Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много скоро от Джо и Камала: Ура за КОМУНИСТИЧЕСКАТА революция!

Америка се издаде откъде произхожда сатанинското зло наречено комунизъм, което отново се опитват да наложат на света като версия 3.0 (версия 1.0 - Френската комуна, версия 2.0 - комунизма в СССР и Китай, версия 3.0 - световен комунизъм)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Има нещо особено плашещо относно начина, по който водещите демократи (комунисти) прикриват желанието си за контрол над американците в словоблудства и самопровъзгласена праведност.

Джо Байдън и Камала Харис, които събират в момента екипа си, не са по-различни от семейство Клинтън или семейство Обама, които ги предшестваха.

Те са вече на път да установят удобната си власт, като намалят фундаменталните права, които винаги са имали хората от американския народ.

Настоящата война, която се води срещу Съединените щати и конституцията на страната, се изразява в желанието да се изтрие "белия супремасизъм" и "бялата привилегия", тоест така нареченият "системен расизъм".

Това е удобен лозунг на кампанията, тъй като веднага и непосредствено създава вина и съжаление у тези бели хора, които са достатъчно глупави, че да вярват.

Също така е и достатъчно размит термин, което позволява да се използва за прикриването на много други въпроси.

Сред тези въпроси са контролът над оръжията, унищожаването на традиционното образование, репарациите и "позитивната дискриминация" и дори унищожаването на полицията в градските зони.

Докато малцинствата, както се твърди страдат непропорционално от коронавируса, това може да се разшири дори до степен, че да включва задължителни национални затваряния и локдауни всеки път, когато се появи пандемия.

Подобно нещо е предлагано от самия Джо Байдън.

Вече виждаме как някои престъпления не се класифицират повече като престъпления, ако се извършват от благочестивите борци за социална справедливост.

Прокурорите в определен брой щати отхвърлят обвиненията срещу плячкаджиите и бунтовниците, защото са стигнали до извода, че "протестиращите са упражнявали техните най-основни граждански права".

Като цяло се приема, че съдебната отговорност се отнася само до "истински" престъпления като грабеж, кражби и унищожаване на обществено имущество.

Въпреки това, поне един либерален окръжен прокурор в Калифорния няма да съди човек, който твърди, че той или тя е правил престъпленията си, за да се бори срещу расизма, или пък за да изхранва семейството си.

Въпросната прокурорка твърди, че това значи да се отбелязват "нуждите" на грабителите.

Очевидно ограбените магазини, които водят до фалирали бизнеси, чиито служители стават безработни, нямат "нужди".

Демократите отдавна са станали експерти в играта на политиките на идентичността. Те вярват, че да се харесват на определен брой групи с оплаквания за създаването на избирателно мнозинство ще бъде добре за страната.

А то не е, защото рано или късно, сметката трябва да бъде платена, а тази сделка заплашва свободата на повечето американци, която трябва да бъде изконсумирана.

Точно това ще се случи и в администрацията на Джо Байдън и Камала Харис.

Най-вероятно Джо Байдън и Камала Харис ще се измъкнат с голяма част от разделителните си вътрешни политики, дори само защото те ще бъдат внимателно прикрити зад страховете от коронавируса или пък от още граждански сблъсъци.

Има обаче една област, в която те ще срещнат много реална съпротива и отпор. Това е Втората попрвака.

Както един критик пише:

"Има голямо припокриване между платформата на Джо Байдън и предишните кандидат-президентски предложения на Камала Харис."

"И двамата слагат акцент върху налагането на отговорност върху производителите на оръжие и въвеждането на универсални проверки на миналото на желаещите да си купят оръжие", казва той.

"Те искат да забранят производството и продажбата на полуавтоматични пушки и пълнители с по-голям капацитет, които са способни да изстрелват повече от десет патрона", добавя източникът.

Нещо повече, според него, тандемът Байдън-Харис, "искат да забранят на тези, които са осъдени за домашно насилие да си купуват оръжия".

И това е само началото! След това със сигурност те ще обмислят национален регистър на оръжията и дори конфискация.

