Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШОКИРАЩО ИНТЕРВЮ НА ЧАРЛИ УОРД: Тръмп току-що разреши екзекуцията чрез разстрел

Rumiana Prokopenko

ШОКИРАЩО ИНТЕРВЮ НА ЧАРЛИ УОРД ЗА ТЕКУЩИТЕ СЪБИТИЯ

Акценти:

- Пауъл се занимава с военната съдебна част от изборите, включително военни трибунали за корумпирани политици, които скоро ще бъдат изправени пред съда. Някои политици ще бъдат обвинени в държавна измяна и екзекутирани. Тръмп току-що разреши екзекуцията чрез разстрел.

- 90% от медиите в САЩ се контролират от 6 корпорации.

- Имена, на които не можете да се доверите:

1. Д-р Fauci. Тръмп забрани използването на фетална тъкан при разработването на ваксини в САЩ, така че Фауци премести изследванията върху ваксината за фетална тъкан в Ухан, Китай.

2. Бил Гейтс.

3. Джордж Сорос се финансира от Рокфелер и Ротшилд. Ваксината Covid Remdesivir е разработена в Китай с финансовата подкрепа на Soros. Ремдезивир е класифициран като отрова.

4. Джак Дорси

5. Марк Зукърбърг

- Гласуващи машини, произведени от канадска компания с китайски части. Софтуер за гласуване, създаден от комунистите от Венецуела. Данните за гласуването се съхраняват в Германия. Преброяване на гласовете в Испания. Софтуерните системи за гласуване използват софтуера на Microsoft Bill Gates.

- Генерал Флин е помилван от Тръмп на рождения ден на Джон Кенеди-младши. Флин ще се превърне в „сърцето на Кракена“.

- 17 държави се обединиха за предстоящите неизвестни световни военни операции. Това е част от операциите на Тръмп и Q за източване на блата, които се простират извън границите на Америка.

- Напоследък много самолети отиват в затвора в Гуантанамо (Гитмо). Очевидно много корумпирани хора са арестувани и изпратени в Gitmo.

- Три основни стълба на злото са унищожени:

1. Сити на Лондон, Бъкингамския дворец и британското кралско семейство

2. Ватикан и 13 финикийски семейства

3. Вашингтон и Федералният резерв.

Бъкингамският дворец е затворен и празен. Кралското семейство вече не живее там. На татко не може да се вярва. Римокатолическата църква е сатанинска. Това се проявява най-ясно в символиката около Ватикана. През април 2020 г. Ватиканът беше нападнат като част от световна кампания за премахване на дълбоката държавна корупция. Отнемаха 650 самолета, за да разтоварят злато, пари в брой, документи и друго имущество на Ватикана.

- Приятелството на Бил Гейтс с педофила Джефри Епщайн. Епщайн е участвал в генетичната модификация на хората. Същият Гейтс, който иска да ваксинира американски деца.

- Ужасяващата истина за адренохрома (вж. ФБ поста)

- Бъдещата роля на генерал Флин в поражението на тайното правителство.

- NESARA стартирана от Тръмп на 2 ноември 2020 г. (Закон за националната икономическа сигурност и възстановяване). След като NESARA стартира в САЩ, GESARA ще последва. (Закон за глобалната икономическа сигурност и възстановяване)

- Gitmo (затворът в Гуантанамо) вече е пълен с арестувани лица.

- Очаква се публично оповестяване / потвърждение на всички арестувани и екзекутирани.

- През 2017 г. Тръмп подписа указ за преследване на престъпления срещу човечеството, включително трафик на хора, наказуеми със смърт. (Вижте по-горе за препратка към скорошния закон на Тръмп за разстрела.)

- Джон Кенеди-младши е жив. Тези и други шокиращи истини ще трябва да бъдат разкривани бавно.

„Опрощението на генерал Флин ще даде старт на първите етапи на разкриването.

- Цялото правителство на Обединеното кралство е под домашен арест. Това вероятно е вярно за правителствата на много други страни.

QAnon Россия

Rumiana Prokopenko

Facebook

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!