Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пандемията разкрива истинската природа на ККП 

(Minghui.org) „Пренебрегнахте постиженията на градското развитие след Военните игри. Вие сте грешница, която наруши стабилността и единството на Ухан, и сте виновникът, който саботира напредъка на Ухан Сити“, бяха думите на лидери от Централната болница в Ухан в порицание на лекарката, изпратила  информация на колеги при откриването на неизвестния коронавирус у някои пациенти. 

Този силен натиск смълчава д-р Ай Фен.

Историята на д-р Ай е един от многото примери как Китайската комунистическа партия (ККП) скрива информацията за коронавирусната епидемия, която избухна в Ухан и бързо се превърна в пандемия.

Епидемията и Големия скок

Когато избухва епидемията на коронавируса в Ухан, всичкият „здрав разум” в областта на медицината бе отхвърлен. От самото начало беше признато, че коронавирусът е силно заразен, без ефективно лечение. ККП обаче прикри фактите с лъжи и невярна информация.

На 31 декември 2019 г. топ лидер на Китайския център за контрол и превенция на заболяванията (CCDC) заяви, че коронавирусът е „предотвратим и контролируем“. Същите думи бяха повторени и от други здравни служители в Ухан през януари, дори дни преди градът да бъде затворен.

Подобни ситуации напомнят на хората за преувеличенията, лъжите и разрушителната политика на ККП по време на кампанията „Големия скок“ през 1958 г. В кампанията служителите на ККП твърдяха, че производството на зърно е достигнало хиляди килограми на декар и по този начин службите за помощ при бедствия са затворени, тъй като с толкова зърно за консумация, службата за помощ вече не е нужна.

Честно казано, много хора, включително служители на ККП, произхождат от земеделските среди и знаят точно колко зърно може да се произведе от декар земя. Въпреки това, при тоталитарното управление на ККП, те тръгнаха с лъжите срещу своята съвест и здрав разум, и си затвориха очите за това, което става. В резултат на което десетки милиони хора загинаха от глад в Големия глад, който последва същата година.

Политиката командва

След избухването на коронавирусната епидемия, болниците в Ухан не приеха специални мерки за изолиране на коронавирусните пациенти от редовните пациенти, което значително увеличи потенциалната експозиция на всеки към вируса. Подобно лошо управление и липса на подходяща защитна екипировка също причини зараза на хиляди медицински персонал, както и физическо и психическо изтощение.

За проблеми, свързани с общественото здраве и то така важни, както е епидемията, всички методи и процедури за лечение се определят от служителите на ККП, докато мненията и съветите на медицинските специалисти се игнорират. Но след десетилетия на управление от ККП, хората вече са свикнали с термина „политиката командва“.

От "Културната революция" до "Кръвопролитията на Тянанмън от 4-ти юни", от преследването на Фалун Гонг до потушаването на уйгурите в Синдзян, ККП винаги е управлявала с "партийна природа", а не с "човешка природа". За тях „поддържането на стабилност“ е много по-важно от върховенството на закона.

В същото време, когато пандемията още не е отшумяла, ККП изисква фабриките и компаниите да възобновят работа възможно най-скоро. Ако собственикът на бизнес не спази това нареждане, той е изправен пред огромни глоби.

Междувременно във вътрешен документ на ККП бе посочено, че има ограничение за броя на потвърдените случаи, които да бъдат докладвани във всяка област. Ако броят им надхвърли това ограничение, местните служители в този район ще бъдат отстранени от длъжност. Подобни „ниски“ данни  са благоприятни за ККП да заблуди своя народ и света, като същевременно насърчава повече хора да се върнат на работа, за да спасяват рухващата икономика.

Истинската природа на ККП

Както беше посочено в книгата „Девет коментара за комунистическата партия“, публикувана през 2004 г., ККП се утвърждава посредством безчестие и усъвършенстване на своите девет наследствени черти, придавайки им „китайски характеристики“: „зло, измама, подстрекателство, отприщване на измета на обществото, шпионаж, грабеж, борба, елиминиране и контрол."

Тези наследствени черти се проявяват ясно в начина, по който ККП се справя с коронавирусната епидемия.

Както беше обсъдено по-горе, ККП ограничава разпространението на комплекти за тестване, както и използва други методи за строг контрол на потвърдени случаи на инфекция и случаи на смърт в цялата страна, за да заблуди хората.

Когато международната общност обвини ККП в отказ да се направи разследване от чужди експерти, дипломатите на ККП открито твърдяха, че американските военни части може да са донесли коронавируса в Ухан и поискаха САЩ да разкрият фактите. Междувременно ККП мобилизира своята „Армия от 50 цента“ (служители на интернет цензурата, на които се плаща 50 цента на пост), за да разпространява слухове в Интернет, в опит да прехвърли вината.

Тъй като много други страни сега се сблъскват с нарастващи случаи на COVIT-19 всеки ден, ККП отчете „нулеви“ нови местни инфекции на 18 март, за първи път през последните два месеца, като твърдеше, че всички нови случаи на заразяване са от чужбина.

Много китайци, живеещи в чужбина, бяха подведени от пропагандата на ККП и повярваха, че е опасно да останеш в чужбина в разгара на пандемията. Те се втурнаха обратно към Китай, за да търсят закрила, само за да се сблъскат с много по- различна реалност.

Уроците от историята ни научиха, че не трябва да вярваeме на обещанията на ККП, защото те никога не са ги спазвали. Тези, които продължават да вярват в ККП, ще платят огромна цена.

Източник/ци: http://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!