Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каква беше целта на речта на Тръмп за фалшифицираните избори?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Поглед.инфо/ Актуализация на ситуацията - Тръмп цитира клаузата за чужда намеса в неговия указ от 2018 г., разрешаващ военен отговор на кибервойната.
Задайте си този въпрос: каква беше целта на вчерашната реч в Белия дом относно измамите с изборите и фалшифицирането на гласовете?

Ако смятате, че всичко е свързано с комуникацията на Тръмп с хората, помислете отново. Всъщност ставаше дума за това как Тръмп говори с Крис Милър и Министерството на отбраната за чуждата намеса в изборите в САЩ, като същевременно изложи ключовите обосновки за националната сигурност, необходими за използване на това, което аз наричам „вариант за национална сигурност” за защита на САЩ от опит за преврат в кибервойната.

Стенограма от речта на президента Тръмп на 2 декември.

Вижте какво казва Тръмп. Само 5% наистина имат значение:

Първо, той заявява, че е положил клетва да защитава конституцията на Съединените щати от настоящата военна "обсада":

Като президент нямам по-голяма отговорност от това да защитавам законите и конституцията на САЩ. Ето защо съм решен да защитя нашата избирателна система, която в момента е подложена на координирани атаки и обсада.

След това той обяснява, че гласуването е измамно "фалшифицирано" (което е престъпление) и че сега е моментът да се обърнат резултатите от изборите и да се поправят:

Милиони гласове са дадени незаконно само в колебаещите се щати и ако е така, резултатите от отделните колебаещи се щати трябва да бъдат обърнати и то незабавно.

След това той обяснява, че Китай е бил част от целия този план от самото начало, разработвайки и пускайки коронавируса, който демократите използват, за да оправдаят масовото изпращане на бюлетини, използвани за кражбата на изборните резултати. В това изявление специално се споменават елементите на националната сигурност в нашите протоколи за отбрана:

Демократите фалшифицираха тези избори от самото начало.Те използваха пандемията като оправдание за изпращане на десетки милиони бюлетини, което доведе до голяма част от измамите ... и никой не е по-щастлив от Китай.

След това Тръмп призовава за "пълна съдебно-медицинска експертиза", която очевидно може да бъде извършена само под военно ръководство, тъй като местните сътрудници на избирателните комисии са корумпирани мошеници.Той сам го обяснява:

Драстичното подкопаване на легитимността на нашите избори беше приоритет номер едно на демократите. По проста причина: те искаха да откраднат президентските избори през 2020 г. Всички усилия на Демократическата партия за разширяване на гласуването по пощата поставиха основите на систематичните и широко разпространени измами, които се случиха на тези избори.

След това, около 30 минути след речта си, той се позовава на юридически формулировки , като ясно се позовава на постановлението си от 12 септември 2018 г., което очертава средствата за чужда намеса в изборите в САЩ. Ето какво каза Тръмп:

Внимателно запомнете фразата „... опит за насърчаване, подкрепа, изнудване или извършване на измама“.

По този начин Тръмп просто активира Закона от 2018 г. и изпрати неоспорим сигнал до министъра на отбраната Крис Милър (както и много други групи), че демократите, коварните медии и големите технически гиганти, участващи в това, са замесени в прикриването, защитата или подкрепата за „чужда намеса“ на изборите в САЩ.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Превод: В. Сергеев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Каква беше целта на речта на Тръмп за фалшифицираните избори? - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!