Следвайте "Буднаера" в Телеграм

18 факта - комунистически Китай е основният виновник за най-голямата световна криза след Втората световна война

Съучастници в престъплението са Световната здравна организация и левичарските медии, които мразят Тръмп

Историческа снимка - големият Ричард Никсън и младият Доналд Тръмп

Историческа снимка - големият Ричард Никсън и младият Доналд Тръмп

Огнян Даскарев

Главният виновник за днешното световно безумие, което руши бъдещето на милиарди хора по света, е китайският комунистически режим. Безумието, сега господар на малката балканска държава България и планетата, има история. Ето я накратко:

1. На 6 декември 2019: престижното медицинско списание The Lancet съобщава:  „ 01 декември 2019 .... пет дни след началото на болестта, неговата 53-годишна съпруга, която не работела на пазара, също се разболяла от пневмония и била настанена в болница, в изолация”. (виж ТУК). От това съобщение разбирам: 
а/ началото на КИТАЙСКИЯ вирус е било сложено най-вероятно на 1 дек. м.г. 
б/ болестта се предава от човек на човек, 
в/ болестта е възникнала в „мокрия” пазар за месо в 11-милионния град Ухан. Там се продава месо от ВСЯКАКВИ животни, които китайците ядат. Именно на 1 декември 19, най-вероятно се е появил нулевият пациент, който зарази планетата.

2. На  21 декември 2019: лекари откриват в Ухан „масова пневмония с неизвестен произход”, (виж ТУК) От това е ясно, че болестта е възникнала именно в Ухан, Китай. Никой не може да го отрече.

3. На 25 декември 2019: лекари и медицински персонал в две болници в Ухан масово се заразяват от новата болест. Ясно е, че болестта се предава от човек на човек, т.е. тя е заразна.

4. Около 25 – 29 декември 2019: в гр. Ухан се забелязва експоненциално увеличение на болестта, без връзка с „мокрия” пазар. От това е ясно, че болестта е остро заразна и се предава светкавично от човек на човек в 11-милионния Ухан.

Пандемията разкрива истинската природа на ККП 

5. 30 декември 2019: The Lancet съобщава, че китайският очен лекар Li Wenliang е съобщил на свои колеги в частен интернет сайт за новата болест. Той ги предупреждава, че тя е остро заразна и се предава от човек на човек. (Виж ТУК).

6. 31 декември 2019: Кметството на Ухан официално съобщава на гражданите, че „досегашното разследване показа, че болестта не е заразна и няма заразени медици”. От това е ясно: 
а/ китайските власти безумно твърдят, че вирусно заболяване не е заразно, 
б/ лъжат, че няма заразени медици (Виж по-горе).

7. 01 януари 2020: държавна сигурност в Ухан арестува д-р Li Wenliang и го обвинява в „разпространяване на слухове”. След два дни в ареста, на 03 януари 2020 го принуждава да подпише декларация, че няма да извършва „незаконни действия”. Други седем души, вероятно приятели на лекаря също са арестувани и изчезват безследно. Съдбата им е неизвестна. (ВижТУК).

8. 03 януари 2020: Китайските власти правят всичко възможно да скрият вируса. Китайското здравно министерство заповядва на всички институции, организации и медии да НЕ съобщават нищо за вируса. Властите нареждат всички проби и изследвания да бъдат УНИЩОЖЕНИ. (Виж ТУК).

9. На 5 януари 2020: тридесет и шест дни след като болестта е открита в Ухан, китайските власти съобщават на СЗО, но безумно продължават да твърдят, че вирусът не се предава, т.е. не е заразен! (Виж ТУК).

10. 6 януари 2020: Центърът за контрол над заразните болести  в САЩ предлага на китайските власти помощ. Те отказват.

11. 8 януари 2020: китайските власти продължават безумно да твърдят, че новият вирус не е заразен и не е опасен за хората!! Още по-безумно левичарският „Ню Йорк таймс” спокойно и папагалски повтаря същото. (Виж ТУК).

12. 9 януари 2020: ВНИМАНИЕ! СЗО издава официална декларация и твърди - „Ранното определяне на новия вирус е забележително постижение на китайските власти ...... СЗО не препоръчва ограничаване на пътуванията”. (Виж ТУК) От това е ясно, че СЗО е изцяло под влиянието на Китай и изобщо не знае какво работи и за какво и плащат данъкоплатците на ООН.

13. 10 януари 2020: левичарският „Ню Йорк таймс” папагалски и малоумно повтаря безумията на китайските власти в Ухан, че вирусът „не е е заразен”. (Виж ТУК).

14. 14 януари 2020: кметството в Ухан издава поредна официална декларация, че вирусът не е заразен. От това е ясно, че комунистическото безумие продължава, но то е подкрепено от левичарските американски медии и от СЗО (Виж т. 11, 12, 13).

15. 14 януари 2020: ВНИМАНИЕ! СЗО в официален туит потвърждава безумните лъжи на китайските власти. Според СЗО вирусът НЕ Е ЗАРАЗЕН!! Някой знае ли за вирус, който не е заразен? Този документ, който сега ще цитирам е безподобен. Той доказва, че СЗО е невъзможно невежа организация, на която не трябва да се вярва. Причината? СЗО твърди, че даден вирус, в случая нов, НЕ Е ЗАРАЗЕН. Това добре трябва да се запомни. Ето ТУК документа.

16. На 7 януари 2020: д-р Li Weinliang, съвсем млад умира от китайския вирус, който той пръв е открил и определил. На този човек в скоро време ще бъдат издигнати паметници по света, но не и в Китай. Сравнявам го с най-великите откриватели на човешката раса. Поклон!

17. 23 януари 2020: едва на този ден китайските власти затварят гр. Ухан. До тогава пет милиона жители на града панически са го напуснали и са разнесли заразата навсякъде. Това е изключително безотговорно и осъдително поведение на китайските власти.

18. И пр. и пр.

От горните факти може да се каже категорично: Китай е основният виновник за най-голямата световна криза след Втората световна война. Китай е виновен за смъртта на десетки хиляди хора сега и за планетарната паника, страх, скръб и нещастие. Китай е виновен за още десетки и десетки хиляди хора, които за нещастие скоро ще умрат - дано да греша!

Китай е виновен за световната икономическа криза,

която скоро ще последва и ще причини неизброими бедствия, бедност и глад - дано да не съм прав!

Китай днес се опитва да скрие историческата си вина и НАГЛО иска да се представи за спасител на Запада. Това не трябва да бъде позволено! В същото време главните съучастници на китайския режим са западните левичарски медии. Тези негодници толкова много мразят Тръмп, че сега скачат от радост. И защо не? Нали сега има световна пандемия, която може би ще попречи Тръмп да бъде преизбран! Трудно е да се разбере това, нали? Но за нещастие е истина. Старата, добра човешка омраза, която замъглява разсъдъка и принуждава мразещия да се превърне в безумец, все още е на власт. А Тръмп спаси безброй животи в САЩ, защото още на 31 януари 2020 затвори всички граници с Китай. От началото на декември 2019 до 31 януари 2020 около 14 хил. Китайци всеки ден влизаха в Америка! Заради глобализацията.

Ето как Тръмп спаси безброй американци от смърт.

Мислете!

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!