Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин е прав, че не поздравява Джо Байдън -- ще се окаже по-умен от всички тези, които побързаха да го поздравят! Вижте защо!

Путин "Искам Сорос Жив или Мъртъв!"

Сорос е арестуван и в момента е във федерален арест във Филаделфия

Американските избори съвсем не са свършили...

/Поглед.инфо/ Руският президент Владимир Путин е прав, че не поздравява Джо Байдън за избора му. Има две причини за това.
Първата е, че комплексният американски изборен процес все още не е завършил, следователно, тъй като Доналд Тръмп не е признал загуба, няма "избран президент".
Втората причина е, че резултатите могат да се преобърнат по причина за изборна измама. В този случай Владимир Путин ще изглежда по-умен в крайна сметка, от тези които побързаха да поздравят Джо Байдън преди процесът да завърши.

Изслушването в Сената на Пенсилвания и правните процедури, които бяха започнати в Джорджия и Мичиган в последната седмица на ноември са първата публична поява на аргументите, че е имало измами на изборите.

На тях се представиха и първите доказателства, въпреки че алтернативните медии са по следите на този случай още от самото му начало.

Точно обратното на твърденията на новинарските медии, само и единствено в този случай доказателствата и твърденията бяха представени в пълнотата си.

Предишните правни процедури бяха просто предварително маневриране.

Доказателствата за изборна измама се базират на четири пункта: свидетелства на очевидци, невъзможни и невероятни ситуации, статистически анализи и въпроса за изборните машини и техния софтуер.

Трудно е да се кажат точни цифри. Има отношения и тенденции, които измамниците също може да не знаят. По-добре е да се нагласи финален процент a la СССР.

Има добри материали, които дават обобщение на трудностите с публикуваните резултати и "статистическите невъзможности".

Между другото, човек може да отбележи, че правителството на Съединените щати обявява чуждите избори за фалшиви само за една частица подозрение от тези доказателства, които имаме в случая с Америка.

Или дори, какъвто беше случаят с Беларус, без никакви видими доказателства - без екзитполове, без видео материали, без каквото и да било.

В момента има стотици, ако не и хиляди разкази на очевидци за странни събития по време на изборите. Извънредно пристигане на бюлетини, държане на наблюдателите настрани.

Или пък за спиране на гласуването, но очевидното му продължаване в тайна, съмнително чисти и непокътнати пощенски бюлетини. Чували с бюлетини, в които е гласувано само за Джо Байдън.

Имаше свидетелства дори за унищожени бюлетини за Доналд Тръмп, съмнително "преправяне" на бюлетини, проблеми с подписите.

Освен това - пощенски бюлетини пуснати със задна дата, блуждаещи юесби флашки, мъртви хора, които са гласували, "бъгове" в компютрите, които изпращат гласовете за Доналд Тръмп към Джо Байдън.

Много от тези неща са включени в мотивациите на съдебните процедури и могат да се прочетат и преценят от обществото.

Наистина много свидетелски показания, разбира се, могат да се отхвърлят по една или друга валидна причина. Но все още показанията са твърде много, за да бъдат отхвърлени просто така.

Има и доста невероятности и невъзможности в резултата от гласуването. Джо Байдън е получил по-малко гласове от Хилари Клинтън или Барак Обама в повечето области, но много повече в "бойните ключови щати".

Имаше смазващи изключения на "разнопосочно гласуване". Така например в ключови щати има огромни разлики в гласовете, които са подадени за Джо Байдън като президент и в същото време за демократическия кандидат за Сената.

Има случаи и на исторически високи, почти на съветско ниво, избирателни активности в редица общини на важните ключови суинг щати.

Имаше невероятно висока избирателна активност и в старческите домове, както и груповите домове. Има много случаи, при които повече гласове са пуснати, отколкото има регистрирани гласоподаватели в дадена община.

Като цяло това беше лош ден за демократическите кандидати. Бяха загубени места в Камарата на представителите в Конгреса, както и в отделните щатски законодателни органи.

В същото време се очаква от нас да вярваме, че Джо Байдън е спечелил една силна победа.

Въпреки невероятните разлики в ентусиазираните тълпи, казва ни се, че повече хора са гласували в изборния ден за Джо Байдън. Може би някои от тези неща могат да се обяснят, но всички?

Статистическите анализи съставляват следващата група от доказателства.

