Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бандити на BLM/Antifa атакуват привърженици на Тръмп, включително деца, след протеста "Million MAGA March" : Масивни Видео Доказателства

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

И така - кога медиите ще признаят, че заковаването на дъски по магазини / бизнеси / домове преди изборите не е било от страх от победа на Байдън, а от победа на Тръмп и неизбежните предимно немирни атаки и грабежи, които се е очаквало да последват.

С напредването на вечерта се разрастна и насилието - почти изцяло извършено от леви бандити срещу консерватори.





Какво беше това за единството, което Байдън призова?

*  *  *

Масивни тълпи от хора се събраха на пл. Freedom Plaza във Вашингтон в събота, присъединявайки се към други митинги в цялата страна, за да покажат подкрепата си за президента Доналд Тръмп и да поискат справедливост в изборния процес.

Както съобщава Алън Джонг от The Epoch Times, участниците се отправят към Върховния съд на САЩ, държейки табели с надписи „Спри кражбата“, „Направи Америка отново справедлива“ и „Тръмп 2020“. Преди началото на марша тълпата слуша речи на видни привърженици на Тръмп, включително представителят Луи Гомерт (Тексас) и основателят на My Pillow Майк Линдел. Няколко други видни фигури, включително представителят Пол Госар (R-Ariz.) и бившият съветник на Тръмп Себастиан Горка, също бяха в списъка на говорещите.

Участниците скандират лозунги, призоваващи „да спрем кражбата“, което е и името на масовото движение, организиращо частично събитието. Организаторът Али Александър казва пред The ​​Epoch Times в предишно интервю, че събитията са масови усилия на коалиция от около сто активисти и влиятелни лица да покажат „подкрепа за президента Тръмп, честните избори и прозрачното преброяване“.

Подобни събития, макар и в по-малък мащаб, са организирани в около 50 други държави същия ден.

Всичко е много мирно, докато тълпите започват да се разпръскват и групи от активисти на BLM и Antifa започват да се появяват, дразнейки присъстващите и в крайна сметка започвайки насилие ... дори срещу деца. 

Както The Post Millennial съобщава, някои кадри са много стресиращи и изобразяват как малко момиче е нападнато.

Насилие няма, докато хората не започват да се разпръскват. Някои кадри изобразяват нападение на мъж, в резултат на което той получава рана на главата.

Други кадри показват как млад поддръжник на Тръмп бяга, докато е преследван от Антифа. Накрая вижда полиция и вика за помощ.

Най-шокиращият кадър изобразява семейство, нападнато от Антифа. Вижда се майка, която се опитва да избяга от района с малката си дъщеря. В крайна сметка дъщеря й е хвърлена на земята по средата на битка.

Още кадри изобразяват как Антифа тъпче главата на човек.

Някои кадри показват как хората плачат от страх, докато са преследвани от побойниците.

Остава неизвестно колко лица са арестувани, но някои кадри показват как полицията арестува хора.

В развитие...

И така - кога медиите ще признаят, че заковаването на дъски по магазини / бизнеси / домове преди изборите не е било от страх от победа на Байдън, а от победа на Тръмп и неизбежните предимно немирни атаки и грабежи, които се е очаквало да последват.

Може би затова Норма Скот от Флорида казва, че ще подкрепя Тръмп до края ...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.zerohedge.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!