Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШАХ И МАТ (От вътрешен човек)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Rumiana Prokopenko

За всички Хора, които смятат, че глобалните масови арести са пълен фарс. Позволете ми да обясня правната обосновка на това, което предстои да се случи. През последните 19 години САЩ водят ВОЙНА между военното разузнаване и Кабала (Нов световен ред). Въпреки, че не мога да навлизам във всички подробности, Америка не просто води „война срещу терора“, но вгражда терористи и предатели в нашата собствена страна.

Това, което предстои да споделя, е просто исторически анализ на правните маневри, които ни доведоха до този предизвикателен момент в американската и световната история.

Знаете ли, че Америка сега е в „обявено военно състояние“ от 11 септември 2001 г.?

Това беше много широка „Война срещу терора“. Тази неясна държава очевидно е била използвана от марионетките на илюминатите и Ротшилд (Буш и Обама), за да ограби Близкия изток, да убие стотици хиляди невинни афганистанци, иракчани, сирийци и либийци за ресурсите на своята страна и да създаде централни банки на Ротшилд в тези страни.

Според конституцията на САЩ „ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА“ автоматично въвежда поредица законодателни актове, които предоставят СПЕЦИАЛНИ ПРАВОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА и изпълнителната власт, особено по отношение на мерки с вътрешно влияние.

Това замислено хитро парче от ПРАВНО ОПРАВДЕНИЕ, насочено към ограбване на много нации и изпълнение на желанията на Ротшилдови, изглеждаше фантастично при марионетките на илюминатите като Буш и Обама. Те пазаруваха навсякъде, крадяха петрол от Ирак, ограбваха либийското злато на Кадафи, поемаха контрола над маковите полета в Афганистан за операциите им за търговия с наркотици от ЦРУ и в същото време купуваха деца роби от същите страни за техните операции.

Те знаеха, че Тръмп може умело да ПРОМЕНИ ОБЯВЕНОТО ВОЕННО състояние, започнато при президента Буш. Те знаеха, че Тръмп може да ПРЕДНАЗНАЧИ ВСИЧКО срещу NWO (Нов световен ред), предателите на Deep State у нас, елитите на Централната банка, останалите хора и наркотици,

групи за трафик, транснационални конгломерати Big Tech и MSM и сатанински учени от Big Pharma. Всъщност той би могъл да обяви всеки предател, закупен от илюминатите, за държавен враг и по-важното, от правна гледна точка, всичко би било законно.

Когато бъде стартиран правилно, със съответните правни параметри, този ДЕКЛАРИРАН ВОЕНЕН СТАТУС може да бъде обърнат срещу ALL KABAL за масовия арест на всички, спечелили от това почти 20-годишно ОБЯВЕНО ВОЙНО СЪСТОЯНИЕ.

Единственото, което е необходимо, е да се инициира разрешение за използване

Военни сили, ще има СПЕШНО ИЗЯВЛЕНИЕ.

Тръмп ли е издал СПЕШНО ДЕКЛАРАЦИЯ?

ДА.

През декември 2017 г. президентът Тръмп издаде указ, с който обявява извънредно национално положение.

Уредбата на американското вътрешно законодателство дава на президента Тръмп ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА ВСИЧКИ американски медии, включително гиганти като Google, Facebook, Twitter, Youtube, както и новинарски мрежи и уебсайтове.

Това означава, че Тръмп може законно да поеме контрола над масовите медии, големите технологични корпорации и социалните медии и да използва тези съобщения, за да разпространява завършени елитни престъпления, дори и да работи вътре в основните медии.

А МАСОВИТЕ АРЕСТИ?

На 1 март 2018 г. президентът Тръмп подписа указ за изменение на насоките за военно положение на съда.

Този указ установява правото на правителството да преследва престъпленията НА СПОРАЗУМЕНИЕ и ЗАГОВОР срещу Америка. Всички тези престъпления могат да бъдат преследвани съгласно американското законодателство от ВОЕННИЯ СЪД.

Заповедта също така означава, че предателите в страната ни могат да бъдат арестувани масово от военната полиция и да бъдат изправени пред съда в трибуналите на Пентагона, заобикаляйки корумпираната федерална съдебна система, която фигурите от ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА са определили ясно.

Сега сме на етап, когато всички законови параметри са спазени и активирани от националните сили за извънредни ситуации.

Благодарение на това продължаващо ОБЯВЕНО СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНАТА (което никога не е приключило) сега имаме идеалната структура не само да разкрием законно престъпленията на елита, но и да ги арестуваме масово и да ги изпращаме в GITMO. Така че, когато някой ви каже, че масовите арести са невъзможни, че американското правителство никога няма да изпрати луциферианския елит на бърза среща с Бог с цел справедливост за всички жертви на тези чудовища, кажете им, че Тръмп е напълно готов.

ПРОВЕРКА!

ДОБРЕ ДОШЛИ В ГОЛЯМОТО БУДЕНИЕ!/ТБШ-Россия /

Rumiana Prokopenko

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!