Легендарният Мартин Армстронг: Това са най-корумпираните избори в американската история - измама с 38 милиона гласа

Легендарният анализатор на финансовия и геополитически кръг Мартин Армстронг заяви, че компютрите му са установили, че ще има огромни измами на изборите през 2020 г. още преди години.

Армстронг обяснява: „Компютърът не пита за моето мнение, нито на някой друг, а просто изчислява цифрите от икономическите данни. Никога не е грешил ... "

"Освен за 2016 г. (прогнозирал победата на Тръмп), за настоящите той каза, че това ще бъдат най-корумпираните избори в американската история. Публикувах това преди най-малко две години. Хората трябва да разберат, това не е мое мнение. Това отиде далеч отвъд всичко, което бях очаквал. На всички избори са гласували мъртви хора. Това е доста стандартно и то не е нещо ново ... Това (сега) е съвсем извън класациите. Това е левицата и те толкова отчаяно искат да поемат контрола над Съединените щати."

Ако измамата е „извън класациите“, тогава колко зле е ситуацията относно фалшивите гласове, включително гласовете, взети от президента Тръмп и дадени на Джо Байдън? Според Армстронг,

„Измамата е в милиони, определено милиони и може би са цели 38 милиона. Това е част от информацията, която получавам зад завесата.” 

Мартин Армстронг също предупреждава, „Те (демократите / комунистите) искат да премахнат Върховния съд - точка. Скандално е това, което правят ..."

"Ето защо казах, че това не са прости избори между републиканец и демократ. Това е нещо много по-зловещо ... Вие няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи. Идеята им е да лишат всички от цялото им имущество - точка. Това е комунизъм. Тогава на вас ще ви бъде гарантиран основен доход. Ако не направите това, което правителството ви казва, като да получите ваксина или каквото и да е там друго, тогава, о, вашият гарантиран основен доход ще бъде спрян. Тогава как ще се храните? Това правят те ... В комунизма те отнемат всичката собственост от всички."

Армстронг допълва: „Те използват CV19 и изменението на климата, за да сложат програма за контрол.“

В заключение Армстронг казва: „Попадаме в ситуация на война срещу самите нас ...“

„Надявам се, че Тръмп ще спечели, защото ... той е последната ни защита срещу някои от тези хора и затова те се опитват да откраднат тези избори ... Те насърчават това велико зануляване - и това е комунизмът. Тези хора мислят, че това е добре за климата, но ще разберат, че продават не само себе си, но и семействата си и всичкото си потомство."

Присъединете се към Грег Хънтър от USAWatchdog.com, който взима това задълбочено интервю (с дължина 40 минути) от Мартин Армстронг от ArmstrongEconomics.com.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...