Много републиканци, както и демократи притежават оръжия и ще се съпротивляват на всеки опит за регистрацията им, а какво остава за отнемането на някои огнестрелни оръжия.

Смъртните случай от прострелване действително са се увеличили драматично, особено в градовете. Но жертвите и извършителите са най-често чернокожи, а оръжията, които са използвани при престъпленията са нелегални.

Иронично, увеличаването на престъпността се дължи в голяма степен на Демократическата (Социалистическата) партия и ухажването от нея на (комунистически) движения като Блек лайфс матър.

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Ленин: ”Целта на Социализмът е Комунизъм

Опасни движения, които имат послания, че насилието е приемливо, ако човек иска промяна.

Да се твърди, че контролът над законните собственици на оръжия е "мярка за сигурност" е много удобна фикция.

За да се помогне на политиката и целите на Демократическата партия също така ще се въведат и задължителни ограничения върху свободата на словото.

Човек може да очаква и по-голям политически контрол над пропагандните държавни медии като Гласа на Америка. Може би също така са неизбежни и регулациите на съдържанието в и без това цензурираните социални мрежи.

Джо Байдън назначи като част от преходния си екип за "регулирането" на новините, Ричард Стенгел, който е заявил, че имало грешка в Първата поправка на конституцията, която се отнася до свободата на словото.

Той вярва, че свободното слово не може да бъде разрешавано в някои случаи, както и че всичко, което представлява "омразна реч" трябва да се криминализира.

Ричард Стенгел обяснява това малко объркано:

"Изцяло съм за защита на мисълта, че мразим, но не и словото, което подбуда омраза."

Това, разбира се, е още един трик на Демократическата партия за да си гарантира подкрепата на групи, които имат оплаквания. Но този трик ще повлияе на всеки американец, който вярва, че свободата на словото е фундаментално право.

Още едно гениално назначение на Джо Байдън е Йезикиел Емануал - биотичен брат на бившия началник-щаб на Барака Обама, Рам Емануел.

Йезикиел е част преходния Ковид екип на администрацията на Джо Байдън. Той има доста интересни неща за казване, като например, че Съединените щати трябвало да дават новоразработените си и недостигащи ваксини за коронавируса на държави с по-младо население от Америка.

Това било нужно, за да могат младите хора да живеят, докато възрастните американци умират.

Освен това, той смята, че всеки трябва да умре до 75 годишна възраст.

И най-сетне, амбициите на Джо Байдън не се ограничават до границите на нацията. В допълнение към изграждането на кабинет, който включва цял рояк от ястреби, има приказки, че новият президент ще учреди "Среща на демокрациите".

Целта на тази среща ще е да се координира отговорът към китайската, иранската и, разбира се, руската "агресия". Ако това ви звучи като старо вино в нови шишета, прави сте.

Ентусиазирани репортажи от онлайн медията ДефенсУан, която се спонсорира от военни контрактори, подкрепят инициативата на Джо Байдън.

"И ако това е наистина Среща на демокрациите, тогава Байдън трябва да даде да се разбере на правителствените лидери на Китай, Русия, Иран, Сирия и Северна Корея, че техният вид не е поканен", пишат от медията.

Процесът по избиране на демокрациите всъщност ще е много по-сложен, имайки предвид, че има политически защитени държави като Израел, които се включват, въпреки серията от нарушения на човешките права.

Съединените щати също са проблемна и ограничена демокрация, която се разглежда негативно от по-голямата част от останалия свят, което не ги спира да са домакин на срещата.

И така, американците и предполага се голяма част от света имат много какво да очакват от новия режим на (самоназначилия се) тандем Байдън-Харис, който се формира в момента.

Вътрешната демокрация за всички ще стане все по-заплашена от специални интереси и повече чужди войни.

Особено интересно е да се отбележи, че едното нещо, което избирателите на Демократическата партия и други американци искаха над всичко друго, е национална система на здравеопазване.

Този въпрос дори не е в списъка с обещания на Джо Байдън.

Превод: СМ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!