Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически изстъпления: Анти-Тръмп протестиращи тъпчат по главата на Тръмп привърженик във Вашингтон - Видео

A man is thrown into the air by Washington Metropolitan police officers as Trump supporters and Antifa members clash near the Capital Hilton hotel in Washington on Nov. 14, 2020. (Jim Bourg/Reuters)

Полицейските служители се опитват да се справят със сблъсъците между привърженици на Тръмп и членове на Антифа близо до хотел Capital Hilton във Вашингтон след MAGA митинга на 14 ноември 2020 г. (Jim Bourg / Reuters)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

BY JACK PHILLIPS

Най-малко 20 души са били арестувани в разгара на протести и сблъсъци във Вашингтон в събота, според местната полиция, след като се появиха видеозаписи с очевидни агитатори на Антифа (Antifa) или Черните животи са от значение (Black Lives Matter), брутално атакуващи предполагаеми поддръжници на президента Доналд Тръмп.

При един инцидент група леви протестиращи беше видяна на видео, атакуваща случайни поддръжници на Тръмп, включително един инцидент, при който група се нахвърля върху мъж на средна възраст и го удря по главата, след което ляв протестиращ с плакат го удря откъм гърба.

В събота вечер най-малко един човек е бил намушкан и е в критично състояние, заяви говорител на DC Fire и EMS. The Washington Post съобщи, че това е станало по време на няколкоминутно сбиване между двама демонстранти. Властите не са дали информация за заподозрения или за жертвата.

Офисът на кмета на Вашингтон Мюриел Баузър съобщи пред новинарските издания, че в събота са били арестувани 20 души, а двама полицаи са били ранени.

Epoch Times Photo
Поддръжник на президента Доналд Тръмп е атакуван от група, която скандира „Black Lives Matter“ (“Черните животи са от значение”), във Вашингтон на 14 ноември 2020 г. (Hannah McKay / Reuters) 

Epoch Times Photo

Членове на Proud Boys (Гордите момчета) се сблъскват с протестиращите от Black Lives Matter във Вашингтон на 14 ноември, 2020. (Tasos Katopodis / Getty Images)

Тръмп отбеляза в събота вечер, „ИЗМЕТЪТ НА АНТИФА (ANTIFA SCUM) хукна към хълмовете“, когато се опитаха да нападнат привържениците на Тръмп на митинга в столицата на страната. „Тези хора се бориха агресивно. Антифа изчака до вечерта, когато 99% от тях бяха си тръгнали, за да атакува невинни хора от #MAGA (Make American Great Again). Полиция във Вашингтон, излизайте - вършете си работата и не се въздържайте!!!" писа той.

Протестите по време на митинга бяха описани като мирни, но когато настъпи нощта, различни групи се сблъскаха близо до площада “Black Lives Matter” - разположен близо до Белия дом - където се събраха десетки анти-Тръмп демонстранти. Според репортери и стрийминг кадри поддръжниците на Тръмп са били тормозени, екипировката им е била открадната, а знамената им са били изтръгнати и запалени от левите протестиращи. В един момент левите се сблъскват с група привърженици на Тръмп, които се хранели, преди да хвърлят фойерверки в групата.

Демонстрантите са част от движението “Милионен МАГА марш” („Million MAGA March“) и “Спри кражбата” („Stop the Steal“). Тръмп твърди, че претендентът от Демократическата партия Джо Байдън не е спечелил изборите, тъй като има измама с гласовете и е изразил подозрения за нередности в Изборната нощ, въпреки че корпоративните новини обявиха победа за Байдън.

Epoch Times не е обявил победител в надпреварата в очакване на резултата от гласуването в Изборния колеж и съдебните дела на президента в ключовите щати.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!