Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адвокатът на Тръмп Сидни Пауъл: „Подготвяме се да отменим резултатите от изборите в много щати“

Sidney Powell, author of the bestseller 'Licensed to Lie' and lead counsel in more than 500 appeals in the Fifth Circuit, in Washington on May 30, 2019. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

Сидни Пауъл, биви федерален прокурор, адвокат на Доналд Тръмп и автор на бестселъра “Лицензиран да лъже” ("Licensed to Lie"), както и водещ адвокат в повече от 500 апелации в Петата схема, във Вашингтон, 30 май 2019 г. (Samira Bouaou / The Epoch Times)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

BY JACK PHILLIPS

Бившият федерален прокурор Сидни Пауъл, адвокат на предизборната кампания на Тръмп, каза в неделно интервю, че правният екип на президента получава поток от доказателства относно измамите и нередностите на избирателите.

"Ние се подготвяме да отменим резултатите от изборите в множество щати", каза Пауъл за Fox Business, добавяйки, че разполага с достатъчно доказателства за измами в изборите, за да започне широкомащабно криминално разследване. „Не правя коментари, ако не разполагам с доказателства, които да ги подкрепят.“

Пауъл твърди, че софтуерът за изборите е обърнал „милиони гласове“ от президента Доналд Тръмп към кандидата за президент на Демократическата партия Джо Байдън.

Пауъл каза, че информатор е подал сигнал за нередности, твърдейки, че софтуерът за гласуване е проектиран да „фалшифицира избори“.

„Той е видял това да се случва в други страни“, каза тя, очевидно имайки предвид хардуера и софтуера за избори на Dominion Voting Systems и Smartmatic, или други подобни машини.

"Имаме толкова много доказателства, усеща се като да текат през пожарен маркуч", каза Пауъл. Тя отказа да даде подробности, когато беше подканена от водещата на Fox News Мария Бартиромо.

„Те могат да закачат флашка в машината за [гласуване], могат да качват софтуер в нея дори от Интернет ... дори от Германия или Венецуела“, каза Пауъл и добави, че операциите „могат да гледат гласове в реално време“ и „могат да сменят гласове в реално време“, или предполагаеми зли актьори могат да „имат достъп до всичко от разстояние“.

„Идентифицирахме математически точния алгоритъм, който са използвали - и са планирали да използват от самото начало“, който може да дава гласове на Байдън, каза Пауъл.

Пауъл също се позова на разследване от 2019 г. на сенаторите Ейми Клобучар (D-Minn), Елизабет Уорън (D-Масачузетс), Рон Уайдън (D-Ore.), както и други депутати от Демократическата партия относно  системите за гласуване Dominion Voting Systems, Election Systems & Software, и Hart InterCivic. Сенаторите са изразили опасения относно сигурността на тези системи за гласуване.

„Имаме опасения относно разпространението и ефекта на инвестициите с частен капитал в много сектори на икономиката, включително индустрията на изборните технологии - неразделна част от демократичния процес на нашата нация“, пишат депутатите в писмата си до фирмите преди година. „Тези проблеми застрашават интегритета на нашите избори и демонстрират важността изборните системи да са силни, стабилни и неуязвими за атаки.“

По-късно в неделното интервю, Пауъл каза, че нейният екип е „открил нередности при гласуването, които са необясними“ в щатите, където служителите смятат, че имат валидни системи.

По време на изборите републиканците в Камарата успяха да обърнат най-малко 11 места и са готова да запазят контрола си и над Сената. Някои консерватори се усъмниха как е възможен такъв модел на гласуване, при който Байдън да може да спечели президентските избори, камо ли да получи повече гласове от всеки друг кандидат за президент в американската история, включително победата на президента Барак Обама през 2008 г.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!