от ККП.

„Sequoia Capital помага на ККП да контролира Sequoia Voting Systems да осъществи амбицията си да манипулира американската политическа арена, а ККП се отплаща с размяна на капиталови интереси“, съобщава GNews.

С развитието на нови новини за фалшивите избори през 2020 г., ние ще ви информираме за това на Trump.news.

Carlyle Rubenstein, заедно с ККП променят избора на избирателите в полза на Байдън за „президент“

Чрез поредица от инвестиционни промени и придобивания Sequoia успява да влезе директно на китайския пазар през септември 2005 г., придобивайки около половината от китайските интернет компании, както и китайските пазари Alibaba и JD.com.

През 2010 г. Smartmatic продава SVS на системата за гласуване Dominion, която осем години по-късно е придобита от частната инвестиционна компания Staple Street Capital (SPC). Най-големият акционер на SPC е Дейвид Марк Рубенщайн, който е и съосновател на Carlyle Group.

Carlyle Group навлиза в Китай през 1994 г., като бързо се превръща в една от най-ранните, най-големите и активни световни инвестиционни компании в комунистическия китайски режим. През 2017 г. Carlyle придобива 19,9% дял от China Pacific Insurance Company, което я прави първата международна компания за частни капиталови инвестиции, одобрена от ККП за инвестиция в държавна застрахователна компания.

През 2015 г. Carlyle разширява китайското си портфолио, като придобива контролния пакет акции в Tongyi Lubricant. Две години по-късно Carlyle си партнира със CITIC Limited и CITIC Capital, за да придобие 80% дял в McDonald’s както в континентален Китай, така и в Хонконг. Същата година Carlyle и нейните партньори инвестират в Adicon, една от най-големите независими компании за медицински изследвания в Китай.

Това означава, че богат еврейски инвеститор ръководи портфолио от компании и корпоративни влияния, които по същество крадат изборите за Байдън с помощта на комунистическия китайски режим. Това е, което демократите наричат ​​„честни избори“.

 „Не е трудно да се види, че действителният контролер на Dominion е Carlyle Group, която е неразривно свързана с ККП. ККП придобива контрол над Dominion, като отваря основни компании за ресурси към Carlyle Group. Контролирането на системите за гласуване на Dominion контролира гласовете на американците, като по този начин контролира политическата арена на Америка и самите САЩ."

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!