Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал Томас Макинърни: Това са последните свободни избори, които американският народ ще има, ако не разкрием фалшификаторите - В САЩ трябва да се въведе военно положение

Ето основните тези от речта на генерала, съкратени до 6 минути:

- Това, което се случи в Америка, не беше просто фалшифициране на резултатите от гласуването, а истинска кибервойна. Това бяха военни действия срещу Америка, за да се свали правителството чрез фалшив изборен процес.

- Тръмп трябва да приеме Закона за въстанието, да прекрати Habeas Corpus, да обяви военно положение и да използва военни сили, за да изземе и обезопаси всички машини за гласуване.

- Координирани са действията на шест до десет държави за промяна на резултатите от изборите. Това са предателски действия. Русия, Китай и Иран също са замесени в кибернамесата.

- ФБР и Министерството на правосъдието остават напълно безразлични към всичко това, без дори да помръднат пръст.

- Крис Кребс, одиторът на информационните системи лъже, казвайки, че изборите са перфектни. Това е съучастие в измяната, а Кребс е част от дълбоката държава.

- Президентът Тръмп трябва да обяви национална извънредна ситуация въз основа на закона от 12 септември 2018 г., който призовава за чужда намеса в изборите в САЩ.

- Тръмп също трябва да задейства Закона за въстанието. Той трябва да преустанови Habeas Corpus, както Линкълн и Рузвелт правят по време на войната.

- Демократи, руснаци, китайци и иранци са разгърнали крещяща кибервойна срещу Америка.

- Президентът трябва незабавно да започне да арестува тези хора на фона на извънредното положение, въпреки че военното положение е по-добро.

- Длъжностните лица в петте колебаещи се щата са планирали предателски действия. Това не е просто измяна, а държавна измяна. Те просто се опитват да свалят това правителство.

- Президентът трябва да отмени заседанието на Изборната колегия на 14 декември и тържественото откриване на новия Конгрес на 6 януари.

- Според реални оценки за Тръмп са гласували 85 милиона избиратели.

- Нужни са военни трибунали, тъй като обикновените съдилища не могат да се справят.

- Предателите трябва да бъдат арестувани, обвинени и изправени пред военен трибунал. Това е единствената правосъдна система, която може да действа без днешното ниво на корупция.

- Спиране на инаугурацията в очакване на пълно разследване на резултатите от изборите.

- Това са последните свободни избори, които американският народ ще има, ако не разкрием фалшификаторите.

- Подобна корупция е недопустима. Това е предателство и е необходимо задълбочено разследване.

- Президентът трябва да подкрепя и защитава конституцията на САЩ от всички врагове, външни и вътрешни, особено вътрешни. Както каза Сталин, няма значение кой гласува, важно е кой брои гласовете.

„Служителите в американската съдебна система не разбират как работи кибервойната. Така им липсва реално разбиране за престъпленията и агресията, извършени срещу САЩ.

- Собствениците и ръководството на “Фокс Нюз” са замесени в предателство.

- Американското военно ръководство трябваше да изземе всички сървъри в деня след изборите и да ги осигури като доказателство.

- Хората, участващи в намесата в процеса на електронно табулиране, трябва да знаят, че ще бъдат наказани за държавна измяна и ще бъдат изправени пред смъртно наказание.

- Американското правителство е наясно с фалшифицирането на гласове и манипулациите и наблюдава всичко това. Ние разполагаме с тази информация

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!