Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Запомнете: около СЕДЕМ МИЛИОНА ГЛАСА откраднаха амер. левица и нейните медии, за да спечели, пак познайте - кой?

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Проведе се историческа пресконференция на адвокатите на Тръмп. Според Руди Джулиани 682 хил гласа във Филаделфия, Пенсилвания, контролирана от левицата и с десетки години опит в изборните измами, са били преброени без надзор от страна на десницата.

Първо гласуването спира през нощта на 3 с/у 4 ноември, явно за да се разберат измамниците как да излъжат.

Факт: преди измамата Тръмп водеше в Пенсилвания с около 700 хил гласа.

Сетне, статистически невъзможно той загуби стремително с около 70 хил гласа.

Същото, общо взето се повтаря в Уисконсин /там гласуват около 80% от всички, имащи право на глас, нечувано и подозрително/, в Мичигън - в нощта на 3 с/у 4 ноември спират два големи камиона, уж пълни с храна, но всъщност пълни с десетки чували с бюлетини за познайте кой.

В двата последни щата гласуването също спира необяснимо около полунощ, според Джулиани - за да лъжат и крадат левичарите.

Сидни Пауъл обяви, както се очакваше, че компютърната фирма Доминиън в съдружие с друга фирма Смартматикс са броили гласовете лъжливо, в полза на познайте кой.

Фирмите са собственост/основани от венецуелски, китайски и кубински комунисти, които искат президент на САЩ да стане - познайте кой.

Компютърната програма за броене в 27 щата позволява на хората на познайте кой, да влизат, гледат в реално време колко гласа накъде отиват. Същите с няколко клика могат да насочат стотици и стотици хиляди гласа в полза на познайте кой. Тази фирма е била отхвърлена в 2018 от Тексас за броене на гласове, а левичарските сенатори Клобушар и Уорън са я критикували в Сената.

Важното: Джулиани и Сидни Пауъл заявиха на присъстващите всички големи медии, че те лъжат, че Тръмп няма доказателства за огромните кражби на гласове.

Адвокатите разполагат с около ХИЛЯДА ПИСМЕНИ СВИДЕТЕЛСТВА ПОД КЛЕТВА на свидетели за измамите. Т.е.това са хора, които са се подписали, че ще идат в затвора, ако лъжат.

Запомнете: около СЕДЕМ МИЛИОНА ГЛАСА откраднаха амер левица и нейните медии, за да спечели, пак познайте - кой?

Междувременно в Джорджия беше проведено ръчно броене на гласовете, без обаче да бъдат проверени изцяло подписите под всяка пощенска бюлетина. Само 1 /един/ служител проверява подписите във всяка община в Джорджия, а това са милиони гласове. Ясно е, че един човек във всяка община не може да се справи с най-важното - заверяването на подписите на злощастните пощенски бюлетини. Ето защо резултатите от ръчното броене в Джорджия не са валидни.

Междувременно Обама издаде втора автобиография от 768 страници. Там пише, как преди изборите в 08 съпругата му казала, че той сигурно ще спечели, и той доволен си легнал и заспал добре. На другия ден станал президент на САЩ. АХ, какъв писател - та нали ще спечели милиони от “умните” хора, които ще купят тази “книга”. Очаквайте скоро книгата на Обама и тук, купете я, моля ви.
ИДИОКРАЦИЯТА Е ТУК И СЕГА.
На сним. Тръмп и Сталоун

Ognian Daskarev

Image may contain: 5 people

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!