Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неокомунизъм /Кратък курс/: НеоКОМУНИСТИТЕ се наричат либерали, за да заблудят околните. Класическият либерализъм няма нищо общо с днешните леви либерали

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Неокомунизъм

/Кратък курс/

Тръмп е последната голяма преграда пред света и неокомунизма.

Неокомунизмът трябва да бъде описан и разобличен, защото наскоро победи в най-силната страна - САЩ. Победи, естествено с гигантски измами, както винаги побеждаваха класическите комунисти в миналото. /Те побеждаваха и с убийства на десетки милиони хора/. Неокомунистите, освен, че спечелиха президентството с колосални измами против ленивите и наивни консерватори в САЩ, владеят и най-голямата икономическа структура в света - ЕС. Това е обезкуражаващо, но мисля, че ние - ДЕСНИТЕ в света имаме още възможности.

Неокомунизмът се роди във Франкфуртската школа, според която Маркс, иначе техен идол, е отживял времето си със своята работническа класа. Пред очите на мислителите на Школата /Маркузе, Адорно, Хабермас, Фром/ работническата класа се превръща в основна опора на капитализма, защото именно работниците жънат най-много материални блага, именно от капитализма! /Навремето съветските комунисти бяха обявили примирие на автоработниците в Западна Германия, защото Брежнев беше почитател на “Мерцедес”/ Именно капитализмът донесе най-голямото благоденствие на планетата. Това е непоносимо за крайните левичари от Школата и затова те заместват работническата класа на Маркс с малцинствата в главната роля на низвергнати, които трябва да бъдат защитавани против империализма и капитализма. Малцинствата - черни, хомосексуалисти, роми, вегани, джендъри. Може да се каже, че Херберт Маркузе е основният идеолог на неокомунизма. Негов идеен баща всъщност е Жан-Жак Русо, радикален предтеча и идеолог на Френската революция - 600 хил убити. Според Русо човек трябва абсолютно с никого да не се съобразява, вкл и с Бог, а само да следва чувствата си, които определят действията му. Наследник на Русо е Ленин, който счита, че действията му са изцяло оправдани от намеренията, без оглед на какво мислят и действат другите. Т.е. Русо и Ленин са напълно неморални и неслучайно първият е бащата на Френската революция /600 хил убити/, вторият - на Октомврийската революция - 100 млн убити в резултат на комунизма. / През майските събития във Франция от 68-ма, студентите - неокомунисти, освен че носеха в ръце “Общественият договор” от Русо, пишеха по стените “Маркс е бог, Маркузе - негов пророк, а Мао - негов меч”. В прочутото си есе “Репресивна толерантност” Маркузе представя идеите си, които са в основата на днешната неокомунистическа класа в САЩ и Западна Европа.

Неокомунистите се наричат либерали, за да заблудят околните. Класическият либерализъм няма нищо общо с днешните леви либерали.

Днешните неокомунисти в САЩ и Западна Европа имат могъщи защитници. Преди всичко големите корпорации, които се интересуват главно от печалби и затова искат ВСИЧКИ производства да бъдат изнесени в Китай и другаде. Корпорациите никак не се интересуват, че десетки милиони хора ще останат без работа в САЩ и другаде. Неслучайно именно големите корпорации дадоха стотици и стотици милиони на Байдън, който разполагаше с несравнимо повече пари от Тръмп за изборите. Други защитници на неокомунистите - почти всички големи медии в САЩ и Западна Европа, както и социалните мрежи. Това твърдение не се нуждае от доказателства, те са ясни. Само едно: поразителната цензура в почти всички западни медии и почти всички социални мрежи за крайно тъмните сделки на Х. Байдън уличаващи и баща му Джоузеф Байдън в подкупност, с Украйна, Китай, Казахстан. Това, освен, че завинаги разруши западната журналистика, помогна на Байдън в изборите. Това са могъщи опори, защото влияят на хората по света, които са все по-мързеливи. За огромно нещастие, за мнозинството от хората по света днес е по-лесно да идат във ФБ, Туитър, да натракат кратко мнение /днес кратката форма е за предпочитане/ или да гледат някоя холивудска плява, отколкото да прочетат дори една книга! Ето защо това са колосални опори на днешните неокомунисти. Другата опора на неокомунизма днес за съжаление са народите, или поне голяма част от тях. Днес огромното мнозинство от хората, които живеят в Западна Европа са неокомунисти. Половината от американците също са неокомунисти. Но другата половина НЕ са! НЕ са неокомунисти и народите от Източна Европа, поради простата причина, че отлично знаят какво е комунизъм. Тук Полша и Унгария са водачите против западноевропейския неокомунизъм. Друг опасен неокомунист е папата, който влияе на един милиард католици по света. Опасни неокомунисти с парите си, са: Сорос, Безос, Гейтс, Мъск, Бафет.

