Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: Демократите искат да доведат САЩ до комунизъм

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Ако получат мнозинство в Сената, демократите ще се опитат да доведат САЩ до комунизъм. Това мнение изрази в събота настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп пред свои поддръжници в щата Джорджия, съобщава ТАСС.

"На тези избори е заложен контролът над Сената. Това означава контрол над страната. Избирателите в Джорджия ще определят коя партия ще управлява всеки комитет, ще пише всеки законодателен акт и ще контролира всеки долар на данъкоплатците. Много е просто. Вие ще решите дали децата ви ще растат в социалистическа страна или ще израснат в свободна държава. И ще ви кажа, че социализмът е само началото за тези хора. Тези хора искат да отидат по-далеч от социализма, те искат да преминат към комунистическата форма на управление, аз не се съмнявам в това", заяви Доналд Тръмп.

На 5 януари в щата Джорджия ще се проведе втори тур на изборите за горната камара на законодателния орган на САЩ. В щата са заложени два мандата, които могат да разрешат въпроса за контрола върху Сената от страна на републиканците или демократите.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!