Рудолф Джулиани за престъпленията на изборите за президент на САЩ – Пълна некомпетентност на държавни органи и съдии и/или тяхното съучастие в престъпление

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Рудолф Джулиани представи още едно превъзходно изложение на логиката на фактическото фалшифициране на избори. Той подготвя и обяснява „шаблоните“, в които ще се поставят исковете, които ще бъдат подадени на федерално ниво тази и следващата седмица. Сега, след отрицателни отговори от местните съдилища, има както право на федерална жалба, така и възможност да претендира за некомпетентност и/или престъпление на местните власти и съдии.

Логиката е координираното отстраняване на републиканските наблюдатели във всички (а това са много) наблюдавани избирателни секции. И появата по време на отсъствието на републиканските наблюдатели на колосален брой гласове за Байдън. Освен това те са се появили точно там, където демократите изцяло са управлявали преброяването на гласовете и са имали възможност дори да организират повторно гласуване. И статистиката на гласуването в тези секции е радикално в противоречие със статистиката на гласуването в близките секции, но които не са напълно контролирани от демократите.

Фактът на изгонването на наблюдатели, да не бъдат свидетели на повторно гласуване (координирани и едновременни) е достатъчна основа за признаване на изборите в тези избирателни секции като невалидни. А едновременността и радикалните промени в хода на гласуването показва, че нарушаването на закона в този случай не може да бъде пренебрегнато и това престъпление директно е унищожило изборния процес.

Унищожило, включително защото напълването с фалшиви бюлетини не оставя възможността да се отдели отпадналата част от законните гласове чрез преброяване. А преброяването - например, в Джорджия - беше представено от местните власти като потвърждение за честността на изборите и основата за тяхното удостоверяване. Това показва пълната некомпетентност на държавните органи и съдии и/или тяхното съучастие в престъплението.

И освен това Джулиани се позовава на Байдън (без да посочва име преди процеса) като получател на пари от Китай - и има такива случаи. И това е намек, че като политически активен човек Байдън е трябвало да заяви, че е чуждестранен агент, но не го е направил. Което само по себе си е федерално престъпление с присъда до 10 години. Нека си припомним Марина Бутина, която не е участвала в никаква политика в САЩ в сравнение с Байдън, на когото също може да се лепне и държавна измяна.

Но Байдън далеч не е глупак, той прекрасно разбира в каква мафиотска схема влиза като „сватбен генерал“. И по време на изборния процес той понякога показваше признаци на деменция. Сега той също може да се отърве от наказателното преследване. Метод, използван успешно навреме от Пиночет. Но другите сътрудници на Байдън не са толкова предпазливи и ще ходят масово в затворите.

Между другото, Джулиани, когато беше кмет на Ню Йорк, затвори цялата върхушка на мафията в Ню Йорк, която преди това, заедно с демократите, контролираше целия град. И той на практика е запознат с фалшифицирането на изборите от демократите - защото именно тях той трябваше да пребори в демократическата и декадентска „Голяма ябълка“ преди пристигането си.

Джулиани също така показва как са възникнали противоречията между броя на регистрираните гласоподаватели и гласувалите (много над 100 процента в много критично важни избирателни секции) - именно чрез измама - когато някой бива записан, а ако всъщност пристигне, го вкарват под друго име и т.н. Както и масовото “вече гласувахте” с маса свидетели.

Освен това той повтори много и от изложеното по-рано.

Това, разбира се, е шашма, както при виенето на медиите и социалните мрежи, контролирани от демократите, самите демократи грижливо изтриват данните на “Доминиън” и прочее публична статистика за изборите от своите избирателни портали. Въпреки че всичко отдавна е копирано, а сървърите на “Доминиън” в Германия и Испания са поети под контрола на американската армия, която на свой ред е контролирана от Тръмп.

„Забавлението“ тепърва предстои.

Превод: В. Сергеев

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...