Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джо Байдън се готви да се предаде и търси помилване от Тръмп?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Според сведения, Джо Байдън се готви да се предаде и се е обърнал към Тръмп, за да договори помилване за всички престъпления, извършени от него и неговото семейство. Това твърдение, приписвано на „много надежден източник“, беше излъчено от Lude Media (Gnews.org), същата група, която първа разкри истината за лаптопа на Хънтър Байдън (сина на Байдън, бел.прев.) и цялото негово скандално съдържание.

Подобна сделка, разбира се, би предпазила семейството на Байдън, но по същество би послужила за изобличаване на Обама, Бренан и други играчи на дълбока държава, които не искат да бъдат преследвани за държавна измяна и са много способни, да речем, да счупят глезените на някого, за да го накарат да мълчи. Официалната история за неотдавнашната контузия на Байдън е, че Джо Байдън е счупил глезена си, "разхождайки кучето си", но никой не вярва на това, с изключение на невежите.

Това твърдение за Байдън, търсещ помилваща сделка, което все още не е потвърдено от други източници, е отразено в днешния подкаст Situation Update, който публикувах по-долу. Ето видеото от GTV (Guo / Lude Media), където се прави това непотвърдено изказване:

Brighteon.com/e654bf49-703c-4bfb-a654-9a5bf15cba30

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!