Отношението на неокомунистите към Русия, страната на класическия комунизъм е лицемерно. Те твърдят, че са против Кремъл, но са против Тръмп - най-антируският президент след Рейгън. Неокомунистите твърдят, че са против Путин, но подкрепят Байдън, който беше вицепрезидент при Обама - най-проруския президент на САЩ . Тези твърдения са ясни, т.е.не се нуждаят от доказателства.

Основното оръжие на неокомунистите се казва глобализация. Веднага искам да кажа, че глобализацията е огромно, планетарно явление, което в голяма степен е положително. Светът се съединява чрез глобализацията/интернета и това промени живота на всеки човек. Но смешното е, че именно най-запалените глобалисти днес са се затворили в къщи и не мислят никак за връзки с околния свят. Защо? Защото Китайският вирус беше разнесен по света именно чрез глобализацията!

Друго основно оръжие на неокомунистите е ИКОНОМИЧЕСКАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ. Поне така е в Америка, където точно чрез изнасянето на не по-малко от 60 хил.заводи в Китай и другаде /2000 - 2016/ беше източена буквално кръвта на Средния запад, а той е крепостта на американския консерватизъм, т.е.на Тръмп.

Но кои точно са днешните неокомунисти? Ето кои: социалистите/социалдемократите, ислямо-левичарите, затоплистите, културните марксисти, зелените, мулти-култи. Неокомунисти са черните расисти и комунисти в САЩ. /Несъмнено ислямистите/ислямските терористи също са неокомунисти, затова те масово убиват невинни хора, главно християни. Ислямистите и неокомунистите от години са в сатанински съюз/.

Като цяло - левичарите са днешните неокомунисти и така вече трябва да бъдат наричани.

НЕОКОМУНИСТИ

Но къде са тук свободата и демокрацията? Бързам да кажа, че демокрацията е вторичен резултат. Понякога демокрацията означава диктатура на мнозинството. Пример : Русия, Венецуела, Куба, където има фасадна демокрация, т.е.партии, избори, но свободни ли са тези страни?

СВОБОДАТА, освен че е майка на капитализма, е главният враг на неокомунистите. Затова е жестоката цензура в социалните мрежи, както и в брюкселския комисариат. Затова е и така нар.език на омразата. Примерите са безброй, но нали има и ТУК цензура, затова се съобразявам.

Другият главен враг на неокомунистите беше и е Тръмп. Ето защо американските неокомунисти извършиха престъпление - откраднаха не по-малко от седем милиона гласа. Това е според адвокатите на Тръмп, който води дела, но не мисля, че ще успее.

Третият главен враг на неокомунистите е патриотизмът/национализмът. Неокомунистите са глобалисти, затова неистово мразят родината, народа, границите. Те искат широко отворени граници, за да имат нови и нови избиратели, съмишленици и култури.

Историческата кражба на изборите в Америка, най-голямата в историята на Свободния свят е доказателство: 1/ Каква огромна опасност за неокомунистите е Тръмп. 2/ Неокомунистите рискуваха ВСИЧКО /репутация, виждане за пред света/, саморазобличиха се като разбойници, за да го свалят. Това доказва № 1.

Най-голямата преграда пред света и неокомунизма - Тръмп, падна. Но защо ние ДЕСНИТЕ, имаме нови възможности?

Отговор: Полша, Унгария, Чехия и Словакия - християнски, консервативни страни. Също Бразилия и Индия, които се управляват от патриоти.

Както и 73.9 млн.които гласуваха за Тръмп в САЩ. Това е американската десница, която подкрепи президента.

Но преди всичко, ние десните имаме най-силното, най-съкровеното оръжие - СВОБОДАТА.

Ognian Daskarev

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!