Пол Крейг Робъртс: Демократите и медиите изоставиха демокрацията и точат ножовете си за да превърнат Америка в най-корумпираната държава на планетата

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Щатският главен прокурор на Мичиган Дейна Несел има атрибутите на нацист. Тя, подобно на колумниста от Уошингтън Пост, Рендъл Д. Елиасън, иска нередно и погрешно да преследва адвокатите, които представляват хората, които отправят предизвикателства към изборните резултати.

Тя иска да съди и преследва изборните представители, които отказват да сертифицират изборите, докато не се изяснят въпросите около изборните нередности.

И не на последно място, тя иска да съди и преследва републиканските представители в щата Пенсилвания, които са се срещали с президента Тръмп в Белия дом.

С други думи, Дейна Несел е доказала, че е негодна за каквато и да е обществена служба, чрез опитите си да използва правото като оръжие за политически цели.

Професорът от Правното училище Джордж Вашингтон, Джонатан Търли също обсъди опитите на Дейна Несел да принуждава републиканците, като ги заплашва с процеси.

Матю Бран, федерален окръжен съдия назначен от Барак Обама отказа да приеме съдебния процес на адвоката на Доналд Тръмп, Руди Джулиани за изборните измами в Пенсилвания.

Съдията не се задоволи само с това да откаже прослушване за случая.

Той използва повода за пропагандна атака, демонизирайки съдебния процес, базиран на показания от свидетели, които са ги подписали под заплаха от отговорност за лъжесвидетелство.

Според него това са "спекулативни обвинения, неподкрепяни от доказателствата".

Съдията знае много добре, че показанията са винаги доказателства.

И така, сега имаме федерален съдия на барак Обама, който за политически цели се преструва, че е напълно невеж по отношение на закона.

Той се прави, че не разбира, че показанията, които са подписани под заплаха от наказание за лъжесвидителство, винаги са доказателства пред закона.

Преститутките (комбинацията от думите "преса" и "проститутка", бел.р.) не се интересуват от изключителната и извънредна претенция на съдия Мат Бран за невежество.

Претенция, която го дисквалифицира като съдия.

Не, те се интересуват вместо това да използват неговото невежо изявление като "доказателство", че правният екип на президента Тръмп няма доказателства.

Демократите, които споделят решителността на Дейна Несел да превърне правото в оръжие и да унищожи демокрацията, натискат Джо Байдън да преследва и съди Доналд Тръмп и неговите поддръжници, ако стане президент.

Представителят Бил Паскрел, демократ от Ню Джърс обяви:

"Доналд Тръмп заедно с най-лошите му помагачи трябва да бъде съден за престъпления срещу нашата нация и конституцията."

Ако това ви звучи като южноамериканска бананова република, то е защото демократите ни превръщат в това.

Опитите да бъде съден Доналд Тръмп, разбира се, са това, което демократите искаха от вече четири години с Русиягейт и Импийчмънтгейт, които бяха започнати и пробутвани без никакви доказателства.

Очевидно, демократите предвиждат еднопартийна държава под тяхна власт. В нея нарушенията на закона за политическа цел, на които те дават път, от своя страна няма да могат да бъдат използвани, разбира се, срещу тях.

Демократите точат ножовете си за да превърнат Америка в най-корумпираната държава на планетата.

Ню Йорк Таймс също достигна до нови висоти в отричане и отхвърляне на реалността.

В продължение на няколко години вече, Световният икономически форум - елитарна организация, се надъхва за нуждата от "Голям рестарт".

Големият рестарт изисква огромна по мащабите си авторитарна власт.

Елитистката организация провеждаше срещи, чиято цел беше да направят Големия рестарт неизбежен. Дори публикуваха и книга за Големия рестарт.

Появата на пандемията на Ковид-19 беше добавена като допълнителна причина за Големия рестарт.

Но не дълго след като водещият поддръжник на Големия рестарт, Клаус Шваб го обясни на Чикагския съвет за международни работи, от Ню Йорк Таймс побързаха да оборят и отрекат дори съществуването на тази идея, като "крайнодясна конспирация".

Може би Ню Йорк Таймс имат само фалшиви и измамни журналисти. Може би нямат истински журналисти и са се объркали мислейки си, че почва да се разкрива истината за един елитистки заговор, а те като послушни хора са тръгнали да смазват това знание, въпреки че Световният икономически форум рекламира Големия рестарт навсякъде и не го крие.

Алтернативно, можем да стигнем до извода, че журналистите и редакторите на Ню Йорк Таймс са толкова невежи, че не са наясно с голямата цел на Световния икономически форум.

Това са същите журналисти и редактори, които ни казват, че няма доказателства за изборни измами, както и че Америка е расистка по рождение.

Американците са изправени пред така наречената Демократическа партия, която отдавна изостави демократичните порядки на Съединените щати.

Демократите извършиха едно силово вземане на властта по идеологически причини, които са враждебни към принципите на изборния интегритет.

А той е ключов за всяка демокрация.

Освен това, американците са изправени пред липсата на медии, които служат като страж и съобщават информацията обективно. Без обективни репортажи, на американците им е отречена информацията, от която демокрацията се нуждае за да функционира.