Виждаме, че гласовете за Джо Байдън, повечето пъти, както и гласовете за Доналд Тръмп почти винаги, горе-долу съвпадат с кривата на Закона на Бенфорд.

Но в тези райони, където Джо Байдън се е нуждаел от гласове, това съвпадение го няма.

Нарушенията на Закона на Бенфорд се използват редовно от съдебномедицински изследователи за да се доказва или индикира някаква измама.

Анализът на движещите се средни стойности през времето показва едно установено ниво на гласове за Джо Байдън, което изведнъж скача в часовете, когато броенето на бюлетините "спря".

В някои случай гласовете изглежда са се обработвали по-бързо, отколкото е физически възможно.

Друг анализ посочва, че има съмнителни скокове на гласовете за Джо Байдън. Голям брой статистици са привлечени от този въпрос и анализите им показват, че е имало измами.

Отново, има твърде много от тези въпросителни точки и всички те са в една посока. Просто не можем да ги отхвърлим толкова лесно.

Най-сетне, има я и цялата торба с проблеми, която съпътства изборните машини за гласуване, особено тези на компанията Доминиън и свързания с тях софтуер.

Аргументът тук е, че машините и софтуерът са били специфично настроени да произвеждат фалшиви резултати:

Цифрите могат да се променят, гласове да се прехвърлят от един кандидат на друг. Гласовете могат да се настройват в полза на един кандидат срещу друг.

Има съдебни процедури и в този смисъл.

Изтекла информация и предишни разследвания от американските посолства показват, че има проблеми с машините на Доминиън, но въпреки това, те и техният софтуер са широко използвани на изборите през 2020 година.

Има и възможна чуждестранна намеса в тези важни машини. Много от частите им са правени в Китай. Правните обвинения твърдят, че изборни списъци са изпрлащани в други страни по интернет.

Според тях там те са променяни и освен това е имало достъпни пароли за изборните системи.

Експерт по компютърна сигурност твърди, че "стотици хиляди гласове" са прехвърлени от Доналд Тръмп за Джо Байдън чрез машините на Доминиън.

Тези въпроси привличат компютърните програмисти и хакерите и сега има определен брой видеа в интернет, които показват колко лесно могат да се хакнат машините.

Ако трябва да обобщим, аргументът е, че машините са програмирани да нагласят вота в ключовите щати, а може би и другаде с брой, който се е смятало, че е достатъчен.

Но гласовете за Доналд Тръмп са толкова много, отколкото са очаквали, че е трябвало броенето на бюлетините да бъде "спряно" в ключовите щати, за да се произведат допълнителните бюлетини, които са нужни за победата на Джо Байдън.

Картината на гладката червена линия, която е надмогната изведнъж от рязко засилила се синя линия се превърна в лого на тези, които вярват, че е имало такива неща.

Това е доста голям спектър от обвинения, свидетелства на очевидци и твърдения. Могат ли обвиненията да се докажат в съда?

Ако оставим разбира се, настрана въпроса дали американските съдилища може да се считат за надеждни, когато става въпрос за партийни проблеми. Нека си спомним опита на генерал-лейтенант Майк Флин.

Или, предвид това, което гласи член втори, алинея първа от конституцията:

"Всеки щат ще назначи, по такъв начин, какъвто законодателният му орган прецени, определен брой електори...."

Могат ли достатъчно щатски законодателни органи да бъдат убедени да изберат про-тръмпистки изборни електори? Е, предстои ни да разберем и това.

Но със сигурност има много неща, които просто няма как да се отхвърлят с лека ръка. Няма нищо, което да предполага, че една от двете страни ще се предаде и ще се откаже, докато въпросът не бъде доведен до край.

Но, каквото и да се реши, половината население ще бъде убедено, че изборите са били откраднати.

Действително, анкета на Расмусен в средата на ноември месец показва, че половината от населението, включително 30 процента от демократите, вече вярват, че "Демократическата партия е откраднала гласовете".

Освен това те вярват, че "демократите са унищожили про-Тръмп бюлетините в няколко щата за да гарантират, че Джо Байдън ще спечели."

Тази 2020 година не беше добра за Съединените щати. Ковид-19 пося хаос, икономическите успехи от последните няколко години ерозираха, а гражданското насилие и бунтовете станаха масово разпространено явление.

Едни оспорвани избори, които оставят половината население да си мисли, че кандидатът му е бил победен с измама, няма да направят нещата по-мирни.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!