Следвайте "Буднаера" в Телеграм

600 000 гласа под съмнение, казва личният адвокат на Тръмп

600 000 гласа под съмнение, казва личният адвокат на Тръмп

Адвокатът на президента Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани говори пред репортери пред западното крило на Белия дом във Вашингтон, окръг Колумбия, 01 юли 2020 г. Чип Сомодевила / Гети изображения

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Айлин Лай

На 7 ноември Рудолф Джулиани, личен адвокат на американския президент Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк, заяви, че поне 600 000 гласа на президентските избори в САЩ са под съмнение.

Юридическите въпроси, свързани с измами в американските избори, все още не са разрешени и може да се наложи някои щати да преброяват отново своите гласове. Въпреки това няколко новинарски издания обявиха Джо Байдън за победител в изборите, а кампанията на бившия вицепрезидент обяви победа на 7 ноември.

Президентът Тръмп отговори, че процесът продължава и изборите далеч не са приключили.

Бывший вице-президент Джо Байден

Бившият вицепрезидент Джо Байдън говори относно белия национализъм по време на пресконференция в Бърлингтън, Айова на 7 август 2019 г. Том Бренер / Гети изображения

Тръмп намали разликата с Байдън в събота в Аризона. На 8 ноември разликата от Байдън намаля с 10 хиляди гласа. Ако разликата стане по-малка от един процент, автоматично ще бъде обявено преброяване.

В неделя Джулиани написа в туитър, че президентът Тръмп е изпреварил Байдън с 800 000 гласа в изборната нощ, но след това са преброени стотици хиляди бюлетини, изпратени по пощата, без републикански наблюдател, което лишава Тръмп от преднината му.

„Защо изключиха републиканците?“ - пита Джулиани.

„Очевидно той [Тръмп] няма да отстъпи, ако са под въпрос поне 600 000 гласа“, каза той пред репортери във Филаделфия в събота.

Джулиани спомена още, че е получил изявления от 25 наблюдатели на избори, а 50 души имат подобни истории за възможни измами при гласуването.

Екипът на президента Тръмп ще заведе федерални дела с обвинения за "лишаване от право на проверка", тъй като според тях демократите са участвали в намеса в изборите във Филаделфия.

Президент США Дональд Трамп машет рукой во время предвыборного митинга

Президентът на САЩ Доналд Тръмп по време на предизборен митинг в The Villages Polo Club, Te Villages, Флорида, 23 октомври 2020 г. MANDEL NGAN / AFP чрез Гети изображения

„Според мен някой от Националния комитет на Демократичната партия е изпратил съобщение с указание да не се позволява на републиканците да виждат тези гласове, които са изпратени по пощата“, добави Джулиани.

„Има сериозни доказателства, че на тези избори са откраднати поне три или четири щата, а вероятно и десет, [резултатите от изборите]. С други думи, те се основават на фалшив вот. Сега тези избори не могат да останат в историята без обжалване”, каза адвокатът за Sunday Morning Futures.

„Американци ни предоставят толкова много доказателства за изборни нарушения, че непрекъснато се работи. Съвсем скоро ще има някои наистина твърди доказателства“, писа Джулиани в Twitter.

Источник: The Epoch Times

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.epochtimes.ru/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!