Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: „Най-голямата кражба в историята на Америка“; Байдън „само спечели в очите на фалшивите медии“

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентът Доналд Тръмп, в поредица от публикации в Twitter, написа, че кандидатът за президент на Демократическата партия Джо Байдън е победител „само в очите“ на масовите медии, което показва желанието му да продължи да се състезава на изборите от 3 ноември.

„Той спечели само в очите на ФАЛШИВИТЕ НОВИНАРСКИ МЕДИИ. Не признавам НИЩО! Предстои ни дълъг път. Това бяха ФАЛШИВИ ИЗБОРИ!", писа Тръмп в неделя сутринта. „ЩЕ СПЕЧЕЛИМ!“ каза той само минути преди това. И двете публикации бяха етикетирани като „оспорени“ от Twitter.

Тръмп има няколко изключителни правни дела в ключови щати и се предполага, че той може да се позове на разпоредби в 12-тата поправка - използвайки сравнително неясна мярка, която би позволила на Камарата на представителите да обезсили някои гласове на Изборния колеж, в резултат на което нито Байдън, нито Тръмп да получат необходимото мнозинство от 270 гласа. Тогава спорната битка ще се реши в Камарата и Сената, повтаряйки президентските избори от 1876 г.

Многобройни новинарски издания обявиха Байдън за победител. Epoch Times не е обявил резултатите за нито един от кандидатите в очакване на неизпълнени правни процеси. Избирателният колеж е органът, който гласува за определяне на победителя на президентските избори.

Президентът отново заяви в неделя, че е имало нещо нередно в изборната нощ и на 4 ноември в няколко ключови щати.

„Всички механични „бъгове“, които се случиха в Изборната нощ, ТЕ наистина бяха уловени в опит да откраднат гласове. Но и много успяха, без да бъдат хванати. Изборите по пощата са гадна шега!“ писа Тръмп. Той също така отбеляза, че на някои места държавните наблюдателите не са имали право да наблюдават, въпреки че и двете твърдения са оспорени от няколко държавни секретари.

Двама държавни сенатори в Мичиган, например, изразиха опасения относно начина на преброяване на гласовете на 3 ноември, като отбелязаха, че над 100 души само в Мичиган са излезли със заявления под клетва за евентуални измами и нередности.

Те направиха твърдения за необезпечени бюлетини, пристигнали в Центъра за TCF в Детройт без верига за попечителство и без никакви пликове, като казаха, че това включва партида от около 40 000 бюлетини, дошли в ранните часове на 4 ноември, деня след изборния ден. Те също така заявиха, че има съобщения за „незаконно и официално сплашване и намеса“ на наблюдатели на избори и наблюдатели на бюлетини, включително тормоз на претенденти, неравно третиране на претенденти, отказ за записване на претенциите на претендентите и отстраняване на претенденти, „ако те учтиво изразят глас на предизвикателство".

Тръмп продължи в неделя да се противопоставя на системата за гласуване Dominion, която се използва в няколко от щатите, където Байдън води.

Тогава гласуването беше „обработено от Dominion, частна система на Радикалните леви, с лоша репутация и оборудване, което дори не можеше да се класира за Тексас (който аз спечелих с много!), фалшивите и подмолни медии и пр." отбеляза той.

Експерти, политици и медии по-рано са поставяли под съмнение надеждността на машините на Dominion Voting Systems. Фирмата отрече няколко пъти пред медии, че нейният софтуер и устройства не са надеждни.

„Някои от най-популярните машини за маркиране на бюлетини, направени от Election Systems & Software и Dominion Voting Systems, регистрират гласове в баркодове, които човешкото око не може да разчете“, съобщава Асошиейтед прес през февруари тази година.

Това обаче може да създаде проблем, тъй като „избирателите могат да получат разпечатки, които точно да изписват имената на избраните от тях кандидати, но поради хакерство баркодовете не отразяват този избор“, каза АП, позовавайки се на експерти. „Тъй като баркодовете са това, което се брои, избирателите никога няма да разберат, че техните бюлетини са облагодетелствали друг кандидат“, се посочва в репортажа.

„Има огромен брой причини да се отхвърлят днешните устройства за маркиране на бюлетини - с изключение на ограничената употреба като помощни устройства за тези, които не могат сами да маркират хартиени бюлетини“, каза Дъг Джоунс, компютърен учен от Университета в Айова, в репортажа на AP.

Системата Dominion е собственост на Радикалните леви и те естествено отрекоха твърденията за подправяне на гласове или някакви софтуерни проблеми.

В неотдавнашен разговор с Джералдо Ривера Тръмп заяви, че ще „постъпи правилно“, но иска да види „какво ще направят отделните щати“ при удостоверяването на резултатите от изборите си през следващите няколко седмици.

Тръмп заяви, че е важно да се направят правни проверки, за да се проверят твърденията за измами. "Никога не залагайте срещу мен", заключи Тръмп.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!