Комунистите се хвалят, че ще превземат страната ни [САЩ] без един изстрел, писа адвокат

Адвокат по правам человека: Коммунисты хвастаются, что захватят нашу страну [США] без единого выстрела

Люсиен Линкълн Ууд и президентът на САЩ Доналд Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом на 11 март 2020 г. / en.wikipedia.org / Public Domain

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

“Страната ни е във война с комунистически Китай. Това е битка между доброто и злото”, отбелязва адвокатът

На 12 ноември Люсиен Линкълн "Лин" Ууд, известен адвокат по правата на човека, написа в Twitter, че САЩ са влезли във война с Китайската комунистическа партия (ККП), война между доброто и злото.

Лин Ууд наскоро обяви, че се е присъединил към екипа на Тръмп в борбата му срещу демократите, левите медии, измамите на големите технологични компании и фалшифицирането на резултатите от изборите.

На 12 ноември той написа в Twitter, че ККП е проникнала в САЩ през последните 20 години. Много официални лица и политици на всички нива са подкупени или изнудвани от Китайската комунистическа партия, докато други просто вярват в комунизма, пише адвокатът.

Освен това, социалистическата и комунистическата идеологии се разпространяват не само чрез холивудските филми, но и чрез образователната система, каза той. 

Знак Голливуда Лос-Анджелес, штат Калифорния

Надписът на Холивуд в Лос Анджелис, Калифорния /The Epoch Times

„Основното правило на войната е да се идентифицира врагът. Страната ни е във война с комунистически Китай. Това е битка между доброто и злото”, отбеляза Ууд.

Според адвоката, софтуерът Dominion - комунистическата система за гласуване - е предназначен за манипулиране на избори.

Dominion Voting Systems е компания, която продава електронно оборудване и софтуер за гласуване. Тази година техният софтуер се използва във всички щати с колебливи резултати: Джорджия, Пенсилвания, Аризона, Мичиган, Уисконсин, Северна Каролина и Невада.

По време на интервю за Fox бившата федерална адвокатка Сидни Пауъл посочи, че системата за гласуване Dominion е свързана с членове на Демократическата партия.

Според Ууд, губернаторът на Джорджия Брайън Кемп има тесни връзки с Китайската комунистическа партия. Адвокатът призова за разследване на сделката на Кемп за закупуване на средства за лечение на коронавирус от Китай, както и защо губернаторът е решил да използва Dominion за гласуването.

Съгласно доклад на Правителствена технология, Кемп е подписал договор с Dominion за доставка на 30 000 нови машини за гласуване на стойност 170 милиона долара, заменяйки тези, които се използват вече 17 години.

В окръг Антрим, Мичиган, софтуерът е дал 6 000 гласа на грешния кандидат. Изкривените резултати са показали, че Байдън е спечелил, но след като грешката в софтуера е открита и поправена резултатите са показали, че там е спечелил президентът Тръмп. Същият „бъг“ се е проявил и в Джорджия.

„Комунизмът прониква в страната ни от десетилетия. Сред училища, филми, телевизия, интернет, държавни служители и политици. Комунистите се хвалят, че ще превземат страната ни, без един изстрел. Само Ние, Хората, можем да спрем това”, писа Ууд в Twitter.

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...