Вместо това, медиите контролрита обясненията в полза на демократите, които подкрепят преврата на Демократическата партия.

В цялата картинка е ясно, че както демократите, така и медиите са изоставили демокрацията, защото тя пречи на истинските им политически цели.

Те ценят политическите си цели много повече, отколкото демокрацията. И ако са на път да прокарат политиките си през гърлата ни, то това ще стане независимо дали ни харесва или не.

Според социологическите проучвания, мнозинството американци вярват, че изборите от 3 ноември бяха откраднати от демократите.

Ако демократите успеят с кражбата си, каквото е останало от общественото доверие в американските институции, ще се стопи и изчезне.

След лъжите на Хилари Клинтън, атентата от 11 септември, оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсейн, химическите оръжия на Башар Асад, иранските ядрени ракети, руските инвазии, Русиягейт, Импийчмънтгейт, Ковид-19, а сега и открадните президентски избори, доверието в правителството е близо до нулата.

Когато няма никакво доверие, грубата сила заема публичното пространство.

Ако демократите се измъкнат с кражбата си на изборите, значи сме пресекли Рубикон.

Някои казват, че винаги е имало изборни измами на американските избори и питат какво е новото този път.

Това, което е ново този път е, че изборната измама е на национално ниво и се разкрива един заговор за създаването на еднопартийна държава в Съединените щати.

Това, което е ново е, че всичките медии подкрепят партията, която е извършила изборната измама.

Това, което е ново е, че този път призивите за преследване и съд са срещу партията, която е била ощетена с изборни измами.

Това, на което ставаме свидетели не е само смазването и прикриването на доказателствата, но и преследването на тези, които ги предоставят в обществото.

Въпреки доказателствата за изборна измама, демократите имат добър шанс да успеят в кражбата си.

Първо на първо, всички знаем, че медиите няма да кажат нищо срещу демократите. Медиите ще продължат да отричат, че стотици показания са доказателства.

Повечето американци никога няма да чуят историята на изключителната дързост, която открадна президентските избори.

Второ, Доналд Тръмп е популист, а малцина популисти в Америка някога са успявали на национално ниво. Популистите седят на пътя на елитите, които имат повече пари и влияние.

От гледна точка на медиите, мнозинството на Доналд Тръмп са "излишни", както ги нарече Хилари Клинтън - расисти и мисогинисти, които трябва да бъдат свалени.

Фактът, че Доналд Тръмп е републиканец не означава, че той ще получи подкрепата на Републиканската партия. Републиканците имат точно толкова връзка в естаблишмънта, колкото и демократите.

За естаблишмънта Доналд Тръмп е аутсайдер и следователно, политическа заплаха за интересите им, точно като намерението му да нормализира отношенията с Русия беше разглеждано от военно-индустриалния комплекс като заплаха за бюджета и силата им.

Липсата на каквато и да било подкрепа от Републиканската партия за президента Тръмп е очевидна при неуспеха на Министерството на правосъдието на Уилям Бар, което не успя да:

1. Поведе каквито и да било дела срещу правителствените представители, които оркестрираха измамата Русиягейт и извършиха федерални нарушения.

2. Всякакви обвинения срещу Джо Байдън и сина му за корупция, които бяха разкрити и доказани чрез лаптопа на Хънтър Байдън, който се намира в ръцете на ФБР.

3. Липсата на интерес от Министерството на правосъдието в очевидните изборни измами, които се доказват от стотици показания.

Републиканският естаблишмънт изостави напълно Доналд Тръмп и го призовава да се предаде.

Едно малцинство от републиканските избиратели, макар и да считат, че изборите са откраднати, все пак вярват, че Доналд Тръмп трябва да се предаде, като по този начин запази репутацията на "американската демокрация".

Тези слабохарактерни хорас читат, че не самата демокрация е поставена под риск, а репутацията на Америка.

През целия ми живот съм гледал политизирането на федералната съдебна система. Съдиите не се назначават вече, защото са компетентни и могат да интерпретират законите според намеренията на Конгреса и конституцията.

Те се назначават според това дали или не подкрепят абортите, расовите и джендърни квоти, хомосексуалните бракове, отворените граници, амнистията за имигрантите-нашественици, глобалистките политики и така нататък.

Американската съдебна система се избира и попълва според това чий партийни цели са във възход. А това е начинът, по който страните се унищожават.

Смятайте следното:

Ако федералният окръжен съдия Матю Бърн наистина вярва, че правният екип на Доналд Тръмп и съдебният им процес в Пенсилвания са нелегитимни, то този политически обвързан съдия ще допусне случая и ще остави фалшивостта му да бъде разобличена в съда.

Какъв по-добър начин да се отърве от обвинението?

Но те затвориха съда за случая, въпреки мнението на мнозинството от обществото, че изборите са откраднати.

Това е доказателство, че в правната процедура на екипа на президента Тръмп има доказателства и истина. И така, те я смазват, вместо да играят срещу нея.

Когато не само Демократическата партия и медиите не уважават доказателствата, но също и федералните съдилища, базата за доказателствата - правото базирано на случаи и доказателства, не съществува вече.

Вместо това, правото се базира на силата. Който има власт, има и закона.

Страната, която демократите и медиите раждат няма да познава справедливостта.

Превод: СМ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...